ΚΑΛΗΜΕΡΑ!!!

ΒΑΛΙΑ

New Member
8 Απριλίου 2010
2
0
ΚΑΛΗΜΕΡΑ!ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ!!!
ΕΙΜΑΙ ΝΕΟ ΜΕΛΟΣ...ΜΟΛΙΣ ΣΥΝΕΙΔΗΤΟΠΟΙΗΣΑ ΟΤΙ ΠΕΡΑΣΑΝ ΤΟΣΕΣ ΩΡΕΣ ΠΟΥ ΔΙΑΒΑΖΩ ΣΤΟ ΦΟΡΟΥΜ...ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΧΡΗΣΙΜΟ...

ΕΧΩ ΜΕΓΑΛΗ ΑΓΑΠΗ ΣΤΑ ΣΚΥΛΙΑ...ΞΕΚΙΝΗΣΕ ΜΕ ΦΟΒΙΑ ΒΕΒΑΙΑ ΚΑΙ "ΑΤΥΧΗΜΑ"ΑΛΛΑ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ 10 ΧΡΟΝΙΑ ΜΕ ΜΕΓΑΛΗ ΕΠΙΘΥΜΙΑ ΝΑ ΑΝΑΛΑΒΩ ΤΗΝ ΕΥΘΥΝΗ ΕΝΟΣ ΚΟΥΤΑΒΙΟΥ...
ΛΥΠΟΜΟΥΝ ΝΑ ΤΟ ΚΛΕΙΣΩ ΣΕ ΔΙΑΜΕΡΙΣΜΑ...ΑΛΛΑ!?!ΜΕΤΑΚΟΜΙΣΑ!!!ΣΕ ΣΠΙΤΙ ΜΕ ΚΗΠΟ ΚΟΝΤΑ ΣΕ ΜΙΑ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΕΚΤΑΣΗ ΠΑΡΚΟΥ ΑΝΑΨΥΧΗΣ...ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΕΧΩ ΚΑΙ ΤΗ ΘΕΛΗΣΗ ΚΑΙ ΤΟ ΧΩΡΟ ΝΑ ΠΡΟΣΦΕΡΩ ΣΤΟ ΜΕΛΛΟΝΤΙΚΟ ΜΟΥ ΦΙΛΟ...

ΑΛΛΑ...ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΔΙΑΒΑΣΑ ΑΡΧΙΣΑΝ ΝΑ ΜΕ ΔΥΣΚΟΛΕΥΟΥΝ...ΕΧΩ ΚΑΤΑΛΗΞΕΙ ΣΤΗ ΡΑΤΣΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΕ ΝΟΙΑΖΟΥΝ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ:ΓΟΥΕΣΤΙ ΠΡΟΤΙΜΩ ΚΑΙ ΟΣΟ ΟΣΟ...ΠΕΙΤΕ ΜΟΥ ΟΜΩΣ ΠΟΥ ΝΑ ΑΠΕΥΘΥΝΘΩ...(ΕΥΤΥΧΩΣ ΜΕ ΑΠΟΤΡΕΨΑΤΕ ΑΠΟ ΤΟ DOGCENTER)...ΕΧΕΤΕ ΝΑ ΜΟΥ ΠΡΟΤΕΙΝΕΤΕ ΕΚΤΡΟΦΕΑ???Ή ΚΑΙ ΙΔΙΩΤΗ...

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ!

Amaliaz

Well-Known Member
23 Οκτωβρίου 2009
10.131
4.809
Καλως ήρθες!
Εχε σε μια ακρη του μυαλου σου οτι ο κηπος δεν ειναι το α και το ω για την αποκτηση σκυλου. Αλλα πραγματα ειναι...
Παρε τον ΚΟΕ τηλ ή στειλε μαιλ να σου στειλουν εκτροφεις... και ξεκινα την ερευνα.

katerina k.

Well-Known Member
11 Σεπτεμβρίου 2009
6.204
13
Κηφισιά
Καλωσήρθες....
Ο κήπος δεν είναι πράγματι το Α & Ω...αλλά βολεύει...
Εξάλλου ένα westie δεν μπορεί να μείνει στο κήπο...άσε, που θα γίνεται μέσα στη μπιχλα συνέχεια..
Ο σκύλος χρειάζεται να είναι μαζί σου...μέσα στον δικό σου χώρο....
Πάρε τον ΚΟΕ...μπας και σου στείλουν κάτι...αλλά...πριν αποφασίσεις από που θα το πάρεις....ρώτα κιόλας...γιατί καμιά φορά κάποια εκτροφεία που πιθανως να σου πούνε από τον ΚΟΕ...δεν είναι αυτό που δείχνουν!!!!

ΒΑΛΙΑ

New Member
8 Απριλίου 2010
2
0
ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΟΛΟΥΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΟΔΟΧΗ....
ΝΑΙ Ο ΚΗΠΟΣ ΣΙΓΟΥΡΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟ Α & ΤΟ Ω.....ΑΠΛΑ ΗΘΕΛΑ ΜΕ ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΝΑ ΣΑΣ ΔΩΣΩ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΟΤΙ ΕΧΩ ΑΡΚΕΤΟ ΧΩΡΟ...ΔΕΝ ΜΕΝΩ ΣΕ ΔΙΑΜΕΡΙΣΜΑ...ΟΥΤΕ ΣΕ ΒΙΛΑ ΒΕΒΑΙΑ(ΧΙΧΙ...) ΟΠΟΤΕ ΕΧΩ ΕΛΠΙΔΕΣ ΝΑ ΠΡΟΣΦΕΡΩ ΑΝΕΣΗ ΣΕ ΕΝΑ ΣΚΥΛΑΚΙ......ΕΙΝΑΙ ΑΡΚΕΤΑ ΜΕΓΑΛΟ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΚΑΙ ΑΝ ΚΑΙ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΩ ΚΑΙ ΚΥΒΙΚΑ ΤΥΠΟΥ ΛΑΜΠΡΑΝΤΟΡ...ΩΣΤΟΣΟ ΤΑ ΓΟΥΕΣΤΙ ΜΕ ΕΧΟΥΝ ΚΕΡΔΙΣΕΙ....ΚΑΙ ΚΥΡΙΩΣ ΤΟΥΣ ΓΟΝΕΙΣ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΑΝΤΙΔΡΟΥΝ ΓΙΑ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΣΚΥΛΟ...ΟΠΟΤΕ....

ΝΑ ΡΩΤΗΣΩ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΒΑΣΙΚΟ?ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΓΝΩΜΗ ΣΑΣ...ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΠΡΩΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΡΩΤΗΣΩ ΩΣΤΕ ΝΑ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΠΩ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΣΩΣΤΟΣ ΕΚΤΡΟΦΕΑΣ ΚΑΙ ΟΤΙ ΤΟ ΚΟΥΤΑΒΑΚΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΧΑΡΑ???ΚΑΙ ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΣΥΝΗΘΩΣ ΣΟΥ ΔΙΝΟΥΝ ΩΣ ''ΕΓΓΥΗΣΗ'' (?)?ΜΕ ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΠΩΣ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΞΕΡΩ ΟΤΙ ΚΑΝΩ ΣΩΣΤΗ ΕΠΙΛΟΓΗ?

ΚΑΙ..ALEXIA???ΕΣΥ ΞΕΡΕΙΣ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙΣ ΚΑΤΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΓΙΑ ΕΚΤΡΟΦΕΑ ΓΟΥΕΣΤΙ???

ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ....
ΚΑΘΕ ΣΥΜΒΟΥΛΗ ΕΙΝΑΙ ΧΡΗΣΙΜΗ...ΚΑΙ ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΚΤΡΟΦΕΙΣ...ΕΧΩ ΠΑΝΙΚΟΒΛΗΘΕΙ ΛΙΓΟ ΑΛΛΑ ΘΑ ΨΑΞΩ...
ΕΙΜΑΙ ΑΝΟΙΧΤΗ ΣΕ ΚΑΘΕ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ...ΚΑΛΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ....!!

Last edited:

GEORGE1034

Well-Known Member
20 Σεπτεμβρίου 2009
579
0
27
Θεσσαλονικη!!!!!!!!!!!!!!!!
Καλως ηρθες!!!!!Σου ευχομαι να κανεις σωστη επιλογη εκτροφεα και το μελλοντικο σου σκυλακι να ζησει μια ζωη χωρις προβληματα...
Για την επιλογη εκτροφεα μην αγχωνεσαι, εδω τα παιδια θα σου απαντησουν στα ερωτηματα σου και θα βρειτε λυση.Δεν υπαρχει ατομο που να ηρθε στο φορουμ μας και να μην εμεινε ευχαρηστιμενος (εκτος απο τον Φερεκιδη...:rolleyes:;))

Last edited: