Μωρέ οι μαντράχαλοι ήταν αγγελούδια μπροστά σε αυτό το δίκιλο διαόλι!!!!!
Μην το κάνεις αυτό σε παρακαλώ.... μην την διώξεις από κοντά σου.τώρα που έχει συνηθίσει να κοιμάται μαζί μου αγκαλιά Δεν το είχε και ποτέ στη ζωή της αυτό γιατί να της το πάρω πίσω ξαφνικά?
Τίποτα δε θα πάθει. Αλλο να μην τρομάζεις το φοβικό σκυλί κι άλλο να "περπατάς στις μύτες" μην τυχόν και ξαφνιαστεί. Κατερίνα, σύνελθε. Το να μην έχει κανένα όριο σε τίποτα (κατουράω παντού, κοιμάμαι όπου θέλω) δεν κάνει το σκυλί ευτυχέστερο. Καλύτερα να μάθει κάποια όρια και να επιβραβευεται οταν μένει μέσα σ'αυτά. Οσο για το box, είμαι σίγουρη οτι κανένα πρόβλημα δε θα'χει εκεί. Αλλωστε για πολύ καιρό ήταν το μόνο μέρος οπου αισθανόταν ασφαλής.Μην το κάνεις αυτό σε παρακαλώ.... μην την διώξεις από κοντά σου.
Δεν είναι θέμα αυστηρότητας. Αλλωστε είπαμε οτι δε διορθώνεις. Απλά δεν της δίνεις τη δυνατότητα να κάνει λάθος (περιορίζοντας την κτλ), και μετά την επιβραβεύεις. Καλό θα της κάνει λίγη επιβράβευση. Κρίνοντας απο το Γκογκόλ (που δεν είναι και το πρώτο σαϊνι), μαθαίνουν πολύ γρήγορα γιατι είναι πάντα σε εγρήγορση, παρατηρούν συνεχώς το περιβάλλον τους και δε θέλουν να κάνουν λάθος. Χαίρονται περισσότερο απο τ'αλλα οταν κάνουν σωστό, ακριβώς λόγω αυτών των φοβιών για τις επιπτώσεις που μπορεί να έχει ένα λάθος.Ναι,αλλά πόση,πως και πότε? Για να μη γίνει η ζημιά
Τέτοιου είδους αντιμετώπιση δε βοηθάει σε ΤΙΠΟΤΑ το σκύλο.Βλέπω μια φατσούλα παραπονεμένη, να κοιμάται μόνη της ξανά στο κουτί, τώρα που βρήκε στοργή και αγκαλιά, και δεν το αντέχω.
Αυτή η αντιμετώπιση θα βοηθούσε σίγουρα την Κατερίνα.Δεν το αντέχω τόσο που λέω να έρθω να σφουγγαρίσω εγώ τις λίμνες το πρωί, μέχρι να βρεις μια λύση.
Αν απευθύνεσαι σε μένα, ελπίζω να μην μπερδεύτηκες...Ρε Πηγή,νομίζεις ότι εγώ αντέχω να τη βάλω στο box? Aφού ξέρω ότι θα σηκωθώ τελικά και θα τη βγάλω και μετά θα σφουγγαρίζω σαν ηλίθια