Eγώ αυτή τη στιγμή 2 σκυλιά θυμάμαι και δυο γατιά -πρέπει να ήμουν το πολυ 9-10 στο τελευταίο..(Λίζα)
Λοιπόν εγώ έμενα δίπλα δίπλα με τον καλύτερο μου φίλο,παιδικό φίλο,φίλο κούνιας για να ακριβολογούμε,και οι δυο είχαμε τρέλα με τα ζώα,ωστόσο και των δυο οι πατεράδες δε τα ήθελαν μεσα στο σπίτι,έτσι μαζεύαμε διάφορα αδέσποτα(τα οποία 7/9 φορές ήρθαν μόνα τους,δε τα μαζέψαμε εμείς) και τα κρατούσαμε στην αυλή.Φαγητό παιχνίδια εμβόλια όλα καλά...
Πρώτα πρώτα ο Ρούντη,ήταν καλοκαίρι,μας είχαν πετάξει 2 νεογέννητα γατιά,ε τι να κάνουμε?με τη σύριγκα,λίγη βοήθεια απο τους φιλόζωους γείτονες,κάτι καταφέραμε,κάποιος έξυπνος ένα βράδυ(που φαίνεται δε μπορούσε να αντέξει τα κλάματα των γατιών το βράδυ,τα οποία ήταν κλεισμένα μεσα στο box γιατί φοβόμασταν τους γάτους) αποφάσισε να ρίξει κρύο νερό μέσα και να τα ξεφορτωθεί έτσι απλά,το ένα δε το προλάβαμε,το δεύτερο δε βράχηκε πολύ και έτσι το γλιτώσαμε,έτσι όπως το είχαμε λοιπον με τις πετσέτες και το μπιμπερό βλέπω ένα κουτάβι-3 μηνών ήταν ο γλυκός μου- να μας κοιτάζει πίσω απο την ορθάνοιχτη πόρτα της πολυκατοικίας,τον κοιτάμε,και αρχίζει και τρέχει προς το μέρος μας,μετά το περιστατικό με το νερό μια κυρία πήρε το γατάκι στο σπίτι της για να το φροντίσει και να το μεγαλώσει και εμείς κρατήσαμε το Ρούντη.Μαύρος μεσαίου αναστήματοας,αλητοσκυλάκος και πολυ αγαπισιάρης..Ο Ρούντη είχε μια κακιά συνήθεια,έφευγε απο την πόρτα του γκαράζ κάθε φορά που άνοιγε,έκανε βόλτες και γυρνούσε πάλι μόνος του-,παιδάκια μικρά εμείς τότε που να καταλαβαίναμε πως είναι τόσο επικίνδυνο?Ένα βράδυ ο Ρούντη δε γύρισε,να έχω πάρει τη μάνα μου να έχουμε γυρισει την περιοχή 10 φορές με το αμάξι ο Ρούντη πουθενά,ο μουργάκος είχε γυρίσει σπίτι και στις 11 που μου λεει η μάνα μου "παμε σπίτι και θα ψάξουμε παλι αύριο το πρωί" είπα και γω να κοιτάξω στο κρεβάτι του,κοιμόοοοοτανε ο κύριος.2 εβδομάδες μετά ο Ρούντη χάθηκε,δε γύρισε ούτε το πρώτο,ούτε το δεύτερο,ούτε το τρίτο βράδυ...μετά απο 1 μήνα που ψάχναμε όλοι το Ρούντη μας είπε μια κυρία πως τον είχε χτυπήσει αμάξι και πέθανε απο εσωτερική αιμοραγία..κλάααμα εμείς.Ένα χρόνο μετά ήρθε η Λίζα,γκριφονάκι,πήγαμε να ανοίξουμε την πόρτα να φύγουμε,τρέχει η Λίζα,βγαίνει στο δρόμο,ΓΚΑΠ το αμάξι,πάει όλο το πίσω δεξί πόδι,φύγαμε επιτόπου για γάζες,κτηνίατρος στο σπίτι,ενέσεις,ιστορίες,τελικά καλέσαμε τη φιλοζωική και τώρα τη Λίζα την έχει μια κυρία..Λίγο πριν φύγει η Λίζα πήραμε τη Λουλού-η οποία τώρα κάθεται στα πόδια μου και κοιμάται του καλού καιρού).Και άλλο ένα που θυμάμαι αλλά δε θυμάμαι πότε έγινε,ήταν μια κούτα,ένα λυκάκι-1 μήνα),μια "κυρία" θεώρησε σωστό να το πάρει -λέει το βρήκε στο δρόμο(περίπου 15 μέρες αφού το φροντίζαμε και δεν είχε βγει ποτέ έξω)..ειδοποιηθήκαμε πως το πήρε αυτή,πήγαμε στο σπίτι της,μας έδωσε ένα τηλέφωνο ενός τύπου στη Λειβαδιά,θέλει λεει 200 ευρώ γιατί έκανε εμβόλια στο σκύλο,του πήρε παιχνίδια,και δέθηκε και με τα παιδιά του!!!!(μέσα σε 2 μέρες όλο αυτό).Τελικά αποφάσισε πως το σκυλί δε θα μας το δώσει,δεν είχαμε ουτε τσιπ ούτε φωτογραφίες,δε μπορούσαμε να κάνουμε κάτι...ωστόσο πριν 2 εβδομάδες περίπου που πέρασα απο το σπίτι της αθώας κυρίας που έστειλε το σκύλο στη Λειβαδιά για να περάσει καλύτερα,είδα το σκύλο δεμένο κάτω στην πιλοτή της να γαβγίζει σαν τρελό...και θα προτιμούσα να μην εκφράσω συναισθήματα τώρα.
Συγγνώμη Ρουντάκο που δεν ήξερα αρκετά για να σε περιορίσω,ελπίζω να πέρασες ωραία όσο ήσουν μαζί μας...