Ιντεφίξ - Τζίντζερ, δυο απίθανα ζώα

kat-indefix

Well-Known Member
3 Ιανουαρίου 2011
92
0
Αγ.Παρασκευή
Eυχαριστώ πολύ όλους!! Ο Ιντεφίξ είναι πραγματικά ένας υπέροχος σκύλος, πολύ ισορροπημένος!!
Αλλά και η γάτα μας είναι κουκλίτσα!! το κόκκινο, όπως μας είπε η κτηνίατρος, είναι εξαιρετικά σπάνιο να το βρεις σε θηλυκές γάτες. Σχεδόν πάντα είναι αρσενικές. Συναντάται πολύ σπάνια. Και μάλιστα στα αρσενικά είναι πιο πορτοκαλίζον (αν μπορώ να το πω έτσι) το κόκκινο χρώμα. Στην Τζίντζερ είναι κόκκινο με ραβδώσεις, εξ ου και το όνομά της!!!;)

kat-indefix

Well-Known Member
3 Ιανουαρίου 2011
92
0
Αγ.Παρασκευή
Ξέχασα να σας πω ότι ο Ιντεφίξ προέρχεται από γέννα της γνωστής εκτροφέως Μίτση Καλαϊτζιδάκη και η Τζίντζερ μας είναι τουλάχιστον ως προς το χρωματισμό της....σπανιότατης ράτσας!!

Σας βάζω μερικές ακόμη φωτο για να τα γνωρίσετε καλύτερα:

Το κορίτσι μου αποφάσισε να κάνει το πασχαλινό αυγό….

Την μετακινούμε και στο μπαλκόνι όπου εξακολουθεί να μένει ατάραχη από τις μετακινήσεις…..ο Ιντεφιξάκις μου πλησιάζει για να δει τι κάνει επιτέλους το τσιτάχ του σπιτιού μας… - θαυμάστε τα σε διάφορα ενσταντανέ, τα ζωάκια μας:

Last edited by a moderator:

ilektra_ilie

Well-Known Member
31 Ιανουαρίου 2012
1.834
61
Hollywood
pawpix.wix.com
Πανεμροφααααα :D Να σου ζησουν και τα 2. Ειναι για ζουληγμα, ειδικα η Τζιντζερ στην τελευταια φωτο!!! (και εχω και αδυναμια στα σκυλια χαχα :p )

kat-indefix

Well-Known Member
3 Ιανουαρίου 2011
92
0
Αγ.Παρασκευή
σευχαριστώ! :)
χαχαχαχαχα και εγώ αδυναμία στα σκυλιά έχω....και έχω καταλήξει και εγώ και όλοι μας να σερνόμαστε πίσω της....χαχαχαχαχα
- - - -

kat-indefix

Well-Known Member
3 Ιανουαρίου 2011
92
0
Αγ.Παρασκευή
Σευχαριστώ! και εγώ πανέμορφη τη βρίσκω....την βρήκαμε μαζί με τα αδερφάκια της πριν 1 χρόνο.... τράβηξε πολλά για να κρατηθεί στη ζωή....έπαθε πυοδερματίτιδα και από λίγων ημερών γατάκι έπινε αντιβίωση, την καθαρίζαμε συνέχεια, της βάζαμε αλοιφές....και τι δεν τράβηξε! ακόμη οι ουλές φαίνονται στα ποδαράκια της (είχαν ανοίξει στα σημεία και φαινόταν το κόκκαλο). Τα κατάφερε όμως το κορίτσι μας, αλλά και εμείς δεν την αφήναμε ρούπι! την είχαμε συνέχεια στη γιατρό μαζί με την αδερφούλα της. Δυστυχώς η άλλη γατούλα δεν τα κατάφερε...την κάναμε καλά από την πυοδερματίτιδα και έπαθε οισοφαγίτιδα....βλέπετε ήταν τόσο μικρά.... Τα 3 αρσενικά γατάκια τα δώσαμε σε πολύ καλά σπιτάκια και την Τζίντζερ την κρατήσαμε κοντά μας! την αγαπάμε πολύ όπως και τον Ιντεφίξ και είναι κομμάτι της ζωής μας και της καθημερινότητάς μας. Πιο πολύ φροντίζω αυτά παρά τον εαυτό μου! Να μαστε όλοι καλά και αυτά μαζί μας!!

l.Kyveli

Well-Known Member
12 Φεβρουαρίου 2011
15.766
7.925
Πανέμορφα και τα δύο, περιποιημένα και φροντισμένα!
Να τα χαίρεσαι :D