Ιντεφίξ - Τζίντζερ, δυο απίθανα ζώα

kat-indefix

Well-Known Member
3 Ιανουαρίου 2011
92
0
Αγ.Παρασκευή
Καλησπέρα σε όλους!

έχω γραφτεί αρκετό καιρό και διαβάζω τα ωραία θέματα. Εχω όμως αμελήσει να σας συστήσω τα ζωάκια μου!

Εχω ένα γουέστι, τον Ιντεφίξ 4 χρονών και την Τζίντζερ μια γατούλα 13 μηνών!

- -
Τζίντζερ: -

swiftkid

Well-Known Member
25 Οκτωβρίου 2009
550
97
Και τα 2 είναι κουκλιά Κατερίνα!!!!Αλλά έχω μια αδυναμία σε κουραμπιεδάκια ,το γνωρίζεις άλλωστε :D

Annouko

Well-Known Member
27 Οκτωβρίου 2011
1.197
9
Θεσσαλονικη
Ειναι γλύκα κ τα δυο αλλα ο Ιντεφίξ δεν πιανετα!
Μη του δωσεις μονο μενίρ να κουβαλισει γιατι βλεπω να το φορτωνει στην Τζιντερ!
Πραγματικα αν ποτε αποκτουσαμε μικροσωμο σκυλο το Westie θα ηταν σιγουρα η πρωτη επιλογη!
[FONT=arial, sans-serif]
[/FONT]

Viviana

Well-Known Member
1 Νοεμβρίου 2011
2.901
546
Χολαργός
Βρε παιδιά λύστε μου μια απορία!
Οταν ένας σκύλος έχει μάθει να ζει αρμονικά στο σπίτι με μια γάτα,όταν μετά βγαίνει βόλτα και συναντήσει άλλες γάτες αδέσποτες,θα είναι το ίδιο ήρεμος και δεν θα τις πειράξει ή θα τους ορμήσει?
Το ρωτάω αυτό γιατί ο δικός μου κάνει σα μανιακός όταν τις βλέπει,και μου φαίνεται όνειρο απατηλό,να μπορούσε να συμβιώσει με γάτα!!!!!

Tricky

Well-Known Member
20 Ιουλίου 2008
2.014
294
Οταν ένας σκύλος έχει μάθει να ζει αρμονικά στο σπίτι με μια γάτα,όταν μετά βγαίνει βόλτα και συναντήσει άλλες γάτες αδέσποτες,θα είναι το ίδιο ήρεμος και δεν θα τις πειράξει ή θα τους ορμήσει?
Το ρωτάω αυτό γιατί ο δικός μου κάνει σα μανιακός όταν τις βλέπει,και μου φαίνεται όνειρο απατηλό,να μπορούσε να συμβιώσει με γάτα!!!!!
Δεν υπαρχουν κανονες ...τα δικα μου σκυλια ζουν με τη γατα υπεραρμονικα θα ελεγα και δεν κυνηγουν γατες εξω απο το σπιτι.Παιρνουν ομως στο κυνηγι οποια γατα μπει στον κηπο (οχι πως το κανουν με κακια αλλα το κανουν ...)

Amaliaz

Well-Known Member
23 Οκτωβρίου 2009
10.131
4.809
Kαλως ηρθατε:)
Να σου ζησουν!
Μια ερωτηση.. ειναι ο Τζιντζερ ή η Τζιντζερ?

vasgial

Well-Known Member
6 Φεβρουαρίου 2011
3.531
1.729
50
Μαραθώνας-Κάτω Σούλι
Οι δικες μου με την Μασκα κοιμουνται αγκαλια, την βλεπουν σαν μελος τις οικογενιας. Τις γατες εκτος σπιτιου τις κυνηγουν, οχι για να τις κοματιασουν αλλα για να παιξουν. Στο λεω αυτο με σιγουρια γιατι οταν στριμοξουν καμια γατα αρχιζουν τα κολπα με χερακια και τις ψευτικες επιθεσεις. Δεν ειναι κανονας ομως. Καθε σκυλος ειναι και διαφορετικος.

kat-indefix

Well-Known Member
3 Ιανουαρίου 2011
92
0
Αγ.Παρασκευή
Ευχαριστώ όλους για τα καλά λόγια!!!
Τα πάνε πολύ ωραία μεταξύ τους! Ο Ιντεφίξ γνωρίζει την Τζίντζερ από 7 ημερών....όταν την βρήκαμε πεταμένη μαζί με τα αδέρφια της. Τα άλλα τα δώσαμε και κρατήσαμε αυτό το κοριτσάκι....τα πάνε πολύ ωραία μεταξύ τους! η Τζίντζερ τον αγαπάει πολύ! Ο Ιντεφίξ είναι πιο βαρύς απέναντί της...ας πούμε δεν της επιτρέπει να μπει μαζί του στο ίδιο κρεβατάκι!! χαααχαχαχα που πολύ θα το ήθελε εκείνη. Αλλά την αγαπάει. Είναι υπέροχος μαζί της, τρέχουν, παίζουν, την ζηλεύει κιόλας αλλά δεν την πειράζει καθόλου. Οταν λείπουμε από το σπίτι τα δυο τους είναι παρεούλα!!!

kat-indefix

Well-Known Member
3 Ιανουαρίου 2011
92
0
Αγ.Παρασκευή
Παιδιά είναι καθαρά θέμα ενστίκτου. Παλιά, πριν τον Ιντεφίξ είχα λυκόσκυλο. Ηταν ένα πρόβατο στην κυριολεξία. Πολύ καλό σκυλί. Οταν όμως έβλεπε γάτα του γύριζε το μάτι ανάποδα....ότι κι αν είχα κάνει δεν είχε σταματήσει να τις κυνηγάει. Ο Ιντεφίξ είναι διαφορετικός. Θέλει να τις μυρίσει, αλλά είναι ήρεμος. Δεν έχει τη διάθεση να τις πειράξει. Και τις αδέσποτες. Και εκείνες το αντιλαμβάνονται και είναι φιλικές οι περισσότερες τουλάχιστον μαζί του.
Αν πάρεις λοιπόν γάτα, σιγά σιγά θα συνηθίσει μαζί της αλλά νομίζω πως το χούι να τις κυνηγάει δεν θα σταματήσει.

Υ.Γ. Η Τζίντζερ μας είναι κορίτσι!!! σόρυ το είδα αργά....

Amaliaz

Well-Known Member
23 Οκτωβρίου 2009
10.131
4.809
Εντυπωσιακο το οτι ειναι γατουλα... κατα 99% τα χρωμα αυτο ειναι των αρσενικων. Μαλιστα ξερω πολλους που ισχυριζονται οτι δεν υπαρχουν θηλυκα καν με αυτο το χρωμα! Εμεις εχουμε εναν αρσενικο 16 ετων ιδιο!
Σορυ για το οφ τοπικ μιας που ειμαστε και ντογκφορουμ απλα ημουν περιεργη :)

MANOY

Well-Known Member
13 Μαρτίου 2008
1.168
0
35
Ηρακλειο Κρητης και Αθηνα
Να τα χαιρεσαι τα κουτσουνια σου ειναι πανεμορφα!

Ειχε και η ξαδερφη μου μια γατα τη Φαιδρα που ειχε τετοιο χρωμα;) Μαλλον δεν ισχυει αυτο που λενε... Η μπορει να ειναι η πλειοψηφια αρσενικες!