Ιδανική περίοδος;

Pintsie

Well-Known Member
Banned
7 Ιανουαρίου 2011
1.233
23
Ανθούσα
Πες του ότι τώρα που έχουμε κρίση, δεν θα έχετε λεφτά για πετρέλαιο και εξτρά κουβέρτες οπότε θέλετε μία κινούμενη γούνα για τα πόδια σας στον καναπέ! :p

Πέρα από την πλάκα... Αφού έτσι κι αλλιώς όλα μαδάνε τα άτιμα, δεν υπάρχει διαφορά!
Ο δικός μου κοντότριχος είναι και αν δεν τον χτενίσω για τουλάχιστον 20 λεπτά, θα γίνει μαύρο το μαξιλάρι μου! ! !

eleutheriaria

Well-Known Member
27 Ιουλίου 2012
300
1
Του τα λέω.. του τα λέω αλλά άμα κολλήσει ο άνθρωπος! Αν και πιο πολύ μου φαίνεται πως βρίσκει δικαιολογίες λόγω Ήρας, πάντα λέει "έχουμε χρόνο για σκυλάκι, θα βρούμε κάποιο που να αρέσει και στους δυο" ενώ ξέρω πόσο τα λατρεύει.

irma

Well-Known Member
21 Μαρτίου 2007
681
89
Συνήθως αυτά με τα μαλλάκια δεν μαδάνε τόσο πολύ γιατί δεν έχουν υπόστρωμα, αλλά μόνο αυτή την μακριά τρίχα που βλέπεις που πράγματι μαζεύεται πολύ ευκολότερα.

Κοίτα αν θέλεις αυτή το φωτό. Το τιγρέ που ήταν κοντότριχο έβγαζε τις 5πλάσιες τρίχες από την γκρι με το μαλλάκι.
http://www.dogforum.gr/v3/members/irma-albums-ο.σίζαρ-picture4755-img.1771.html

Last edited:

eleutheriaria

Well-Known Member
27 Ιουλίου 2012
300
1
Εμ και γω αυτά του λέω! Δεν ξέρω τι του συμβαίνει, μάλλον δεν είναι έτοιμος να δεχτεί άλλο σκύλο στο σπίτι! Εκεί καταλήγω..:confused:

Επομένως irma να τα χαίρεσαι, είναι κουκλάκια!

eleutheriaria

Well-Known Member
27 Ιουλίου 2012
300
1
Για να μην ανοίγω και άλλο θέμα, να σας πληροφορήσω πως το 2ο παιδάκι μας δυστυχώς το χάσαμε εδώ και λίγες ημέρες!! Το ξεπερνάμε όμως, τόσα έχουμε ξεπεράσει, πολύ πιο δύσκολα...και χρόνο για μωράκι θα έχουμε!!
Αλλά έχω να πως πως είμαστε πολύυυυυυ κοντά στην απόκτηση μιας κουτάβας και είμαστε πολύυυυυυ χαρούμενοι επίσης.
ανυπομονώ να έρθει και μετά να σας την παρουσιάσω, και γι'αυτό ήρθα να γράψω εδώ, γιατί τρώγομαι με τα ρούχα μου!! :p

eleutheriaria

Well-Known Member
27 Ιουλίου 2012
300
1
Για να σας προλάβω, η αλήθεια είναι πως δεν με πόνεσε πολύ. Όσο σκληρό και αν φαίνεται αυτό. Το παιδί έτσι και αλλιώς το αγαπάς από τη μέρα που θα γεννηθεί και μέρα με τη μέρα περισσότερο. Όταν μαθαίνεις για μια εγκυμοσύνη, είσαι απλά ενθουσιασμένος με τις αλλαγές που πρόκειται να συμβούν στη ζωή σου και ουσιαστικά δεν αγαπάς το μωρό! Για εμένα δεν είναι κάτι που θα καθορίσει τη ζωή μου, είναι σαν να μην ήμουν ποτέ έγκυος!!

Και έγραψα στο θέμα γιατί έχω ξετρελαθεί με το κουτάβι και ανυπομονώ να το έχω στην αγκαλιά μου!!

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.244
Μέλη
20.024
Νεότερο μέλος
BaNi