Ιδανική περίοδος;

eleutheriaria

Well-Known Member
27 Ιουλίου 2012
300
1
Λοιπόν, κάποιοι σίγουρα ξέρετε πως έχασα πρόσφατα το Ηράκι μου αλλά και πως από πριν ψάχναμε δεύτερο σκυλούνι...

Είμαι όμως έγκυος στο δεύτερο παιδάκι μου και θα ήθελα απόψεις για το πότε θα ήταν καλύτερο να αποκτήσουμε και ένα σκυλομωράκι!
Κατά την περίοδο της εγκυμοσύνης ή λίγο μετά και την περίοδο της λοχίας ?

(Θέλουμε κούταβο... να δούμε πως είναι και να μυρίσει λίγο κουταβίλα το σπίτι βρε αδερφέ.. :rolleyes: )

chrispapas

Well-Known Member
20 Ιουνίου 2011
1.359
25
Είσαι σίγουρη ότι μπορείς να τρέχεις και για το μωρό και για το κουτάβι (σύνολο 3 παιδιά δηλαδή);
Κατά τα αλλά να σας πως προκαταβολικά να σας ζήσει το μωράκι και καλοδεχούμενος ο κούταβος.

elemaraki

Well-Known Member
3 Αυγούστου 2012
634
1
Αν είσαι σίγουρη ότι μπορείς να ανταπεξελθεις πάρτο και τώρα διαφορετικά περίμενε να έρθει το νέο μέλος να περάσει και λίγος καιρος και το παίρνεις μετα!! Αν και νομίζω πως το θες τόσο πολυ που το σπίτι σου θα μυρίσει ταυτόχρονα μωρουδιλα-κουταβιλα!!! Τι σκύλο θες;

nfeel

Well-Known Member
7 Οκτωβρίου 2011
1.491
514
UK
Τέλειος συγχρονισμός.Δεν θα μπορούσε να είναι καλλύτερος.
Δεν ξέρω πόσο μηνών είσαι,το ιδανικό θα ήταν να πάρεις ένα κουτάβι 3-4-5 μήνες πριν γεννήσεις με την προυπόθεση ότι έχεις το σύζυγό σου,η συγγενείς να σε βοηθάνε φυσικά.

Γιατί να πάρεις το κουτάβι με τέτοια διαφορά?Γιατί σύμφωνα με μια νέα μελέτη που δημοσιεύθηκε μόλις τον περασμένο μήνα,τα μωρά που περνάνε το πρώτο έτος της ζωής τους με σκυλί στο σπίτι αναπτύσουν πιο ισχυρό ανοσοποιητικό,ωριμάζει πολύ γρηγορότερα το ανοσοποιητικό τους σύστημα δηλαδή.Λιγότερα κρυολογήματα και λιγότερες λοιμώξεις του αναπνευστικού.

Επίσης αυτοί οι 4-5 μήνες θα σε βοηθήσουν να μάθει το κουτάβι τα βασικά,πριν έρθει το μωρό,ώστε να γίνει η συμβίωσή σας παιχνιδάκι,όταν με το καλό έρθει.

Οι σκύλοι προστατεύουν τα μωρά από λοιμώξεις – Έρευνα | EcoNews.gr

Καλή λευτεριά και με το καλό κ το τρίτο μωράκι :)

Last edited:

eleutheriaria

Well-Known Member
27 Ιουλίου 2012
300
1
Το ένα παιδί ίσως πάει και παιδικό φέτος.. Το άλλο έρχεται τον Μαϊο.

Είμαι μικρή σε ηλικία, έχω και φουλ ενέργεια από κούνια..ε.. θα τα καταφέρω!
Όσο για ράτσα, πεζοδρομίου μάλλον! :p

nfeel την έχω διαβάσει την έρευνα και πολύ χαίρομαι που επιτέλους δεν μπορεί να φέρει αντίρρηση και η πεθερά (δεν τα χωνεύει τα σκυλούνια και τόσο :mad: ). Άσε που και το πρώτο μου παιδί, με σκυλί μεγάλωσε γιατί την είχα από πριν..

Ευχαριστώ και τις ευχούλες!!

Alexia

Well-Known Member
10 Ιουνίου 2008
6.350
202
65
Brussels
dolceconspirito.com
Πάρε το κουτάβι τώρα ώστε να έχεις ξεμπερδέψει με τις σφουγγαρίστρες, τις ζημιές και τα δαγκώματα όταν θα έρθει το μωρό.

eleutheriaria

Well-Known Member
27 Ιουλίου 2012
300
1
Κάπως έτσι το σκέφτομαι και γω, καλύτερα τώρα!
(το θέμα το άνοιξα να το δει και ο άντρας μου που έχει αντίθετη άποψη) :p

Pintsie

Well-Known Member
Banned
7 Ιανουαρίου 2011
1.233
23
Ανθούσα
Τώρα πάρε! και να μας βάλεις και φωτογραφία με όλη την οικογένεια όταν γεννήσεις με το καλό!!!!
Ο άντρας σου σε τι έχει αντίθεση;

Pintsie

Well-Known Member
Banned
7 Ιανουαρίου 2011
1.233
23
Ανθούσα
Υποθέτω πως είναι ακόμα επιρρεασμένος ε?
:(
Κατά την άποψή μου καλύτερα να το πάρετε τώρα. Και θα ξεχαστείτε από την πρόσφατη απώλεια και θα είστε πιο σίγουροι για τα δαγκώματα κτλ όταν γεννηθεί το παιδάκι σας!

ghelly

Well-Known Member
17 Απριλίου 2012
11.220
5.730
Πάτρα
Καλύτερα και για μένα τώρα, μετά θα πελαγώσετε από το μωρό, και δεν θα εχετε αντοχή να μαθετε και στο κουτάβι κάποια πράγματα.

Με το καλο κούκλα μου και να έχεις εύκολη εγκυμοσύνη και γέννα εύχομαι!

katerina k.

Well-Known Member
11 Σεπτεμβρίου 2009
6.204
13
Κηφισιά
Τώρα είναι η καλύτερη εποχή...καταρχήν θα κάνει και καλό στη κόρη σου που ήταν δεμένη με την 'Ηρα...και δεύτερον όσο δεν είσαι ακόμα φουσκωμένη θα μπορείς πιο έυκολα να διαχειριστείς σφουγγαρίσματα κλπ!!! Όταν με το καλό θα έρθει ο γιός (το έχω ένστικτο), το σκυλί θα έχει μπει σε κάποια σειρά.... Άντε να σας ζήσουν όλα τα νέα μέλη!!!!!

eleutheriaria

Well-Known Member
27 Ιουλίου 2012
300
1
Ε μα.. αυτά λέω και γω στον άντρα μου!! Τώρα.. που είναι φρέσκο και το θέμα με την Ήρα!

Όσο για την ηλικία και τα παιδάκια, τι να πω.. Όλοι σαν εξωγήινη με βλέπουν που αποφάσισα τόσο νωρίς να κάνω μια μεγάααλη οικογένεια -το έχω συνηθίσει πια!! ;):p

Κατερίνα, και γω γιος νομίζω θα είναι (παραδέχομαι πως το θέλω κιόλας για να μου έχει αδυναμία)

Και πάλι ευχαριστώ για τις ευχές!! :):)

Lara_kouklara

Well-Known Member
11 Ιανουαρίου 2011
4.722
457
Με το καλό κοπέλα μου, να έρθει και ο αγόραρος ;D
Κι εγώ συμφωνώ πως είναι καλύτερα τώρα να πάρετε το κουτάβι ώστε όταν έρθει το μωρό να έχετε μπει σε μια σειρά!

eleutheriaria

Well-Known Member
27 Ιουλίου 2012
300
1
Βρε παιδιά.. επαναφέρω λίγο το θέμα, γιατί βρήκα μία μαλλιαρή κουτάβα μικροσωμούλα και έχω θέμα με τον άντρα μου! λέει θα μαδάει πολύ περισσότερο από ένα με πιο κοντή τρίχα.. Έχει σχετικά μακριά και σγουρά μαλλάκια. Εμένα μ'αρέσει! (βασικά όλα τα 4ποδα μ'αρέσουν εμένα:p)

Lara_kouklara

Well-Known Member
11 Ιανουαρίου 2011
4.722
457
Για βάλε μας φωτογραφία!!
Καλέ μήπως αυτός θα σκουπίζει πες του??
Οι κοντές τρίχες συνήθως καρφώνονται και βγαίνουν δύσκολα, ενώ οι μακριές δεν κολλάνε, με ένα τίναγμα φεύγουν, συνήθως.

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.251
Μέλη
20.030
Νεότερο μέλος
kris97