Ιδέες για δημιουργία ταυτότητας

christos79

Well-Known Member
20 Νοεμβρίου 2011
633
27
Είδα την ταυτότητα του Φοίβου και ζήλεψα.
http://www.dogforum.gr/v3/εμφάνιση.καλλωπισμός-20/βοήθεια.έχω.πρόβλημα.με.κολάρο-20860/index3.html
Ο Tom προσφέρθηκε να μας φτιάξει και εμάς 1 οπότε για πείτε ιδέες τι σχέδιο θα την κάνατε εξωτερικά και τι σχέδιο θα είχε μέσα?

Ο σκύλος είναι Rough Collie και η αρχική μου ιδέα είναι να ζωγραφίσει η γυναίκα μου το κουτάβι να το σκανάρω και να βάλω αυτό σαν σχέδιο.

Καμιά άλλη ιδέα? για το σχήμα και το σχέδιο ?

christos79

Well-Known Member
20 Νοεμβρίου 2011
633
27

Orilis

Well-Known Member
3 Μαρτίου 2011
7.881
6.979
Πάτρα
χμμμ το logo του εκτροφέα σου, μόνο το κεντρικό κομμάτι? φυσικά κατόπιν συνεννόησης μαζί του!

vaggelo

Well-Known Member
19 Οκτωβρίου 2011
1.229
1.065
στας ευρώπας
χμμμ το logo του εκτροφέα σου, μόνο το κεντρικό κομμάτι? φυσικά κατόπιν συνεννόησης μαζί του!

ε; οχι ρε συ, τον πατέρα δεν εννοουσε το παιδι; οχι το λόγγο του εκτροφείου. ....ή εγώ κατάλαβα λαθος

christos79

Well-Known Member
20 Νοεμβρίου 2011
633
27
Καλα ρε συ είδες τον πατέρα και σου τράβηξε το μάτι το logo? Μας προσβάλεις τον πατέρα :)
Ευτυχώς που ο δικός μου έχει πάρει και από την μάνα και είναι πιο όμοφος!!

:)

christos79

Well-Known Member
20 Νοεμβρίου 2011
633
27
ή μπορείς να κάνεις κάτι πολύ επαναστατικό και να φτιάξεις το περίγραμμα ενός ντόπερμαν *demonio*
Βέλγικο μπορεί, στο περίγραμμα θα μοιάζει κίολας (με μια εξαίρεση στα αυτιά) αλλά ντόπερμαν ποτέ :)

Orilis

Well-Known Member
3 Μαρτίου 2011
7.881
6.979
Πάτρα
Καλα ρε συ είδες τον πατέρα και σου τράβηξε το μάτι το logo? Μας προσβάλεις τον πατέρα :)
Ευτυχώς που ο δικός μου έχει πάρει και από την μάνα και είναι πιο όμοφος!!

:)
Δεν πετάς και κάνενα λινκ της μάνας μπας και δούμε κι άλλο logo? :D
Τον πατέρα χάζευα και σκεφτόμουν για περιγραμμα, αλλά έπεσε το μάτι μου ΚΑΙ εκεί!

edit: Grifos σε βλέπω με χάσκυ, γκρένι, ρότι και για κερασάκι ντοπ!!! Ξεκινα από την ταυτότητα!

christos79

Well-Known Member
20 Νοεμβρίου 2011
633
27
Δεν πετάς και κάνενα λινκ της μάνας μπας και δούμε κι άλλο logo? :D
Τον πατέρα χάζευα και σκεφτόμουν για περιγραμμα, αλλά έπεσε το μάτι μου ΚΑΙ εκεί!

edit: Grifos σε βλέπω με χάσκυ, γκρένι, ρότι και για κερασάκι ντοπ!!! Ξεκινα από την ταυτότητα!
Η μάνα
Allevamento di Cambiano - Rough Collie (Pastore Scozzese a Pelo Lungo) - Border Collie - Edith Piaf di Cambiano

Δεν έχει άλλο logo είναι ίδιο εκτροφείο :)

christos79

Well-Known Member
20 Νοεμβρίου 2011
633
27
Όντως φίλε είναι πολύ ωραίο!! Έχει και σωστά αυτιά!!

Αλλά θα κάνουμε το ΣΚ μια προσπάθεια να φτιάξουμε περίγραμμα δικό του και θα επανέλθω την Δευτέρα

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.223
Μέλη
19.995
Νεότερο μέλος
lindaTheDog