Καλησπερα κι απο μενα..
Αν και απανταω πολυ αργα.. σιγουρα θα βοηθησει αλλους ιδιοκτητες Χασκυ.
Ειμαι κι εγω κατοχος Χασκυ, και μπορω να πω εκ πειρας οτι η κοινονικοποιηση του σκυλιου ειναι το Α & το Ω. Αν το εχεις ελευθερο μεσα σε ενα χωρο που ξερει μονο αυτες τις μυρωδιες, πιστεψε με δε διαφερει σε τπτ απο ενα κακομαθημενο σκυλι που ειναι ολημεροις δεμενο σε ενα ξυλο, και το μονο που ξερει ειναι να τρωει να πινει νερο και να γαβγιζει σε ολους χωρις λογο. (και φυσικα φταιει 100% ο ιδιοκτητης και οχι ο σκυλος)
Παρε το Σκυλι σου, βγαλτο βολτα να μαθει να δεχεται αλλες υπαρξεις. Οτι υπαρχει κι αλλος κοσμος εκτος απο το οικοπεδο σου.
Εγω την Μαγκυ μολις εκλεισε ο κυκλος εμβολιων αρχισα τις βολτες σε καφετεριες, την αφηνα να παιζει με αλλα σκυλια, να τα μυριζει, γενικα την εμπιστευομαι. Κανε το ιδιο αν και αργα, καντο με μαλακο τροπο και οχι αποτομο. Το σκυλι ειναι τωρα σαν ενα παιδακι που μολις βγηκε απο το δωματιο του και ειδε οτι υπαρχουν ΑΠΕΙΡΑ πραγματα εκτος απο το ιδιο και το φαγητο.
Η μυτη του σκυλου ειναι οτι και τα ματια σε σενα. Η χαρα τους ειναι να βλεπουν γυρω τους αλλα ατομα και σκυλια, να μυριζουν συνεχεια.
Τα χασκυ ειναι σκυλια που ζουν σε αγελη. Δεν τσακονονται, δεν γαβγιζουν, δεν κρατανε κακια, δεν ξερουν τι παει να πει "Κακο".
Αυτα απο μενα. Καλη επιτυχια γιατι πραγματικα τα Χασκυ ειναι μια ρατσα πολυ ιδιαιτερη και απιστευτοι χαρακτηρες (αν και ατιθασα)