την οποία μου τη δώσανε μόλις στο μαγαζί που πήγα για λιχουδιές και φαΐ για το Μουφ. Είναι ένα περίεργο μέρος που πουλάει ζωοτροφές για κάθε ζώον, είδη κάμπιγκ και εργαλεία και μοιάζει με εργοτάξιο, οπότε σου πιάνουνε και την κουβέντα. Είναι από τους λίγους που πουλάνε κάτι πολύ ωραίες λιχουδιές με αποξηραμένο κοτόπουλο και μπανάνα χωρίς συντηρητικά. Τις παίρνω δε για πού και πού διότι είναι ακριβές (7 δολλάρια το σακκούλι). Με είδανε λοιπόν η πωλήτρια και μια κυρία και με συμβουλέψανε να αγοράσω μηχανή που αποξηραίνει τροφές και να το φτιάξω μόνη μου διότι θα μου έρθει φτηνότερα. Η μηχανή κάνει 40 δολλάρια, την πουλάνε όπου πουλάνε κουζινικά και έτσι και κάνει πολλές δουλειές. Ένα από τα ωραία της είναι ότι μπορείς να καπνίσεις επίσης κιμά με μυρωδικά και να τα βγάλει και με ωραίο σχήμα. Οπότε από τώρα και στο εξής, εκτός από τα ψητά ξερατά (σηκώτι κοτόπουλου), θα μπορώ να φτιάχνω και ξερές και υγιεινές λιχουδιές, καπνιστές και μη για το Μουφ.
Με συμβουλέψανε δε να μην φτιάχνω υπερβολικές ποσότητες ώστε να μη χαλάνε και να τις βάζω σε μια σακούλα. Έχω και μηχάνημα συσκευασίας εν κενώ, οπότε θα δω πώς θα τις διατηρήσω. Πάντως το μηχάνημα στοιχίζει λιγότερο από έξι σακούλια λιχουδιές! Αναρωτιέμαι επίσης αν είναι δυνατόν να καπνίσει και κόκκαλα.
Με συμβουλέψανε δε να μην φτιάχνω υπερβολικές ποσότητες ώστε να μη χαλάνε και να τις βάζω σε μια σακούλα. Έχω και μηχάνημα συσκευασίας εν κενώ, οπότε θα δω πώς θα τις διατηρήσω. Πάντως το μηχάνημα στοιχίζει λιγότερο από έξι σακούλια λιχουδιές! Αναρωτιέμαι επίσης αν είναι δυνατόν να καπνίσει και κόκκαλα.
Last edited: