Παντως εγω που δηλωσα συμμετοχες και στον ΚΟΘ και στον ΟΚΥΘΕ, σαν πρωτομπαρκη κιολας, προβλημα κανενα δε συναντησα. Βασικά όποτε και να στειλω τη συμμετοχη μου (ηλεκτρονικα ή φαξ) πάντα την επομενη μέρα παίρνω τηλ για να επιβεβαιωθώ ότι την πήρανε (κάτι που θα έπρεπε να κάνουν οι όμιλοι για τους συμμετέχοντες. Ένα λεπτο υποθεση ειναι, μόλις λαμβάνουν τη συμμετοχή πρέπει να επιβεβαιώνουν, ή με τηλ ή ηλεκτρονικα), αλλά το παραβλέπω και τους παίρνω ότι δουλειά κι αν έχουν και ξανακαλώ μέχρι να έχουν χρόνο να μου απαντήσουν.
Τώρα όσον αφορά τον ΚΟΕ δε ξέρω γιατι δε λαμβάνω (ακομα) συμμετοχές στην Αθήνα (δε με βολεύει λογω αποστασης) οποτε δε μπορω να ξέρω. Καλό είναι πάντως, να μην υπάρχει εκνευρισμός απέναντι σε ένα όμιλο και μάλιστα επίσημος της Ελλάδος, για τον ένα και βασικο λόγο (που χρσιμοποιω και ως μοτο στη ζωη μου γιατι εχω υπάρξει μέλος σε ομίλους πολλούς και ενεργό) ,
ότι "σε έναν όμιλο πάντα πρέπει να κοιτας πως θα δόσεις και όχι πως θα πάρεις", όσο στραβος κι αναποδος κι αν ειναι, γιατι εξυπηρετει σκοπους του συνόλου.
Αν δεν ήταν κι ο ΚΟΕ, πως θα είχαμε σα χώρα επισημες εκθέσεις και μουτρα απέναντι στην FCI. Λιγο σεβασμος στους θεσμους δε βλάπτει. Ότι ειναι ο ΚΟΕ, είμαστε εμείς, αυτη η νοοτροπία η νεοελληνικη, "όλα στραβα, παντου πηγαίνουνε και ΕΓΩ είμαι ο ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ" και οι απαιτήσεις οι βαρυσήμαντες μόνο κακό προκαλούν και δεν προσφέρουν τίποτα.
Ψυχραιμία, κι αν ειναι κάτι να λυθει μέσα απο τον ΚΟΕ, αν βρεθει κανένας με φιλοτιμο και ασχοληθει θα το λύσει. Ελεος ρε παιδια, ενα σερβερ, της πληροφορικης ειμαστε, κι ενα κωλοδίκτυο μιση ώρα δουλεια...σιγα το πράγμα. Να πάω εγώ να το φτιαξω και αφιλοκερδώς όντως...!!, γιατι στην τελικη τελική και να κλείσω, δε βλέπω που ειναι αφιλοκερδής οργανισμός ο ΚΟΕ; μια χαρα του τα σκάμε και για τις εκθέσεις και για τις δηλώσεις σκύλων και όλα.
In the end και at last, η οργάνωση πάει μαζί με τη χώρα, δε μπορούμε να έχουμε ΚΟΕ επιπέδου FCI κι όλα αυτά να γίνουν απο μόνα τους.