Πήρες τηλέφωνο στον ΚΟΕ?Καλημέρα
Ερωτηση : Από που και πως αποκτήσατε τα δικά σας σκυλάκια ΜΑΛΤΕΖ!?
Γνωρίζω ήδη πόσο δύσκολο είναι να βρεις εκτροφέα στην Ελλάδα και πως δεν παίρνουμε από Πετσοπ και αγγελίες
Εσείς από πού βρίκατε ??
Πήρες τηλέφωνο στον ΚΟΕ?
Τουλάχιστον θα μάθεις ποιά εκτροφεία υπάρχουν και πας από κοντά να δεις αν ειναι...συμπαθητικοί ή όχιΌχι ακόμα. Θα πάρω απλά έχω διαβάσει εδώ μέσα πως και από το ΚΟΕ οι εκτροφεις δεν ειναι ολοι πολυ συμπαθεστατοι..
Ξέρω τουλάχιστον 2 καλά εκτροφεία στην Αθήνα, 1 στην Κρήτη και 1 στον Βόλο. Ρώτα στον ΚΟΕ.
Καλησπέρα σας! Ψάχνοντας κι εγώ για κουτάβι καθαρόαιμο μαλτέζ και μένοντας εντός Αττικής, θα ήθελα όποιος μπορεί να μου στείλει σε π.μ. κάποια αξιόπιστα εκτροφεία (ο ΚΟΕ δεν μου απαντά...) Ευχαριστώ!
Μα φαίνεται αυτό.Άσχετα με τις ημερομηνίες που λέει έχουν συνέχεια κουτάβια οπωτε ελπίζω να βοήθησα
Μα φαίνεται αυτό.
Ειχαμε τοσους εκτροφεις μαλτεζ ε;; Μωρ μπραβο..αυτο θα πει προσφορα κ ζητηση θα σας ελεγα να αποφυγετε εκτροφεις που εχουν συνεχεια γεννες για λογους που ολοι κτλβαινουμε..
Ολες αυτές οι κυρίες απλά έχουν δηλώσει τις γέννες που έκαναν στον ΚΟΕ.
Αυτο λέει αυτό το χαρτί, αυτή η λίστα.
Τίποτα άλλο.
Ο ΚΟΕ δεν ελέγχει κανέναν που δηλώνει γεννα. Το μοναδικό που ζητείται για να δηλωθεί μια γεννα είναι το πεντιγκρί των γονέων και φυσικά κάποια ευρώ.
Τίποτε άλλο.
Αν εγώ είχα μια σκυλίτσα με πεντιγκρι, κάθε δεύτερο οίστρο θα μπορούσα να την γκαστρωνω με έναν πεντιγκρενιο αντίστοιχης φυλής αρσενικό και να δηλώνω τις γέννες.
Αυτό αυτόματα με βάζει στην λίστα του ΚΟΕ.
Είμαι καλός εκτροφέας;
Και με βάση τι θα με κρίνετε;
Βλέπετε λοιπόν πως δεν είναι τόσο απλό.
Ο οποιοσδήποτε μπορεί να γίνει εκτροφέας "ΚΟΕνιος" και όλα να βαίνουν καλώς.
Και ζήσαμε εμείς καλά και τα σκυλάκια μας καλύτερα