Θηλυκό μπόξερ.... ένταξη στην οικογένεια.

kasi

Well-Known Member
17 Φεβρουαρίου 2009
3.081
1.091
Αθηνα -
www.facebook.com
Κοριτισια μου Χρυσα! τι ωραιες ιδεες! :)

θα το δοκιμασω ! και αυτο και την πλεξουδα.. οχι οτι ο Σαγκα ειναι υποδειγμα περπατηματος.. αλλα αν την βαλω αυτη απ.εξω , ισως μαζευει και τον κεφαλα..
Αισιοδοξω!

Κυβελη οσο πιο αργα τοσο πιο καλα .. σημερα ημασταν ο ζογκλερ και παρεα του! δεν προλαβαινα να πεταω μπαλακια!.. τωρα γυρισα και τρωνε τα βρωμοσκυλα.. αλλα σημερα ηταν μια καλη βολτα ομολογω να πω! :D:D

Μαρεκο, ο μαρκος φοραει μενταγιον με Μαρκο?:cool:

Last edited:

kasi

Well-Known Member
17 Φεβρουαρίου 2009
3.081
1.091
Αθηνα -
www.facebook.com
αλλα αν την βαλω αυτη απ.εξω , ισως μαζευει και τον κεφαλα..
.... ναι... τελικα της κατουρησε το κεφαλι.. !!!
αυτη ξενερωσε.. τραβαγε να παει διπλα στην καλη Ζαιρα... πλεξουδα γιναμε ολοι μαζι.. και μαζι ειχαμε μονο σακουλες οχι χαρτομαντηλα..
εξαισια!!

Amaliaz

Well-Known Member
23 Οκτωβρίου 2009
10.131
4.809
αυτη ξενερωσε.. τραβαγε να παει διπλα στην καλη Ζαιρα... πλεξουδα γιναμε ολοι μαζι.. και μαζι ειχαμε μονο σακουλες οχι χαρτομαντηλα..
εξαισια!!
αχαχαχαχχαχαχα υπαρχουν και αυτα τα απροοπτα πραγματι! Τουλαχιστον και μετα το κατουρημα η ιεραρχια ξεκαθαριστηκε.

l.Kyveli

Well-Known Member
12 Φεβρουαρίου 2011
15.744
7.892
χαχαχαχααα άντρες μπουνταλάδες απρόσεχτοι...σαν τα θηλυκά τίποτα!!! (για σκύλους μιλάω :p)

Nizinny

Well-Known Member
3 Φεβρουαρίου 2011
3.210
927
Καναδάς
Και σας ειχα ρωτησει στο αλλο θεμα σου για το πως κατουραει ο μεσαιος και δεν απαντησατε....:cool: ουτε εσυ ουτε ο "αδερφος" Μαρέκος... Το μαθατε τωρα...:p

ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ!!!;)

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.768
20.046
Δεν ήθελα να τις βάλω, γιατί δεν είναι καθόλου καλές τεχνικά, αλλά επειδή είσαι άπιστος και προκλητικός τύπος:

Εμάς, η δικιά μας διάταξη είναι πάντα συγκεκριμένη. Ο ανά πέντε μέτρα εκνευριστικός μαρκαδόρος της υπόθεσης, έξω αριστερά, για να σηκώνει πόδι σχεδόν όποτε θέλει και να μην βρίσκει εμπόδιο σε κανένα κεφάλι. Το γλυκό μου το κοριτσάκι στην μέση, ώστε στην απίθανη περίπτωση που της έρθει μεγάλη ανάγκη, απλώς να χαμηλώσει το πίσω σύστημα. Συνήθως όμως κρατιέται πάρα πολύ και περιμένει μέχρι να πιάσουμε απάγκιο και να έχει την άπλα της. Εκτός αν θέλει κι αυτή να μαρκάρει, που βρίσκει τον τρόπο να το κάνει. Και ο σπαζοκλαμπάνιας κοντά στην μαμά, για να τρώει τις φάπες του, όταν κάνει βλακείες. Δηλαδή συνεχώς. Σύστημα άπαιχτο και εγγυημένο.

Και...δεν ξέρω αν το πρόσεξες αλλά στο ένα χέρι είναι τρία λουριά και στο άλλο το κινητό να τραβάει φωτό, εν κινήσει!!! Εντάξει τώρα; ;)

kasi

Well-Known Member
17 Φεβρουαρίου 2009
3.081
1.091
Αθηνα -
www.facebook.com
χαχαχαχαχα!! θεα!!

και φωτο?!..εισαι θεα!!

εγω μη τυχον και χτυπησει κινητο.. πρεπει να εκπαιδευτω να το σηκωνω με το ποδι.. και στο εξης ο μαρκαδορος μονος απο αριστερα , τα κοριτσια δεξια διπλα, απ'εξω η Ζαιρα να κοβει την φορα της μικρης..

Nizinny

Well-Known Member
3 Φεβρουαρίου 2011
3.210
927
Καναδάς
ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ!!! :D

Λοιπον... ή εσυ, αδερφε Μαρέκο :p, πηρες παραδειγμα απο την παθουσα Βικυ και τα εβαλες στη σωστη σειρα, ή πολυ απλα ηθελες να διασκεδασεις με την παρτη της για το πως σχεδιαζε να βγαλει βολτα ολο το δικο της τσουρμο και δεν την συμβουλεψες οταν ειπε προχτες οτι θα βαλει τον Μαγκα-Σαγκα στη μεση... περιμενες να γελας μπροστα στην οθονη σου με το παθημα της! muahaha.gif

p.s. Ωραια αγελη εχεις φτιαξει εκει ρε συ... ;) Ειδες που σε εκανα να μας δειξεις ολη τη μαυρη συμμορια σου μαζι! :p Σε λιγο καιρο θα τα εχεις ολα στο ενα δαχτυλακι! smiley-rofl.gif

cathy93

Well-Known Member
17 Ιουλίου 2009
1.924
57
Μαρούσι
ΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧ mareco Θεά!!!!!!!!!!!!!!!!! =D>
Εγώ ας μη σας πω καλύτερα πως βγαίνω που έχω τον σκατούλη και την άλλη....φανταστείτε να είχα και μεγαλύτερα...:pir::cool: