Θηλυκό ή αρσενικό !?!?!

geopat

Active Member
20 Νοεμβρίου 2012
27
0
μαλλον σε λιγο καιρο θα το σκεφτω σοβαρα με την οικογενεια μου για την αγορα ενος σκυλου (μαλλον κοκονι) παρ ολ αυτα δεν ξερω πολυ καλα ποιες ειναι οι διαφορες μεταξυ αρσενικου και θηλυκού , μιας και η οικογενεια μου ειχε στο παρελθον μονο αρσενικα... ειναι η πρωτη φορα που την ευθύνη θα την εχω κυριως εγω και ετσι τι ειναι ποιο ευκολο ως προς την φροντιδα](*,)](*,)

kokoni

Well-Known Member
6 Αυγούστου 2008
10.349
97
16
earth
το αρσενικό δεν έχει οίστρο
και συνήθως είναι πιο μπουνταλάς ,χαζοχαρούμενος και κολληματίας μαζί σου
και στα κοκόνια είναι ομορφότεροι οι αρσενικοί
βέβαια,είναι πιο ζόρικοι στο μαρκάρισμα αλλά με τα κοκόνια δεν παίζει αυτό το θέμα γιατί και τα θηλυκά μαρκάρουν...
μάλιστα με τα κοκόνια αν έχεις θηλυκό ίσως να πρέπει κάποια στιγμή να φιλοξενήσεις μία γέννα (εφόσον δηλαδή το κουτάβι σου εξελιχθεί σε κάτι πολύ αξιόλογο) οπότε έχεις και εκεί ένα θέμα
συνεπώς αρσενικό και ούτε κουβέντα εφόσον ψάχνεις την ευκολία σου ε....

παρόλα αυτά το γεγονός ότι δεν ξέρεις τις διαφορές αρσενικού θηλυκού εμένα μου λέει ότι καλύτερα να μην πάρεις τώρα σύντομα κουτάβι :)

geopat

Active Member
20 Νοεμβρίου 2012
27
0
το αρσενικό δεν έχει οίστρο
και συνήθως είναι πιο μπουνταλάς ,χαζοχαρούμενος και κολληματίας μαζί σου
και στα κοκόνια είναι ομορφότεροι οι αρσενικοί
βέβαια,είναι πιο ζόρικοι στο μαρκάρισμα αλλά με τα κοκόνια δεν παίζει αυτό το θέμα γιατί και τα θηλυκά μαρκάρουν...
μάλιστα με τα κοκόνια αν έχεις θηλυκό ίσως να πρέπει κάποια στιγμή να φιλοξενήσεις μία γέννα (εφόσον δηλαδή το κουτάβι σου εξελιχθεί σε κάτι πολύ αξιόλογο) οπότε έχεις και εκεί ένα θέμα
συνεπώς αρσενικό και ούτε κουβέντα εφόσον ψάχνεις την ευκολία σου ε....

παρόλα αυτά το γεγονός ότι δεν ξέρεις τις διαφορές αρσενικού θηλυκού εμένα μου λέει ότι καλύτερα να μην πάρεις τώρα σύντομα κουτάβι :)
απο το πασχα και μετα θα το παρω (αν πανε ολα καλα ) ευχαριστω πολυ για τις πληροφοριες