Θηλυκό Ντόγκο ή Πίτμπουλ χαρίζεται

irma

Well-Known Member
21 Μαρτίου 2007
681
89
Olivia μια κούκλα που αναζητά Αγάπη ♥ | Facebook
Βρήκα την αγγελία στο φεισμπουκ και απλά την βάζω και εδώ.

05/02/13 ΣΟΣ ΕΠΕΙΓΟΥΣΑ ΦΙΛΟΞΕΝΙΑ ή Υιοθεσία , παρακαλώ προωθήστε !!
Μέχρι το τέλος της εβδομάδας πρέπει να απομακρυνθεί το γρηγορότερο δυνατόν !! Δεν έχω πια χώρο φιλοξενίας !!! 6945 040785 Vod. & 6980 775288 WHATS UP . Ευχαριστώ που προωθείτε .!!
27/1/13
ΣΟΣ !!! Αναζητώ Υποστηρικτές στήριξης για την κάλυψη των εξόδων κτηνιάτρου και φαρμάκων και για την στείρωση της Είναι αλλεργική κι αυτό της δημιουργεί συνεχώς δερματικά προβλήματα Μέχρι σήμερα δεν βρέθηκε σοβαρή υιοθεσία και δυστυχώς η οικονομική μου κατάσταση δεν μου επέτρεψε να την στειρώσω με δικά μου έξοδα, παρ όλες τις εκκλήσεις μου ούτε η φιλοζωική της περιοχής ανταποκρίθηκε, στο ΔΙΚΕΠΑΖ δεν την στέλνω.
Είναι κούκλα με υπέροχο χαρακτήρα, με έντονο μητρικό ένστικτο που την κάνει αρίστη φύλακας ζωής ,( δεν έχει γεννήσει ) είναι μόλις 17 μηνών, 35 κιλά & χρειάζεται εκπαίδευση για την βόλτα της, αγαπά ιδιαίτερα τις γάτες παίζει & κοιμάται μαζί τους .Χαρίζεται σε σοβαρό φιλόζωο.
Θα δοθεί με συμβόλαιο υιοθεσίας Ζ.Ο.Ε.Σ 1580/05.
όποιος ενδιαφέρεται παρακαλώ να καλέσει 6945 040785 Vod. & 6980 775288 WHATS UP . Ευχαριστώ που προωθείτε .!!
12/5/12
Βρέθηκε το Σάββατο το μεσημέρι στην περιοχή της Νέας Σαλαμίνας στην Σαλαμίνα, Πιτ μπουλίνα εμφανώς καταβεβλημένη απ την ασιτία με κολάρο χωρίς στοιχεία .Δεν φέρει ηλεκτρονική ταυτότητα. Για μέρες αναζητούσα τους ιδιοκτήτες της με κοινοποιήσεις και αφισούλες στο νησί μα κανείς δεν την αναζήτησε .. Λίγες μέρες αργότερα βρέθηκε η αδελφή της εγκαταλελειμμένη σε άλλο σημείο της Σαλαμίνας οπότε κατάλαβα οτι δεν είχε χαθεί αλλά εγκαταλειφθεί .