Θετικός στη λεισμανίωση

Savvas Serres

New Member
4 Μαρτίου 2025
3
0
53
Θα ήθελα να μοιραστώ μαζί σας το θέμα υγείας που μας προέκυψε ,πριν 5 ημέρες διαγνώστηκε ο σκύλος μου ένα αρσενικό πίτμπουλ 3,5 χρόνων με βάρος 40 κιλά με δείκτη 1/3200.Σας αναφέρω τις εξετάσεις που έκανε Ουρία 41 Κρεατινίνη 1,04 SGOT 117 SGPT 22 ALP 29 Λευκώματα 10.6 ALB 2.2 και σφαιρίνες 8,4.Του δίνω 3 χάπια ζιλαπούρ ημερησίως.Θα ήθελα την γνώμη σας πως να κινηθώ

TheBestBoi

Well-Known Member
23 Μαϊου 2020
930
990
28
εχει κλινικα συμπτωματα; ο κτηνιατρος τι οδηγιες εδωσε περα απο το ζυλαπουρ; οι εξετασεις σε γενικες γραμμες ειναι ακριβως οτι θα περιμενε καποιος απο ενα λεισμανικο σκυλι στην παρουσα.

Savvas Serres

New Member
4 Μαρτίου 2025
3
0
53
εχει κλινικα συμπτωματα; ο κτηνιατρος τι οδηγιες εδωσε περα απο το ζυλαπουρ; οι εξετασεις σε γενικες γραμμες ειναι ακριβως οτι θα περιμενε καποιος απο ενα λεισμανικο σκυλι στην παρουσα.
Ο γιατρός δεν έδωσε άλλες οδηγίες πέρα από το ζιλαπούρ πρότεινε βιταμίνες για ενίσχυση του ανοσοποιητικού και είπαμε ίσως και λέισγκαρντ. Συμπτώματα έχουμε βλέννες γύρω από τα μάτια πρισμένους λεμφαδένες ξηροδερμία γύρω από το λαιμό και τριχόπτωση και ίσως λίγη κόπωση.Δεν έχει διάρροια ,τρώει κανονικά τις ποσότητες του.

TheBestBoi

Well-Known Member
23 Μαϊου 2020
930
990
28
ωραια λοιπον, αρα δεν εχει σοβαρα κλινικα συμπτωματα. για την ουρια που ειναι τσιμπημενη, τι ειπε ο γιατρος; (για τα υπολοιπα χαμηλα/υψηλα δεν ρωταω γιατι σιγουρα ειναι του καλαζαρ. και η ουρια πιθανο το ιδιο, αλλα ρωταω πληροφοριακα.)
ποιες βιταμινες προτεινε; εμενα μου προτειναν μια σχετικα καινουργια που λεγεται imPROmune, ειναι νουκλεοτιδια και γλυκανες, και υπαρχουν ερευνες οτι βοηθαει τον οργανισμο να ανταπεξελθει στην λεισμανιωση. για το ζυλαπουρ επισης προτεινω να βαλετε το πλανο σας εναν ετησιο υπερηχο ανω και κατω κοιλιας απο εδω και περα. σε αρκετα σκυλια δημιουργει πετρες στα νεφρα.

Savvas Serres

New Member
4 Μαρτίου 2025
3
0
53
ωραια λοιπον, αρα δεν εχει σοβαρα κλινικα συμπτωματα. για την ουρια που ειναι τσιμπημενη, τι ειπε ο γιατρος; (για τα υπολοιπα χαμηλα/υψηλα δεν ρωταω γιατι σιγουρα ειναι του καλαζαρ. και η ουρια πιθανο το ιδιο, αλλα ρωταω πληροφοριακα.)
ποιες βιταμινες προτεινε; εμενα μου προτειναν μια σχετικα καινουργια που λεγεται imPROmune, ειναι νουκλεοτιδια και γλυκανες, και υπαρχουν ερευνες οτι βοηθαει τον οργανισμο να ανταπεξελθει στην λεισμανιωση. για το ζυλαπουρ επισης προτεινω να βαλετε το πλανο σας εναν ετησιο υπερηχο ανω και κατω κοιλιας απο εδω και περα. σε αρκετα σκυλια δημιουργει πετρες στα νεφρα.
Δεν καταλήξαμε σε κάποια συγκεκριμένη βιταμίνη δεν μου πρότεινε ακόμη αλλά θα ήθελα την γνώμη σας για το λέισγκαρντ αν θα βοηθήσει

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.273
Μέλη
20.046
Νεότερο μέλος
GOULIAK