Θετικοί Εκπαιδευτές Σκύλων και Απόψεις

east49

Well-Known Member
6 Δεκεμβρίου 2012
3.743
5.061
Αυτό είναι πολύ καλό, εκτός αν το ενήλικο σκυλάκι που έχεις είναι ψιλοαντάρτης οπότε θα προσπαθήσει να το μιμηθεί.
Eγω απο την εμπειρια που εχω γιατι ολα μου τα σκυλια οταν ερχοντουσαν υπηρχε τουλαχιστον ενα ενηλικο, ειναι οτι παιρνουν καποιες στανταρ συνηθειες οχι απαραιτητα τις καλυτερες, και μετα εξαρταται απο το χαρακτηρα του εκαστοτε κουταβιου αν θα δωσει την μαχη του κ θα βγει νικητης η θα παραμεινει μια ζωη υποτακτικος.
Οπως κ να εχει ομως μαθαινουνε σε μια συγκεκριμενη "επαφη" κ γενικα αποφευγουνε η αδιαφοουνε για αλλα ζωα, ξενα προς αυτα.
Δεν θα ελεγα οτι η συνεχης επαφη με εναν συγκεκριμενο σκυλο συμβαλλει στην κοινωνικοποιηση προς αλλα ζωα.

HolywoodBrn

Well-Known Member
10 Ιουνίου 2013
2.286
3.224
Αμπελοgarden
Αυτό είναι πολύ καλό, εκτός αν το ενήλικο σκυλάκι που έχεις είναι ψιλοαντάρτης οπότε θα προσπαθήσει να το μιμηθεί.
Ψιλοαντάρτης χαχαχα Δεν ξέρω Yorkaddict πως το εννοείς. Είναι ήσυχη γενικά η μεγάλη. Και κάνει υπομονή η καημένη. Πάει όμως η μικρή και της τραβάει τα αυτιά με μανία (για αυτιά κόκερ μιλάμε) ε και έρχονται στιγμές που τη "βάζει στη θέση της". Και γενικά της ψιλορυλλίζει αλλά ποτέ δεν την πειράζει. Ίσως τη διορθώνει. Όταν μένουν μόνες το πάω εναλλάξ. Μία μέρα μαζί - μία μέρα χώρια (απομονώνω τη μικρή). Μιας και δεν έχω καταλήξει στο ποιό από τα δύο είναι το σωστότερο.

Eγω απο την εμπειρια που εχω γιατι ολα μου τα σκυλια οταν ερχοντουσαν υπηρχε τουλαχιστον ενα ενηλικο, ειναι οτι παιρνουν καποιες στανταρ συνηθειες οχι απαραιτητα τις καλυτερες, και μετα εξαρταται απο το χαρακτηρα του εκαστοτε κουταβιου αν θα δωσει την μαχη του κ θα βγει νικητης η θα παραμεινει μια ζωη υποτακτικος.
Οπως κ να εχει ομως μαθαινουνε σε μια συγκεκριμενη "επαφη" κ γενικα αποφευγουνε η αδιαφοουνε για αλλα ζωα, ξενα προς αυτα.
Δεν θα ελεγα οτι η συνεχης επαφη με εναν συγκεκριμενο σκυλο συμβαλλει στην κοινωνικοποιηση προς αλλα ζωα.
Φυσικά και όχι east49. Θα βγαίνει και θα βλέπει και άλλα ζώα, καθώς και ανθρώπους. Απλώς προς το παρόν μόνο αγκαλιά. Τώρα ποιός θα επιβληθεί σε ποιον μελλοντικά θα δείξει. Χωρίς καυγάδες ελπίζω μόνο. Γι' αυτό και η επαφή απο τώρα με εκπαιδευτές για παν ενδεχόμενο..

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.249
Μέλη
20.029
Νεότερο μέλος
Stefaniadoul