Θεσ/νίκη - Τρίκαλα με Τρένο

Muffin!

Member
7 Σεπτεμβρίου 2012
14
0
Θεσσαλονίκη
Καλησπέρα παιδιά,
διαβάζω τόση ώρα στο φόρουμ και σε άλλες σελίδες και έχω μπερδευτεί. Θέλω να ταξιδέψω με τρένο Θεσ/νίκη - Τρίκαλα με το Κοκεράκι μου! Είναι 10kg περίπου. Μπορώ να τον πάρω μαζί μου μόνο με φίμωτρο ή χρειάζεται και κλουβάκι? Χρειάζεται να βγάλω και μισό εισητήριο γι'αυτόν?

Στα ΚΤΕΛ που είχα τηλεφωνήσει κάποια στιγμή μου είχαν πει να τον βάλω στις αποσκευές, της είπα ότι απαγορεύεται και μου απάντησε κατηγορηματικά ότι όλα τα σκυλάκια μπαίνουν στις αποσκευές, πάνω δεν επιτρέπεται.

ollandos13

Well-Known Member
10 Ιουνίου 2012
417
1
Στα τρενα επειδη το ρωτησα πριν 5 μερες που ταξιδεψα ισχυει το εξης: Μεχρι 8χλγ (μαζι με το κλουβι) το παιρνεις σε κλουβακι μαζι σου χωρις να πληρωσεις κανεναν κ τιποτα. Απο 8χλγ κ πανω εχεις 2 επιλογες. 1η επιλογη το πληρωνεις σαν αποσκευη κ ταξιδευει ως αποσκευη κ 2η επιλογη κλεινεις ολοκληρο διαμερισμα πληρωνοντας ενα ολοκληρο εισητηριο δικο σου κ 5 μισα για τον σκυλακο σου! το καλο ειναι οτι μπαινεις στο διαμερισμα κλεινεις την πορτα κ δεν σε απασχολει κανεις κ τιποτα! εγω που θελω να κανω το δρομολογιο Θεσσαλονικη Αθηνα μου στοιχιζει περιπου 180 ευρω. στη δικη σου περιπτωση νομιζω με ενα 50ρικο εισαι κομπλε!
Εντιτ: κ στις αποσκευες απαγορευεται στα κτελ!

koyrsaros_gr

Well-Known Member
19 Ιανουαρίου 2013
59
3
πιο ακριβα θα παει αλλα μου ακουγονται πολλα τα 180 για ενα ταξιδι με τρενο..360 πηγαινε ελα

Muffin!

Member
7 Σεπτεμβρίου 2012
14
0
Θεσσαλονίκη
αν είναι 50€ τα δίνω αλλά 180€ είναι πολλά! Καλύτερα να πάω να τους ρωτήσω γιατί από το τηλ δεν πολυβγάζεις άκρη.
Ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας!!
Δεν μπορούμε να ταξιδέψουμε , επειδή το παιδί μας απλά έχει γούνα!:p

Last edited:

Muffin!

Member
7 Σεπτεμβρίου 2012
14
0
Θεσσαλονίκη
Τώρα γύρισα από τον ΟΣΕ (Θεσσαλονίκη) και μου είπαν ότι μπορώ να τον βάλω σε κλουβάκι και να τον έχω στα πόδια μου ή κάτω από τη θέση μου!:D