Θεσσαλονικεις, τι κάνετε με τις καμπιες;

vrmode

Well-Known Member
27 Νοεμβρίου 2006
8.477
10.731
Athens
ετσι απο περιεργεια, συναντατε και εσεις αρνητες καμπιων;
View attachment 78362
View attachment 78363
View attachment 78364

ολα αυτα σε ποστ στο φβ μιας κυριας που εκανε παρακληση στο δημο να κανει κατι, γιατι το κακο εχει παραγινει φετος, και ειμαστε κυριολεκτικα περιτριγυρισμενοι απο πευκα και καμπιες.
ελπιζω αυτες οι κυριες που εκαναν τα σχολια να μην σκοτωνουν κατσαριδες αν τις δουνε στα σπιτια τους, κριμα ειναι, ζωακια του θεου και της φυσης.....
Nαι αλλά εγώ θα ρωτήσω...
Όλα τα άλλα στο Δήμο της είναι τζάμι και έχει μείνει μόνο το θέμα με τις κάμπιες ε; :LOL:

TheBestBoi

Well-Known Member
23 Μαϊου 2020
940
1.000
28
Nαι αλλά εγώ θα ρωτήσω...
Όλα τα άλλα στο Δήμο της είναι τζάμι και έχει μείνει μόνο το θέμα με τις κάμπιες ε; :LOL:
οχι αλλα ειναι δικαιολογια αυτο; ετσι θα το παμε δηλαδη για ολα τα προβληματα, οτι α επειδη δεν λυθηκαν τοσα αλλα ας μην λυθει κανενα; δεν ειναι λογικο και αυτο. σιγα σιγα ολα πρεπει να φτιαχνουν.

Άννα34

Well-Known Member
11 Δεκεμβρίου 2021
109
222
48
Πάντως, επειδή εργάζομαι σε σχολείο με πολλά πεύκα και κατ' επέκταση κάμπιες και από τις αλλεργίες σπαταλάμε ένα Fenistil την εβδομάδα, καλούμε συνεργειο του Δήμου και έρχονται και μαζεύουν τα κουκουλια.

• Like
Reactions: TheBestBoi

vrmode

Well-Known Member
27 Νοεμβρίου 2006
8.477
10.731
Athens
οχι αλλα ειναι δικαιολογια αυτο; ετσι θα το παμε δηλαδη για ολα τα προβληματα, οτι α επειδη δεν λυθηκαν τοσα αλλα ας μην λυθει κανενα; δεν ειναι λογικο και αυτο. σιγα σιγα ολα πρεπει να φτιαχνουν.
Όχι δεν το πάω έτσι, αλλά θα σου εξηγήσω τι εννοώ:

Eίμαι σίγουρη ότι η ίδια δεν έχει «επαναστατήσει» επειδή τα δημοτικά τέλη πήραν την ανηφόρα, δεν έχει πεζοδρόμια και σκοτώνεσαι αν είσαι με καρότσι μωρού ή πατερίτσα, δεν έχει κάδους κλπ.

Βέβαια και οι δήθεν του φυσιολατρικού που την σχολιάζουν το πιο πιθανό είναι να σκούζουν σαν υστερικές αν δουν ένα αραχνάκι στη γωνία και κάπου εκεί πάει περίπατο η φυσιολατρία τους.

Και σε μένα έχει παγίδες σε 2-3 σημεία με κάμπιες στο δρόμο που περνάω. Σήμερα το πρωί τις μάζεψα με ένα φαράσι και τις έριξα σε κάτι χόρτα παραδίπλα. Σε 2-3 μέρες θα ξανακάνω το ίδιο, για τη δική μου βολή, για να μπορώ να περνάω πιο άνετα.

Τέλος, προτιμάτε να ψεκάσουν για τις κάμπιες? Πότε θα ψεκάσουν και με τι σκεύασμα, θα περνάτε από κάτω εκείνη την ώρα? Τι θα ψεκάσουν? Θα υπάρχουν απλωμένα ρούχα?

TheBestBoi

Well-Known Member
23 Μαϊου 2020
940
1.000
28
Όχι δεν το πάω έτσι, αλλά θα σου εξηγήσω τι εννοώ:

Eίμαι σίγουρη ότι η ίδια δεν έχει «επαναστατήσει» επειδή τα δημοτικά τέλη πήραν την ανηφόρα, δεν έχει πεζοδρόμια και σκοτώνεσαι αν είσαι με καρότσι μωρού ή πατερίτσα, δεν έχει κάδους κλπ.
δεν μπορουμε να ειμαστε σιγουροι καθως δεν την γνωριζουμε ουτε εγω ουτε εσυ

Βέβαια και οι δήθεν του φυσιολατρικού που την σχολιάζουν το πιο πιθανό είναι να σκούζουν σαν υστερικές αν δουν ένα αραχνάκι στη γωνία και κάπου εκεί πάει περίπατο η φυσιολατρία τους.
και επισης οι δηθεν φυσιολατρες, λατρευουν τα ζωυφια και μισουν τα σκυλια και τα γατια και τα θεωρουν βρωμιαρικα και αρρωστιαρικα!

Και σε μένα έχει παγίδες σε 2-3 σημεία με κάμπιες στο δρόμο που περνάω. Σήμερα το πρωί τις μάζεψα με ένα φαράσι και τις έριξα σε κάτι χόρτα παραδίπλα. Σε 2-3 μέρες θα ξανακάνω το ίδιο, για τη δική μου βολή, για να μπορώ να περνάω πιο άνετα.
ναι, καλα κανεις, και εγω αν ηταν 2-3 σημεια αυτο θα εκανα. αλλα δυστυχως εδω δεν ειναι 2-3 σημεια, ειναι ολες οι διαδρομες σε ολες τις κατευθυνσεις εκτος απο μια, η οποια ειναι εξαιρετικα μικρη και τα σκυλια δεν εχουν καθολου ασκηση.

Τέλος, προτιμάτε να ψεκάσουν για τις κάμπιες? Πότε θα ψεκάσουν και με τι σκεύασμα, θα περνάτε από κάτω εκείνη την ώρα? Τι θα ψεκάσουν? Θα υπάρχουν απλωμένα ρούχα?
προτιμαω και να ψεκασουν και να αφερει ο δημος τις φωλιες, οπως κανουν σε αλλους πιο πολιτισμενους δημους οπως ειπε η αννα απο πανω. υπαρχουν ειδικα σκευασματα εγκεκρημενα για ψεκασμους των πευκων μη βλαβερα για τους ανθρωπους, και ειναι υποχρεωμενοι να βαζουν ειδοποιηση με μερα και ωρα του ψεκασμου ακριβως για να ξερει ο κοσμος να μην περναει. για τα ρουχα του καθενος να μερημνησει εκεινος, εμενα προσωπικα δεν με ενδιαφερει να πω την αληθεια. με ενδιαφερει να μπορει το σκυλι μου να περπαταει ελευθερα χωρις φοβο.

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.277
Μέλη
20.051
Νεότερο μέλος
tzouli