Θερινό σινεμαδάκι και σκύλος...!

Grifos

Well-Known Member
16 Απριλίου 2011
3.697
316
Δωδεκάνησα
την τελευταία φορά που πήγα για καφέ με το λύκο ήταν κάπως αστείο να κάθομαι στο μπαμπού καναπέ με το θηρίο πάνω στα πόδια μου, δε θα ήθελα να το υποστώ και για δύο ώρες και ούτε που σκέφτομαι την πιθανότητα να κάθομαι στο καρεκλάκι με το σκύλαρο και το κύπελο με τα ποπ κορν ή καμιά γρανίτα και μέσα σ' όλα αυτά να προσπαθώ να βάλω και αουτάν. Το Χάσκι θα μπορούσα να το πάρω είναι πολύ ήσυχο αλλά μόνο αν ήταν αρκετά αργά ώστε να είχε λίγη ψύχρα.

l.Kyveli

Well-Known Member
12 Φεβρουαρίου 2011
15.759
7.920
Σχετικά με την άποψη ότι δεν θα ήταν δα και καμία διασκέδαση για τον σκύλο, σαφέστατα και το σινεμά καθαυτό δεν είναι αλλά όμως είμαι σίγουρη ότι οι σκύλοι μας χαίρονται πολύ να μας συνοδεύουν στις εξόδους μας παρά να μένουν σπίτι όπου βαριούντε. Ούτε η καφετερια είναι διασκέδαση αλλά ο σκύλος το διασκεδάζει, βλέπει κόσμο, μυρίζει διάφορα είναι κοντά μας, κλπ.

Συμφωνώ για τις σκνίπες , θα το σκεφτόμουν αρκετά, αλλά θα ήθελα από την άλλη να μπορώ να πάρω τον μικρό που δεν τον αφήνω μόνο του με τον φόβο των μεζεδακίων ...Και για να εξηγηθώ επειδή η μητέρα μου έκανε τετράπαχη την Λούση και είδα και έπαθα να την φέρω στα ίσια της τον Ελβις τον έχω σε αυστηρή καραντίνα και όπου πάμε τον παίρνουμε μαζί,οι έξοδοι μας έχουν προσαρμοστεί στο σκύλο κατά πολύ γιατί η μαμά χτυπάει απροβλεπτα και δίνει μεζεδάκια και δεν θέλω να τον κάνω κι αυτόν ζητιανάκι και χοντρουλό οπότε στο θέμα μας πάλι , θα με βόλευε να τον πάρω μαζί σε θερινό για να δω και γω κανένα σινεμαδάκι!

chrysoula

Well-Known Member
18 Ιανουαρίου 2011
2.819
31
Αθήνα
Εμένα αν υπάρχει καμία σκηνή έντονη επειδή βλέπει και τηλεόραση.. παίζει να αρχίσει να γαβγίζει για να κάνει αυτούς που "τσακώνονται" να σταματήσουν και επίσης.. μην έχει ζώο η ταινία..τέλος ..θα δει μόνο εκείνος έργο γιατί όλο το σινεμά θα φύγει από τις φωνές του..:p
'Aσ τα να πάνε... κι εμένα γαυγίζει αν ακούσει σκύλο ή κυνοειδές τέλος πάντων. Πριν καιρό έβλεπα ένα ντοκυμαντέρ για το Yellowstone και ήθελε να τους "φάει" όλους τους λύκους αν μπορούσε!! :p

Βέβαια τονα φύγουν οι άλλοι και να γίνει πριβέ η παράσταση δεν είναι και τόσο κακό...!! :D

chrysoula

Well-Known Member
18 Ιανουαρίου 2011
2.819
31
Αθήνα
την τελευταία φορά που πήγα για καφέ με το λύκο ήταν κάπως αστείο να κάθομαι στο μπαμπού καναπέ με το θηρίο πάνω στα πόδια μου, δε θα ήθελα να το υποστώ και για δύο ώρες και ούτε που σκέφτομαι την πιθανότητα να κάθομαι στο καρεκλάκι με το σκύλαρο και το κύπελο με τα ποπ κορν ή καμιά γρανίτα και μέσα σ' όλα αυτά να προσπαθώ να βάλω και αουτάν. Το Χάσκι θα μπορούσα να το πάρω είναι πολύ ήσυχο αλλά μόνο αν ήταν αρκετά αργά ώστε να είχε λίγη ψύχρα.
Κι εσύ πουλάκι μου αγκαλιά οπωσδήποτε?? Στο διπλανό κάθισμα δεν παίζει??

stamatia

Well-Known Member
6 Ιουνίου 2009
5.371
2.994
Καλά αν υπάρχουν και σκυλιά στην ταινία....
Μου ήρθε φλασιά τώρα...σκοτάδι ..στην οθόνη να τρέχουν σκυλιά ή και λύκοι (δεν έχω πρόβλημα)...και μπροστά στην τεράστια οθόνη ο Ερμής να πηδάει πάνω - κάτω στα τέσσερα ...προσπαθώντας να τα πιάσει ...και να γαυγίζει κιόλας..θα περάσουμε τέλεια....πάμε σινεμά???:p

chrysoula

Well-Known Member
18 Ιανουαρίου 2011
2.819
31
Αθήνα
Κοίτα σε αυτό που περιγράφεις δεν νομίζω να έχουν και πολλοί πρόβλημα... είμαι σίγουρη ότι ανεξαρτήτως ταινίας (ρομαντική, θρίλερ, πορνό μη σου πω :p) όλοι θα ξεραθούν στα γέλια...!! Πάμε πάμε... η δικιά μου δε θα χοροπηδάει αλλά σίγουρα θα του κρατάει πρίμο σεκόντο για ηθική συμπαράσταση! :D

Grifos

Well-Known Member
16 Απριλίου 2011
3.697
316
Δωδεκάνησα
Κι εσύ πουλάκι μου αγκαλιά οπωσδήποτε?? Στο διπλανό κάθισμα δεν παίζει??
Ποιός είπε πώς διασκεδάζω έχοντας στην αγκαλιά μου ένα ενήλικο βέλγικο :rolleyes: αλλά έχουμε λίγο ιδιαίτερη σχέση.

Scarlett

Well-Known Member
9 Αυγούστου 2010
4.911
59
Νεα Ερυθραια
www.birmans-greece.com
στο θερινο σινεμα για κανενα δυωρο κοντα στα ποδια μου, δεν θα το ευχαριστιοταν να κατσει...
Στη βολτα μας αρεσει να γυρναμε να χαζευουμε, να περπαταμε, αντε να παμε για κανενα καφε παρεα....οπου θα μπορει να χαζευει τους περαστικους και να μπορω να της μιλαω κλπ.
Απλα θεωρω οτι δεν προσφερει κατι στο σκυλο, περαν της παρουσιας του στα ποδια του αφεντικου του...
απο την αλλη, αν μετα συνδιαστει με βολτα, σιγουρα δεν ειναι καθολου κακο.

Scarlett

Well-Known Member
9 Αυγούστου 2010
4.911
59
Νεα Ερυθραια
www.birmans-greece.com
Το μόνο σκεπτικό για να πάρεις το σκύλο μαζί είναι ότι π.χ. εμένα η Κλαίρη αποδεδειγμένα οταν λείπουμε από το σπίτι την πέφτει για ύπνο, επίσης αποδεδειγμένα όταν υπάρχω εγώ κάπου στο χώρο και θέλει να την πέσει για ύπνο τότε σίγουρα το καλύτερό της είναι κοντά μου, άρα συνδυάζεις αυτό που θα έκανε ο σκύλος τις δύο ώρες και μετά έχει και βόλτα σε άλλο μέρος άλλες μυρωδιές πριν ή μετά... απλά και εμένα το μόνο που με προβληματίζει και αναφερθηκε από της δύο δεσποινίδες πιο πάνω (chloe και kango1) είναι η σκνίπα, καθώς και ότι θα το ρίξει το γαβ της δε Θα κάτσει με το στόμα βουλωμένο...!!! :D
το οτι στο σπιτι Χρυσουλα καθεται κοντα σου ησυχη δεν σημαινει οτι θα κατσει και στο σινεμα αν την επαιρνες....
το σπιτι ειναι στη "φωλια" και η βολη της....με τα δεκαδες ερεθισματα του σινεμα θα λειτουγουσε αλλιως...
Οπως ειπες θα εριχνε το "γαβ" της, που για εμενα σημαινει, σπιτι ο σκυλος και μετα βολτα με τη μαμα!

ICE

Well-Known Member
9 Νοεμβρίου 2010
6.410
421
ΑΘΗΝΑ
Ποιός είπε πώς διασκεδάζω έχοντας στην αγκαλιά μου ένα ενήλικο βέλγικο :rolleyes: αλλά έχουμε λίγο ιδιαίτερη σχέση.
Tωρα που το σκεφτομαι απορω...Τοσο ιδιαιτερη που πρεπει να τον εχεις συνεχεια αγκαλια ; Ενα ενηλικο βελγικο ; Γιατι ρε συ ;

l.Kyveli

Well-Known Member
12 Φεβρουαρίου 2011
15.759
7.920
Αγκαλιά εννοούσες βρε grife γιατί εγώ κατάλαβα κάτω στα πόδια σου;

Άκυρο, αγκαλια εννοούσες :eek::)

Last edited:

kango1

Well-Known Member
27 Σεπτεμβρίου 2007
11.313
16
ATHENS
'Aσ τα να πάνε... κι εμένα γαυγίζει αν ακούσει σκύλο ή κυνοειδές τέλος πάντων. Πριν καιρό έβλεπα ένα ντοκυμαντέρ για το Yellowstone και ήθελε να τους "φάει" όλους τους λύκους αν μπορούσε!! :p

Βέβαια τονα φύγουν οι άλλοι και να γίνει πριβέ η παράσταση δεν είναι και τόσο κακό...!! :D
Kαλέ έχει μάθει το τραγούδι έναρξης απo το ράδιο αρβύλα.. και μόλις το ακούει αρχίζει και μουρμουράει..και μόλις σκάει η σαρδέλα..χαμός..μεγάλος φαν της..:D

Κοίτα σε αυτό που περιγράφεις δεν νομίζω να έχουν και πολλοί πρόβλημα... είμαι σίγουρη ότι ανεξαρτήτως ταινίας (ρομαντική, θρίλερ, πορνό μη σου πω :p) όλοι θα ξεραθούν στα γέλια...!! Πάμε πάμε... η δικιά μου δε θα χοροπηδάει αλλά σίγουρα θα του κρατάει πρίμο σεκόντο για ηθική συμπαράσταση! :D
Ναι εμένα παρακολουθεί..και ότι έχει τέσσερα πόδια αρχίζει και κλαψουρίζει..πηγαίνοντας το κεφάλι του προς το μέρος που πάνε τα ζώα στην ταινία.. Αφού όταν φεύγουμε από το σπίτι από μικρό του αφήναμε ανοιχτά την τηλεόραση.. και πάντα λέμε ..όχι ..Animal Planet :p

Να πάμε ομαδικός και να πάρουμε μαγνητόφωνο να φτιάξουμε χορωδία..:p

Grifos

Well-Known Member
16 Απριλίου 2011
3.697
316
Δωδεκάνησα
την οποια μαζι χτισατε ομως ;)
περηφανεύομαι γι' αυτή τη σχέση αλλά το συγκεκριμένο δεν έχει να κάνει με αυτή τη σχέση αποκλειστικά.

Tωρα που το σκεφτομαι απορω...Τοσο ιδιαιτερη που πρεπει να τον εχεις συνεχεια αγκαλια ; Ενα ενηλικο βελγικο ; Γιατι ρε συ ;
Όταν εγχείρησα το ένα απ' τα δυο μου χέρια η επέμβαση δεν πήγε καλά, αιμορράγησα το ίδιο βράδυ και ήμουν μόνος μου στο σπίτι με το λύκο ο οποίος έπαθε αμόκ γιατί μάλλον έχασα τις αισθήσεις μου. Δεν ξέρω τι έκανε αλλά η γειτόνισσα από κάτω με πήρε χαμπάρι γιατί άκουγε ''εκκωφαντικά'' χτυπήματα στην πόρτα μου κι εγώ προφανώς να μη σηκώνω τηλέφωνα.

johnk

Well-Known Member
15 Ιανουαρίου 2010
10.176
5.601
ΑΘΗΝΑ
...Να πάμε ομαδικός και να πάρουμε μαγνητόφωνο να φτιάξουμε χορωδία..:p
Μου φαίνεται ότι πάτε φυρί-φυρί να σας πετάξουν όλους έξω από το σινεμά!!!:p:D

ICE

Well-Known Member
9 Νοεμβρίου 2010
6.410
421
ΑΘΗΝΑ
Όταν εγχείρησα το ένα απ' τα δυο μου χέρια η επέμβαση δεν πήγε καλά, αιμορράγησα το ίδιο βράδυ και ήμουν μόνος μου στο σπίτι με το λύκο ο οποίος έπαθε αμόκ γιατί μάλλον έχασα τις αισθήσεις μου. Δεν ξέρω τι έκανε αλλά η γειτόνισσα από κάτω με πήρε χαμπάρι γιατί άκουγε ''εκκωφαντικά'' χτυπήματα στην πόρτα μου κι εγώ προφανώς να μη σηκώνω τηλέφωνα.
Πραγματικα ειναι πολυ συγκινητικο αυτο που μολις περιεγραψες, Τυπικο θα ελεγα σχεσης Ανθρωπου-Σκυλου.

Η αγκαλια σε εναν τοσο μεγαλοσωμο σκυλο ομως αν δεν ειναι περιστασιακη ειναι το ενδεδειγμενο τοσο για εσενα, οσο και για εναν σκυλο αυτης της φυλης;

Sent from my HTC HD2 using Tapatalk

Grifos

Well-Known Member
16 Απριλίου 2011
3.697
316
Δωδεκάνησα
Δε νομίζω ότι είναι ενδεδειγμένο για καμία φυλή, ακόμη και το Λάσα Άπσο και το Σέτλαντ που είχα ποτέ δεν τα έπαιρνα αγκαλιά, δεν είμαι υπέρ αυτής της πρακτικής. Πάντως ενώ μετά το σκηνικό αποζητά να είναι πάνω μου όταν βλέπουμε τιβί ή όταν είμαστε έξω εντούτοις αν κάποιος με πλησιάσει δε γίνεται επιθετική.
Το θέμα αυτό πρέπει να το φτιάξω κάποια στιγμή άμεσα αλλά προς το παρόν μπορεί να είναι άσκημο από μέρους μου αλλά περηφανεύομαι γι' αυτό το σκηνικό που οδήγησε στην αγκαλιά.

Πέρα απ' αυτό το μόνο που ξεφεύγει απ' τα όρια είναι πως ανέκαθεν στον ύπνο ο σκύλος κοιμόταν πάνω μου, την ίδια στιγμή που το χάσκι πάντα κοιμάται δίπλα στο κρεββάτι. Αλλά όχι μόνο δεν με πειράζει, μ' αρέσει.

chrysoula

Well-Known Member
18 Ιανουαρίου 2011
2.819
31
Αθήνα
το οτι στο σπιτι Χρυσουλα καθεται κοντα σου ησυχη δεν σημαινει οτι θα κατσει και στο σινεμα αν την επαιρνες....
το σπιτι ειναι στη "φωλια" και η βολη της....με τα δεκαδες ερεθισματα του σινεμα θα λειτουγουσε αλλιως...
Οπως ειπες θα εριχνε το "γαβ" της, που για εμενα σημαινει, σπιτι ο σκυλος και μετα βολτα με τη μαμα!
Δε θα διαφωνήσω καθόλου με το σκεπτικό σου γιατί παίζει σα σενάριο να μη βάλει τον πωπό της κάτω η μικρή, απλά όταν την γνωρίσεις από κοντά θα καταλάβεις πόσο μα πόσο ΔΕΝ κάθεται πουθενά ήσυχη...!!! :D
Aπλά κάνω όνειρα θερινής νυκτός πας και ποτέ το σκυλί μου καταφέρει να κάτσει ήσυχο... :p