Θερινό σινεμαδάκι και σκύλος...!

chrysoula

Well-Known Member
18 Ιανουαρίου 2011
2.819
31
Αθήνα
Λοιπόν μία γνωστή με ένα Yorkie ενός έτους περίπου μου είχε πει ότι είχαν πάει οικογενειακός σε θερινό σινεμά για να παρακολουθήσουν μία ταινία αυτή, ο άντρας της και η μικρή Zizel.
Το Σάββατο που πήγαμε για σινεμά στην παραλία μαραθώνα καθήσαμε δύο θέσεις πιο δίπλα από έναν κύριο ο οποίος είχε απλώσει μια ωραιότατη γαλάζια κουβερτούλα πάνω στο κάθισμα και πάνω στην κουβερτούλα μία πανέμορφη ασπρούλα σκυλίτσα από αυτές με αλεπουδίσιο μουτράκι να κάθεται ξαπλωμένη... ήταν εννέα χρονών και η μόνη στιγμή που κουνήθηκε ήταν όταν το αφεντικό της πήγε (μάλλον προς νερού του) και είχε ξεπεταχτεί ένα κεφαλάκι που κοίταζε προς το μέρος από όπου θα ερχόταν το αφντικό της...!!!

Βέβαια δεν έβγαλε κιχ το σκυλί ακόμα και σε μία σκηνή που μία αγέλη σκύλων γαύγιζε (καλά η Κλαίρη θα είχε πεταχτεί πάνω να τα "φάει" όλα!! :D ) και κουνήθηκε μόνο για να κατεβει να πιει νεράκι από το μπολάκι της...!!

Λοιπόν τη λέτε θα το κάνατε??
Θα παίρνατε την τετράποδη παρέα σας για σινεμαδάκι και μετά βόλτα βραδυνή στην παραλία Μαραθώνα (καλά έχει και αλλού θερινά αλλά μου έκατσε καλά σαν ιδέα και η βολτούλα πριν ή μετά)...
Το θεωρείτε χαριτωμένο, ανήκουστο, απαράδεκτο, φιολσιοογικά ή υπεβολικό...?

Ακούω σκέψεις...!!! :grin:

ICE

Well-Known Member
9 Νοεμβρίου 2010
6.410
421
ΑΘΗΝΑ
Μια χαρα ακουγεται! Μακαρι να μπορουσα και εγω...:rolleyes::cool: Εχω την εντυπωση οτι ο δικος μου θα τα εκανε ολα μπαχαλο και θα τον απεβαλαν απο το χωρο και μαζι και εμενα...:D

l.Kyveli

Well-Known Member
12 Φεβρουαρίου 2011
15.759
7.920
Μακάρι να μπορούσαμε Χρυσούλα! Αλλά σε μεγάλα σκυλιά αποκλείεται να επέτρεπαν την είσοδο.

chrysoula

Well-Known Member
18 Ιανουαρίου 2011
2.819
31
Αθήνα
Μια χαρα ακουγεται! Μακαρι να μπορουσα και εγω...:rolleyes::cool: Εχω την εντυπωση οτι ο δικος μου θα τα εκανε ολα μπαχαλο και θα τον απεβαλαν απο το χωρο και μαζι και εμενα...:D
Έλα μωρέ κι εσύ υπερβολικέ... με ένα καλό ξεθέωμα πιο πριν να την πέσει τέζα δεν γίνεται τίποτα...???

chrysoula

Well-Known Member
18 Ιανουαρίου 2011
2.819
31
Αθήνα
Μακάρι να μπορούσαμε Χρυσούλα! Αλλά σε μεγάλα σκυλιά αποκλείεται να επέτρεπαν την είσοδο.
Τυπικά είναι ανοχτός χώρος και δεν υπάρχει πινακίδα απαγόρευσης σκύλων, γιατί να κάνουν διάκριση άμα ο σκύλος είναι φιλικός και ήσυχος... εμένα πιο πολύ με ενοχλεί το τσιγάρο που με λιβανίζει τριά καθίσματα πιο μπροστά και δεν μπορώ να πω και τίποτα!!

ICE

Well-Known Member
9 Νοεμβρίου 2010
6.410
421
ΑΘΗΝΑ
Έλα μωρέ κι εσύ υπερβολικέ... με ένα καλό ξεθέωμα πιο πριν να την πέσει τέζα δεν γίνεται τίποτα...???
Θα θελει να γνωριστει με ολους τους θαμωνες μολις μπει μεσα !!! Αυτοι θα ουρλιαζουνε, και ξερεις...:rolleyes::cool:

chrysoula

Well-Known Member
18 Ιανουαρίου 2011
2.819
31
Αθήνα
Πρέπει να πω ότι μου έδωσαν την εντύπωση πολύ καλού team οι δυο τους... πρέπει να είχαν χτίσει υπεροχη σχέση!
Με ενθάρρυνε μάλιστα να πάρω και τη μικρή και χαρακτηριστικά είπε: "Κι αν κάνει και κανενα γαβ τι έγινε, τόσοι θόρυβοι ακούγονται...!"

chrysoula

Well-Known Member
18 Ιανουαρίου 2011
2.819
31
Αθήνα
Θα θελει να γνωριστει με ολους τους θαμωνες μολις μπει μεσα !!! Αυτοι θα ουρλιαζουνε, και ξερεις...:rolleyes::cool:
Αν σε ακούσει κανένας θα νομίσei ότι για σκύλο έχεις τον γκοτζίλα...! :D

ICE

Well-Known Member
9 Νοεμβρίου 2010
6.410
421
ΑΘΗΝΑ
Αν σε ακούσει κανένας θα νομίσei ότι για σκύλο έχεις τον γκοτζίλα...! :D
Και ποσο άδικο θα εχει! :D Αλλα δυστυχως ολοι πιτμπουλ τον ανεβαζουνε, μπιντμπουλ τον κατεβαζουνε...:rolleyes::(

Chloe

Well-Known Member
14 Δεκεμβρίου 2006
8.324
30
43
Αθήνα
prigipissa-straydog.blogspot.com
σκύλο στο θερινό δε θα έβαζα.
Κατ'αρχήν θα ήθελα την ησυχία μου να δω την ταινία κι όχι να ασχολούμαι με το τι κάνει ο σκύλος, αν είναι καλά ο σκύλος, αν ενοχλεί κανέναν κ.λπ (ακόμα και τα θερινά υπάρχει πθανότητα να γεμίσουν). Δεύτερον το ένα "γαβ" του μπορεί να μην ήταν και πολύ σοβαρό, αλλά θα με άγχωνε. Τρίτον, σιγά τη διασκέδαση για το σκύλο. Άλλο να τον πάρω σε μια καφετέρια όπου έστω μιλάμε, τον χαϊδολογάμε, ψιλοασχολούμαστε μαζί του, άλλο να πρέπει να κάτσει ήσυχος κάπου και να μη βγάλει κιχ, να μην κάνει απολύτως τίποτα και να μην ενοχλήσει και κανέναν. Πρακτικά τώρα, γιατί να μην απέφευγα τη δίωρη ακινησία σ' έναν ανοιχτό χώρο και, άρα, τη σκνίπα?
Εκτός αυτού, ο χώρος ανοιχτός μεν, ιδιωτικός δε... δεν θα ήθελα να πάω να δω την ταινιούλα μου και να έτρωγα "πόρτα" λόγω σκύλου :)
των αλλονών δεν με ενοχλούν όμως, αν είναι ήσυχα, γιατί δεν έχω την ευθύνη τους (όχι ότι έχω πετύχει ποτέ).
Να τα φέρετε!

Grifos

Well-Known Member
16 Απριλίου 2011
3.697
316
Δωδεκάνησα
να πάμε μαζί σινεμά...θα είναι διασκεδαστικό :rolleyes:

kango1

Well-Known Member
27 Σεπτεμβρίου 2007
11.313
16
ATHENS
Το έχω κάνει πριν από δεκαοκτώ περίπου χρόνια με το μαλτεζάκι μου.
Μία χαρά έκατσε, μία χαρά είδαμε όλοι ταινία και ούτε μίλησε.., τώρα δεν θα το ξανά έκανα γιατί θα σκεφτόμουνα τις σκνίπες που με κατατσιμπάνε πάντα..και επίσης δεν βλέπω τι προσφέρει στον σκύλο δύο ώρες ακινησίας και χωρίς να μπορεί να κάνει κιχ..
Για καφέ θα μου πεις γιατί τον παίρνεις.., εκεί συνδυάζεται πάντα με δική του βόλτα και με επαφές κάθε τύπου που συναντάμε.
Δεν ξέρω..όπως και η Λίζα..δεν έχω πρόβλημα να έχει το σινεμά μέσα σκυλιά, το δικό μου όμως θα απέφευγα να το πάρω..

kopritis

Well-Known Member
1 Νοεμβρίου 2008
7.809
23
Αθήνα, κεντρο.
Στη Γερμανία στα σινεμά είχαν τα "baby nights". Οπου μπορούσες να πας με το μωρό σου. Φαντάζομαι για νέους γονείς ήταν εξαιρετική ευκαιρία να βγεις απ'το σπίτι χωρίς να αποχωριστείς το μικρό σου. Κι επειδή όλοι είχαν μωρά, δεν γκρίνιαζαν οταν έπεφτε και κανα κλάμα. Εμείς οι υπόλοιποι δεν πηγαίναμε αυτές τις βραδιές βέβαια.

Καθόλου δε θα με χάλαγε να υπήρχαν και doggie nights ειδικά στα θερινά. Προσωπικά θα πήγαινα ακόμα κι αν δεν είχα σκύλο! Πόσο μάλλον με!

kango1

Well-Known Member
27 Σεπτεμβρίου 2007
11.313
16
ATHENS
Εμείς να συμπεθεριάσουμε (για τη διδα Κανγκο1)
(να είχες και θηλυκό καλά θα ήταν και θα έβγαινε και μπεζουλί..:p θα υπάρξουν και άλλοι τρόποι..αν οι καιροί ευνοήσουν..)

stamatia

Well-Known Member
6 Ιουνίου 2009
5.371
2.994
Να με δω σε θερινό σινεμά με τον Ερμή και τι στο κόσμο...άμα έχει και κανένα πιτσιρίκι κανένα μπαλάκι και τρέχει κιόλας...θα περάσουμε πολύ ωραία!!!!!γιατί εμείς ούτε γαυγίζουμε, ούτε τρέχουμε 100στάρι, ούτε πηδάμε, ούτε περιέργοι είμαστε ...γενικώς είμαστε αθόρυβοι και άκρως διακριτικοί :rolleyes:

chrysoula

Well-Known Member
18 Ιανουαρίου 2011
2.819
31
Αθήνα
Το μόνο σκεπτικό για να πάρεις το σκύλο μαζί είναι ότι π.χ. εμένα η Κλαίρη αποδεδειγμένα οταν λείπουμε από το σπίτι την πέφτει για ύπνο, επίσης αποδεδειγμένα όταν υπάρχω εγώ κάπου στο χώρο και θέλει να την πέσει για ύπνο τότε σίγουρα το καλύτερό της είναι κοντά μου, άρα συνδυάζεις αυτό που θα έκανε ο σκύλος τις δύο ώρες και μετά έχει και βόλτα σε άλλο μέρος άλλες μυρωδιές πριν ή μετά... απλά και εμένα το μόνο που με προβληματίζει και αναφερθηκε από της δύο δεσποινίδες πιο πάνω (chloe και kango1) είναι η σκνίπα, καθώς και ότι θα το ρίξει το γαβ της δε Θα κάτσει με το στόμα βουλωμένο...!!! :D

kango1

Well-Known Member
27 Σεπτεμβρίου 2007
11.313
16
ATHENS
Εμένα αν υπάρχει καμία σκηνή έντονη επειδή βλέπει και τηλεόραση.. παίζει να αρχίσει να γαβγίζει για να κάνει αυτούς που "τσακώνονται" να σταματήσουν και επίσης.. μην έχει ζώο η ταινία..τέλος ..θα δει μόνο εκείνος έργο γιατί όλο το σινεμά θα φύγει από τις φωνές του..:p