Θελω πραγματικα τη γνωμη σας!!

Panagiota_kyr

Well-Known Member
18 Οκτωβρίου 2011
98
0
Καλησπερα σας,
Επειτα απο λιγες μερες στο φορουμ και πραγματικα εμαθα πολλα πραγματα και ενδιαφερθηκα ακομα περισσοτερα για αλλα και πληροφορηθηκα για οσα αγνοουσα! Οπως εχω αναφερει εχω "παρει" τον σκυλακο μου απο pet city. Οταν πηγα κξαι τον κρατησα στην αγκαλια μου επειτα απο παραγγελια ειχα ρωτησει αν μπορω να δω εστω απο φωτογραφια τους γονεις...φυσικα η εκπληρωση ενος ονειρου, να παρω ενα σκυλο τη στιγμη που πραγματικα μπορουσα, με ειχε θολωσει. Ετσι εκανα αυτη την ερωτηση. Μου ειχε πει ο γνωστος μου,-υπευθυνος του μαγαζιου- οτι οποτε θελω γινεται. Εφυγα λοιπον εχοντας στα χερια μου μονο ενα passport με τη σφραγιδα του εκτροφειο, τον αριθμο τσιπ του και τα πρωτα τυ εμβολια και ελεγχους. Εμπιστευομουν τη γιατρο εκει, εκανα τα εμβολια οποτε επρεπε , την προστασια του καθε μηνα και τριμηνο την τηρω πιστα...Μπαινοντας στο φορουμ κατηγοριη τα παιδια που πεσαν με τα μουτρα να μου πουν ποσο λαθος εκανα..!Τοτε ειπα μα τι μου λενε! Οσο το σκεφτομαι δεν θα γυρναγα τον χρονο πισω , και ας μο ελεγε καποιος (χτυπω ξυλο) το σκυλι σου ειναι αρρωστο..θα τον επαιρνα. Η ζωη μου ειναι δεμενη με τον φρανγκι πλεον και δεν σκεφτομαι λεπτο χωρις αυτον....Ειναι η προτεραιοτητα μου,η σκεψη μου, η ζωη μου...Σιγουρα δεν μετανιωσα που τον πηρα...ειμαι ευτυχισμενη που ειναι αυτος..μετανιωσα που τους εδωσα λεφτα αλλα γιαυτον δεν μετανιωνω(ελπιζω να καταλαβαινετε πως το λεω)...φυσικα δεν θα ξαναπαρω σκυλι απο αυτο το ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ Π ποτε, ουτε στην αναγκη ενα μπισκοτο για σκυλους δεν θα παρω απο κει περα!

Να μη τα πολυλογω, ρωτησα για το pedigree ακι τοτε ο φιλος εγινε εχθρος και παγωσαν ολα...ξερεις δν γινεται...δεν μπορουμε και τετοια...!!
Το εκτροφειο που μου σταλθηκε ειναι αυτο dogexport.sk - Introduction.

Παρακαλω οποιος ξερει κατι γιαυτο να με ενημερωσει.

Επισης να πω πως ποτε δν μου ειπαν να δηλωσω το τσιπ του μικρου με τα στοιχεια μου. Ενα κιτρινο χαρτι μου εδωσαν οτι δεν φερουν ευθυνη μετα απο 24 ωρες....τοτε στα ματια μου φανταζαν τελεια αυτα...Αλλα τωρα κξαι μονο που τα σκεφτομαι ειναι εφιαλτης!!

Σε αυτο που θελω τη βοηθεια σας ειναι στο τι πρεπει να κανω για να βρεθει το Pedigree .Να απευθυνθω στο εκτροφειο τι να κανω???

Οπως εχζω αναφερει σε αλλο θεμα ο φρανγκι κακοποιησε το passport του. Βεβαια ολα τα σ τοιχεα φαινονται, τα εμβολια δηλαδη και οι ελεγχοι!! Ο κτηνιατρος μου αλλος βεβαια μου ειπε οτι βγαινει να μην αγχωνομαι και θα μου δωσει βιβλιαριο για τα υπολοιπα. Εγω ομως τι να κανω??? Θελω απαραιτητα το pedigree. Πως μπορω να το βρω..
Δεν θα αφησω το θεμα ετσι...και ευχαριστω ολους οσους μου ανοιξαν τα ματια....

Scarlett

Well-Known Member
9 Αυγούστου 2010
4.911
59
Νεα Ερυθραια
www.birmans-greece.com
προκειται για εργοστασιο μαζικης παραγωγης κουταβιων.....
αν εβλεπα οτι ο σκυλος μου προερχοταν απο ενα τετοιο χωρο δεν θα με απασχολουσε το pedigree του αλλα το να τον προσεχω οσο περισσοτερο μπορω και να ζησουμε ευτυχισμενοι παρεα....

kopritis

Well-Known Member
1 Νοεμβρίου 2008
7.809
23
Αθήνα, κεντρο.
Τι το θές το πετιγκρι? Ετσι κι αλλιώς πλαστό θα'ναι!
Το "διαβατήριο" δεν είναι τίποτα... πας σ'ενα κτηνίατρο και σου δίνει άλλο.....

Σε κάθε περίπτωση το "εκτροφείο" που αναφέρεις είναι καραμπινάτο παπιμιλάδικο..... ο μόνος λόγος να το αναφέρεις είναι για να παροτρύνεις κάποιον να ΜΗΝ πάρει σκύλο απο κει.....

Ακου λεει "we can complete your order in case you select at least 20 dogs".....Παπάρες.... ε παπάρες.....:mad::mad::mad::mad::mad::mad:

sea-mol

Well-Known Member
18 Μαρτίου 2011
6.883
8.847
Πρέβεζα
Το site που παραθέτεις δείχνει μια επιχείρηση που υποτίθεται ότι παίρνει από εκτροφείς και πουλάει-μεταφέρει κουτάβια...Είναι μεγαλέμποροι κουταβιών ή σωστότερα κυριλέ Puppy-Mill.
Τo Pedigree μάλλον δεν υπάρχει για να βρεθεί....
Στην ελάχιστη πιθανότητα να υπάρχει (που δεν υπάρχει).....μετά από 3 χρόνια....θα έχει δοθεί σε άλλο σκυλί μετά από κάμποσες φωτοτυπίες....
Το μόνο σωστό που μπορείς να κάνεις είναι να πας να δηλώσεις το chip του σκύλου σου στον άλλο κτηνίατρο για να σου ανήκει και τυπικά το σκυλί, και να βγάλετε ένα καινούργιο βιβλιάριο!
Α! και να βοηθάς όποιον καινούριο ταλαίπωρο μπαίνει εδω μέσα να καταλάβει ότι λέμε την αλήθεια δείχνοντάς του το πρώτο thread σου, αλλά και αυτό...
Καλή συνέχεια με τον μικρό σου...:)

Last edited:

Panagiota_kyr

Well-Known Member
18 Οκτωβρίου 2011
98
0
προκειται για εργοστασιο μαζικης παραγωγης κουταβιων.....
αν εβλεπα οτι ο σκυλος μου προερχοταν απο ενα τετοιο χωρο δεν θα με απασχολουσε το pedigree του αλλα το να τον προσεχω οσο περισσοτερο μπορω και να ζησουμε ευτυχισμενοι παρεα....
Δυστυχως δεν ηξερα απο που προερχεται!!

Panagiota_kyr

Well-Known Member
18 Οκτωβρίου 2011
98
0
ΧΙΛΙΑ οχι στα pet shops ...τελικα το λεω και εγω!!Κριμα ελπιζω το σκυλακι μου να ειναι απο τα τυχερα...και μαζι του και εγω...δειχνει υγιεστατο!! Υπαρχει περιπτωση να βγαλει κατι αργοτερα????Ποιες οι πιθανοτητες και τι μπορει να ειναι αυτο???

nfeel

Well-Known Member
7 Οκτωβρίου 2011
1.491
514
UK
Nα τον χαίρεσαι το σκυλάκο σου,να εύχεσαι να είναι καλά στην υγεία του κ τα άλλα μη σε νοιάζουν!
Το pedigree πρακτικά δε θα σου χρειαστεί κάπου κ το διαβατήριο με τα εμβόλια είναι απλά διαδικαστικό!
Επίσης δεν χρειάζεται να γράφεις σε απολογητικό ύφος(έτσι το εκλαμβάνω),δεν είμαστε εδώ για να κρίνουμε!΄
Ότι έγινε, έγινε .. στο μυαλό σου να έχεις μόνο να του παρέχεις ότι χρειάζεται κ να πείσεις τουλάχιστον έναν/μια φίλη σου να μην αγοράσει σκυλάκι από petshop για να ισοφαρήσεις το "κακό" με ένα "καλό":)

sea-mol

Well-Known Member
18 Μαρτίου 2011
6.883
8.847
Πρέβεζα
Μακάρι να είναι υγιές, και να περνάτε καλά μαζί από εδώ και πέρα...
Αυτό έχει σημασία πλέον...

Panagiota_kyr

Well-Known Member
18 Οκτωβρίου 2011
98
0
Nα τον χαίρεσαι το σκυλάκο σου,να εύχεσαι να είναι καλά στην υγεία του κ τα άλλα μη σε νοιάζουν!
Το pedigree πρακτικά δε θα σου χρειαστεί κάπου κ το διαβατήριο με τα εμβόλια είναι απλά διαδικαστικό!
Επίσης δεν χρειάζεται να γράφεις σε απολογητικό ύφος(έτσι το εκλαμβάνω),δεν είμαστε εδώ για να κρίνουμε!΄
Ότι έγινε, έγινε .. στο μυαλό σου να έχεις μόνο να του παρέχεις ότι χρειάζεται κ να πείσεις τουλάχιστον έναν/μια φίλη σου να μην αγοράσει σκυλάκι από petshop για να ισοφαρήσεις το "κακό" με ένα "καλό":)
Κοιταξε, σωστα το εκλαμβανεις με απολογητικο υφος...με ποια εννοια ομως...οτι στην αρχη δεν το πιστευα αλλα τωρα το ζω και φοβαμαι..ο φοβος με εχει κυριευσει! Ο μικρος μου παιρνει ολη την αγαπη που του αξιζει και οση μπορω να του δωσω.Τον υπερλατρευω για να αφησω καποιον να φανταστει η να εικαζει οτι ειναι αρρωστος!! Λυπαμαιι που εδωσα εμπιστοσυνη σε ενα τετοιο αισχος..και φυσικα ολοι να δουν αυτο το αρθρο....χιλιες φορες διπλασια λεφτα παρα το πετ σοπ!! Προτιμω να βοηθησω καποιον που ζευγαρωσε το σκυλο του επειδη το επελεξε παρα να δωσω εστω και ενα ευρω σε αυτους!!Λυπαμαι και φοβαμαι...

DOG.CRIME

Well-Known Member
5 Ιουλίου 2010
1.289
7
ΧΙΛΙΑ οχι στα pet shops ...τελικα το λεω και εγω!!Κριμα ελπιζω το σκυλακι μου να ειναι απο τα τυχερα...και μαζι του και εγω...δειχνει υγιεστατο!! Υπαρχει περιπτωση να βγαλει κατι αργοτερα????Ποιες οι πιθανοτητες και τι μπορει να ειναι αυτο???
Φυσικά και μπορεί να είναι υγιές.
Το κακό όμως είναι ότι κανείς δεν έκανε κάτι για να το πετύχει αυτό..
Ας το κάνει η τύχη λοιπόν.

agathe

Well-Known Member
27 Ιανουαρίου 2011
3.265
114
Σπέτσες
Μην ζεις όμως μες στο άγχος...
(κάνει ..."κιχ" ο σκύλος και...γραμμή στο γιατρό....:p)

Πολλοί από εμάς έχουμε πάρει σκυλιά είτε από πετ σοπ είτε από byb...
Ναι..., δεν ξέραμε..., μάθαμε όμως...
Και τώρα προσπαθούμε να αποτρέψουμε άλλους να το κάνουν..., για τους σωστούς λόγους...

Καλή ζωή να έχετε και να χαίρεστε ο ένας τον άλλον...:)

Chloe

Well-Known Member
14 Δεκεμβρίου 2006
8.324
30
43
Αθήνα
prigipissa-straydog.blogspot.com
Μπράβο Παναγιώτα! Θυμάμαι ήσουν αρχικά αρκετά ισχυρογνώμων - είναι δείγμα πολύ σωστού χαρακτήρα να αναγνωρίζει κανείς ένα λάθος, έστω κι αν το έχει προηγουμένως υπερασπιστεί!

Θυμάμαι επίσης ότι είσαι πολύ καψούρα με το σκύλο σου!

Χέσε το πέντιγκρι, και παράτα το κατάστημα. Είναι μια νόμιμη επιχείρηση που θα λειτουργεί όσο υπάρχει ζήτηση. Απλά να χαίρεσαι το σκύλο σου! :)

kango1

Well-Known Member
27 Σεπτεμβρίου 2007
11.313
16
ATHENS
Ναι..δεν έχει κανένα νόημα..!!!
Δεν υπάρχει περίπτωση να πάρεις πράγματι πέντιγκρι..το πολύ πολύ αν τους πρήξεις να σου πλαστογραφήσουν ένα..!!!
Πετ σιτι και πέντιγκρι δεν πάνε μαζί..!!!

Panagiota_kyr

Well-Known Member
18 Οκτωβρίου 2011
98
0
Μπράβο Παναγιώτα! Θυμάμαι ήσουν αρχικά αρκετά ισχυρογνώμων - είναι δείγμα πολύ σωστού χαρακτήρα να αναγνωρίζει κανείς ένα λάθος, έστω κι αν το έχει προηγουμένως υπερασπιστεί!

Θυμάμαι επίσης ότι είσαι πολύ καψούρα με το σκύλο σου!

Χέσε το πέντιγκρι, και παράτα το κατάστημα. Είναι μια νόμιμη επιχείρηση που θα λειτουργεί όσο υπάρχει ζήτηση. Απλά να χαίρεσαι το σκύλο σου! :)
Aυτο θα κανω..πρωτα ομως θα εχω μια μικρη επικοινωνια ετσι να δω μεχρι που φτανει το θρασος!!Λυπαμαι πολυ που δεν "ακουγα"....ισως φταιει η καψουρα οπως πολυ σωστα το ειπες...εξαλλου με αγαπη και φροντιδα πολλα μπορουν να προβλεψουμε και πολλα να επιλυσουμε!!!Σασ ευχαριστω και παλι ολους για το ξεστραβωμα!!Και για οσους θελουν να παρουν σκυλακι και σκεφτονται την οικονομικοτερη λυση και τη πιο ευκολη....εκτροφειο και παλι εκτροφειο....!!ουτε απ εξω απο τετοια μαγαζια!!!Απλως πουλανε...χωρις ψυχη!

sea-mol

Well-Known Member
18 Μαρτίου 2011
6.883
8.847
Πρέβεζα
Προτιμω να βοηθησω καποιον που ζευγαρωσε το σκυλο του επειδη το επελεξε παρα να δωσω εστω και ενα ευρω σε αυτους!!Λυπαμαι και φοβαμαι...
Παναγιώτα, συγνώμη κιόλας, μιας και είσαι σε κατάσταση τούρμπο από ότι καταλαβαίνω,αλλά....
Αυτό που αναφέρεις παραπάνω είναι το επόμενο σκαλί στην κλίμακα δημιουργίας αδεσπότων....
Το πιθανότερο είναι κάποιος που ζευγαρώνει το σκύλο του, να λειτουργεί με καλύτερες συνθήκες από τα puppy mills, αλλά δυστυχώς τα περισσότερα κουταβάκια που βρίσκονται στα σκουπίδια, από τέτοιες ανεύθυνες γέννες είναι..
Διάβασε λοιπόν και για αυτά μέσα στο forum, και εδώ είμαστε να τα λέμε αν έχεις άλλη άποψη...

Panagiota_kyr

Well-Known Member
18 Οκτωβρίου 2011
98
0
Παναγιώτα, συγνώμη κιόλας, μιας και είσαι σε κατάσταση τούρμπο από ότι καταλαβαίνω,αλλά....
Αυτό που αναφέρεις παραπάνω είναι το επόμενο σκαλί στην κλίμακα δημιουργίας αδεσπότων....
Το πιθανότερο είναι κάποιος που ζευγαρώνει το σκύλο του, να λειτουργεί με καλύτερες συνθήκες από τα puppy mills, αλλά δυστυχώς τα περισσότερα κουταβάκια που βρίσκονται στα σκουπίδια, από τέτοιες ανεύθυνες γέννες είναι..
Διάβασε λοιπόν και για αυτά μέσα στο forum, και εδώ είμαστε να τα λέμε αν έχεις άλλη άποψη...

Οχι οχι δεν το λεω...ειχα τη γνωμη του ζευγαρωματος αλλα εχω αναθεωρησει και με αυτο...σκεφτηκα πως ο φρανγκι ειναι το παιδι μου, ανθρωπος δηλ και πως δεν θα θελα τα παιδια του παιδιου μου να εμεναν στο δρομο η σε καποιους που θα τα κακοποιουσαν(στη περιπτωση αυτη προτιμω να εμεναν στο δρομο). Απλως το ειπα για να καταλαβουν καποια παιδια που σκεφτονται την αγορα σκυλου απο "εκεινους" να μη το κανουν....φυσικα και συμφωνω απολυτα με οσα λετε....ΑΠΟΛΥΤΑ! ηταν ποιητικη αδεία

Panagiota_kyr

Well-Known Member
18 Οκτωβρίου 2011
98
0
Συμφωνω πηρα τηλεφωνο εναν που βρηκα να ρωτησω για beagle και μου ελεγε οτι κανουν εισαγωγη και τετοια...και λεω συγγνωμη ειστε εκτροφειο, δεν ειπε ναι ή οχι, αλλα επεμενε στην εκτροφη. Χτες μου πηραν το τελευταιο λεει απο δευτερα θα εχω! και τι ειναι ρε τα σκυλια για να χεις απο δευτερα?σαντουιτς!!!!????Οποιος ξερει εκτροφειο με Ε beagle ας μου στειλει...

nfeel

Well-Known Member
7 Οκτωβρίου 2011
1.491
514
UK
Έχεις μια κλίση προς την υπερβολή :p
Όχι κ άνθρωπος ο σκύλος!Έιναι ζώο κ σαν τέτοιο θα πρέπει να το βλέπεις κ να του φέρεσαι,όχι σαν άνθρωπο .. :confused:

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.254
Μέλη
20.032
Νεότερο μέλος
Nina_Κ