παιδια επειδη θελω να αγορασω ακομα ενα σκυλακι πειτε μου λιγο τι θα μου προτεινατε απο την ομαδα 2???!!!
Yποκλίνομαι!!:lol:Βρε Στέφανε, μου έχεις κάνει ζημιά
Κάθε φορά που γράφεις, παλεύω με νύχια και με δόντια, να θυμάμαι ότι είσαι μόλις 15 και θα πρέπει δυστυχώς να σου γράψω αναλόγως και όχι όπως πραγματικά θα ήθελα...
Εχεις διαβάσει τίποτα από το φόρουμ, το διάστημα που είσαι μέλος;
Τι να αγοράσεις ακόμη ένα; Γιατί...σάμπως αγόρασες το προηγούμενο;
Το οποίο πρόλαβες ήδη, μέσα σε λίγες μόλις μέρες, να το μάθεις και να το χειρίζεσαι τόσο καλά, που να θέλεις να "ασχοληθείς" και με δεύτερο;
Εγώ σου λέω, να μην πάρεις κανέναν άλλο σκύλο, από καμμία ομάδα. Που θέλεις και συγκεκριμένη ομάδα...
οχι απλα θελω να γνορισω και αλλες ρατσες
Πολύ μου άρεσε αυτή η πρόταση !!Θα σου μιλησω λιγο σκληρα αλλα μην με παρεξηγησεις, τα σκυλια ειναι πλασματα που θελουν αγαπη,παρεα,φιλια, σοβαροτητα,ορεξη,απασχοληση,εκπαιδευση,πειθαρχια,διατροφη,κτλ οτι δηλαδη σου προσφεραν οι γονεις σου για να φτασεις σε αυτην την ηλικια που εισαι τωρα!!
με το σκυλι ασχολουμε 5-6 ωρες την ημερα και το παω 2-3 βολτεσΘα σου μιλησω λιγο σκληρα αλλα μην με παρεξηγησεις, τα σκυλια ειναι πλασματα που θελουν αγαπη,παρεα,φιλια, σοβαροτητα,ορεξη,απασχοληση,εκπαιδευση,πειθαρχια,διατροφη,κτλ οτι δηλαδη σου προσφεραν οι γονεις σου για να φτασεις σε αυτην την ηλικια που εισαι τωρα!Αρα το σκυλι ειναι μια πολυ σοβαρη ευθυνη που παιρνουμε οταν αποκτουμαι ενα, θα πρεπει να του δειξουμε την ιδια σοβαροτητα κ φροντιδα που θα δειχναμε κ σε εναν ανθρωπο!(αν δεν εισαι για κατι τετοιο διαθετιμενος μην ασχολησαι με τα σκυλια ειναι κριμας για αυτες τις ψυχουλες να περασουν μια δυσκολη κ σκληρη ζωη!)
Εσυ τα εχεις προσφερει αυτα στο σκυλι που εχεις?
ΑΠΟΚΛΕΙΕΤΑΙ!!!!!!!
Και το γιατι .......,γιατι εισαι μικρος για να εχεις προλαβει να ασχοληθεις τοσο πολυ με το σκυλι σου , αλλα κ απειθαρχος για να πετυχεις κατι με το σκυλι σου , για σενα το σκυλι στην φαση που βρισκεσαι ειναι παιχνιδι κ μουρη(γιαυτο κ θελεις ομαδα 2 ,εχεις το παιχνιδι κ σου λειπει η μουρη)!!!
Η ΟΜΑΔΑ 2 σκυλοι θα σε "καταβροχθισουν" γιατι μιλαμε για πολυ δυναμικες φυλες οι οποιες δεν συνγχωρουν λαθοι κ δεν ειναι για μουρη(τζιζζζζ) ειναι για ανθρωπους που εχουν δυναμη να τα κουμανταρουν(σαν 15χρονος αποκλειεται να εχεις δυναμη να κουμανταρεις τοσο βαρια κ δυνατα σκυλια) , που εχουν ολοκληρομενη εμπειρια απο σκυλια(δεν εχεις καμια εμπειρια εφοσων γνωριζεις ακομα το πρωτο σου σκυλι), που ξερουν τι θελουν(η ηλικια σου δηλωνει οτι καθε μερα εχεις κ ενα διαφορετικο θελω),που ειναι πειθαρχημενα(δεν εισαι πειθαρχημενος κ αυτο φαινεται στο οτι εχεις ενα σκυλι που δεν το ξερεις ακομα κ θες να πας σε ενα αλλο πολυ πιο δυσκολο).
Βεβαια καλο ειναι που σου αρεσουν τα σκυλια κ η ενασχολησει μαζι τους, κ χαιρομαι οταν βλεπω νεους σαν κ εσενα να θελουν στην ζωη τους σκυλια για να ασχοληθουν,απο το να κανουν αλλες μαλ....ες!!!!
Καλα κανεις λοιπον κ ενημερωνεσαι για οτι πληροφορια θες για τα σκυλια (οπως κανουμε ολοι σε αυτο το forum) αλλα ολα με τον καιρο τους , ζησε με το σκυλι που εχεις ,αγαπησετο,καντο αδερφακι σου η καλητερο σου φιλο ,ανακαλυψαι μαζι του τον κοσμο του σκυλιου , τρεξε για οτι χρειαστη ,εκπαιδευσετω προσωπικα για οτι θελεις (εκπαιδευση που δεν θα βλαψη κανεναν κ τιποτα),κ τελος κλαψε γιαυτο(δυστηχος ερχεται κ αυτη η στιγμη που κανει πολλους να λενε μετα απο το γεγονος του θανατου του σκυλιου τους= " Δεν θελω να ξαναζησω των πονο του χαμου, κ γιαυτο δεν ξανα παιρνω σκυλι")!
Οταν ολοκληρωσεις αυτον τον κυκλο κ δεις οτι αντεχεις για αλλο ενα γυρω τοτε ασχολησου με την ομαδα 2 η γενικα με αλλο σκυλι η σκυλια, ισως τοτε να εισαι ποιο λογικος στις αποφασεις σου κ στα θελω σου, μιας κ η ηλικια σου θα ειναι αλλη!
ΥΓ. ΜΗΝ ΜΕ ΠΑΡΕΞΗΓΕΙΣ ΣΤΑ ΛΕΩ ΦΙΛΙΚΑ Κ ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΤΙΚΑ, ΕΙΝΑΙ ΚΡΙΜΑΣ ΝΑ ΠΕΙΡΑΜΑΤΙΖΟΥΜΑΙ ΤΙΣ ΜΟΔΕΣ Κ ΤΙΣ ΠΡΟΣΩΡΙΝΕΣ ΟΡΕΞΕΙΣ ΜΑΣ ΣΕ ΑΥΤΑ ΤΑ ΥΠΕΡΟΧΑ ΠΛΑΣΜΑΤΑ ,ΤΑ ΣΚΥΛΙΑ!!!!
Καλα κανεις κ να συνεχισεις ετσι!με το σκυλι ασχολουμε 5-6 ωρες την ημερα και το παω 2-3 βολτεσ
Βλέπεις λοιπόν ότι όχι μόνο δεν είσαι για δεύτερο σκύλο και δη ομάδας 2 αλλά εχεις απιστευτα πολλά χιλιομετρα να γράψεις με τον τωρινό σου, στην εκπαιδευση του και στα όρια που πρεπει να του βάλεις?παιδια με δαγκωσε!!!!ακουστε τι εγινε...μαλωνε με ενα αλλο σκυλο(ντομπερμαν) και πηγα να τα χωρισω και μπηκα μπροστα και με αποτελεσμα 10 τριπεσ στο μπουτι!!!
φιλε μου του γειτονα μου το ντομπερμανν ανοιγει την σειρομενη τιν πορτα και εκι που πηγενα να βγαλω βολτα το δικο μου τιν ανοιξε,αρχησαν να μαλωνουν,το δικο μου το επιασε απο τον λαιμο και θα το επνιγε αν επεμβενα 10 δεφτερα πιο μετα και ετσι εβαλα το ποδι μου στη μεσι και με δαγκωσε αλλα οχι γερα ισα ισα που εκλεισε γιατι τα ανοιξε κατ'ευθειαν τα σαγωναι τουΔεν μας κάνει εντύπωση...
Γιατί είχε την "ευκαιρία" να μαλώσει με άλλο σκύλο βρε Στέφανε;