Θα την κάνω μανούλα.

Status
Κλειδωμένο θέμα

jimboGS

Well-Known Member
10 Οκτωβρίου 2011
1.629
581
New Peramos City a.k.a Megalo Peuko
Προσφερεται και ο Αλπεν.
Γπ απο ΒΥΒ με προβλημα στο μπροστα δεξι ποδι, ακουραστος...κολυμβητης...κτλπ..
Εαν δινεις και λεφτα για το ζευγαρωμα....... προσφέρομαι και εγω (οικονομικη κριση ρε παιδια , να βγαλουμε κανα χαρτζιλικι)

Lovey the Lab

Well-Known Member
21 Απριλίου 2011
2.175
200
Γι αυτό βρίσκονται μετά πεταμένα κουτάβια στα σκουπίδια? Η πεθαμένα από ένα σωρό λογους στους δρόμους? Τέτοια ζωή τι να την κάνουν δλδ?
Δεν είναι μόνο το ότι ζευγαρώνουμε το σκυλί μας μόνο και μόνο για να νοιώσει όπως λένε μερικοί τη χαρά της μητρότητας,πρέπει να έχουμε και επίγνωση για το μετά,για τη τύχη αυτών των κουταβιών! Αρκετά αδέσποτα έχουν οι δρόμοι δε χρειάζεται να γεμίσουν περισσότερο!
Το καλύτερο είναι να στειρώνονται και οχι να "δημιουργούνται ζωές" με αβέβαιο μέλλον που στη πλειοψηφία τους καταλήγουν στο θάνατο!
Aυτο που λες ειναι ο κανονας αλλα υπάρχουν και οι λαμπρες εξαιρεσεις. Εγω οταν τη ζευγαρωσω τη δικια μου θα προσεξω που θα δωσω τα κουταβια και ποσο θα τα πουλησω. Το πιο σημαντικο βεβαια ειναι να χτυπησουν καλη τιμη αλλιώς δε κανουμε τιποτα.

jimboGS

Well-Known Member
10 Οκτωβρίου 2011
1.629
581
New Peramos City a.k.a Megalo Peuko
Είσαι μεγαλόσωμος τσοπάνης jimbo?
Σορρυ..δεν εγραψα λιγα λογια για εμενα.
Λοιπον:
Ειμαι 1,82 100 κιλα (νομιζω οτι θεωρουμε απο μεγαλόσωμος εως βουβαλακι),
Απο βοσκη δεν ξερω πολλα πραματα αλλα αν μου δειξει καποιος το εχω.
Ειμαι καλος χαρακτηρας,ευγενικος.
Εχω ΒΗ και αμα μπει κανας κλεφτης στο σπιτι παιζω και μπουνιες (να καταγραφει σαν καθηκοντα προστασιας παρακαλω)
Ειμαι 25 χρονων ελευθερος δυσπλασιας, τα αυτια μου ειναι κανονικα και δεν μου λειπουν δοντια.(εχω 2 σφραγίσματα).

• Like
Reactions: vagelis_ras

sea-mol

Well-Known Member
18 Μαρτίου 2011
6.883
8.847
Πρέβεζα
Ειμαι 1,82 100 κιλα (νομιζω οτι θεωρουμε απο μεγαλόσωμος εως βουβαλακι),
Απο βοσκη δεν ξερω πολλα πραματα αλλα αν μου δειξει καποιος το εχω.
Ειμαι καλος χαρακτηρας,ευγενικος.
Εχω ΒΗ και αμα μπει κανας κλεφτης στο σπιτι παιζω και μπουνιες (να καταγραφει σαν καθηκοντα προστασιας παρακαλω)
.
Κι εγώ κάπως έτσι είμαι!!!
Με δύο επιβήτορες να μοιάζουν...αμα βρούμε μερικές καλές θηλυκές θα φτιάξουμε φυλή...

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.803
20.123
Κι εγώ κάπως έτσι είμαι!!!
Με δύο επιβήτορες να μοιάζουν...αμα βρούμε μερικές καλές θηλυκές θα φτιάξουμε φυλή...
Εσύ εκτός από ακτινογραφίες δυσπλασίες, θα χρειαστείς και μαγνητική εγκεφάλου καλού-κακού...

Cicaci

Well-Known Member
10 Ιανουαρίου 2010
353
3
Ξάνθη
Βρήκα ενα αδέσποτο τσομπάνο....
Αν περιμένεις κανένα χρόνο μπορούμε να τα ζευγαρώσουμε......
Εκτός κι αν κανεις υπομονή πάω μια βόλτα στο βουνό και σου μαζέψω 5 και 6 και 7 κι οσα θέλεις τσομπανόσκυλα!!!!

Lovey the Lab

Well-Known Member
21 Απριλίου 2011
2.175
200
A, ρε δε μπορει δηαλδη ενα μελος να εκφρασει καποιες επιθυμιες αμεσως να τον παρετε στο ψιλο..
Τελικά η κριση ειναι πρωτιστως ηθικη.

lenaki124

Well-Known Member
27 Νοεμβρίου 2010
1.436
9
Χαλαρωστε ολοι, ένας είναι ο άντρας ο σωστός ο πρόστυχος! Βαγγέλη θα κανονίσουμε το συμπεθεριο με πμ :p Το καλύτερο παιδί σου δίνω!

ghelly

Well-Known Member
17 Απριλίου 2012
11.220
5.730
Πάτρα
A, ρε δε μπορει δηαλδη ενα μελος να εκφρασει καποιες επιθυμιες αμεσως να τον παρετε στο ψιλο..
Τελικά η κριση ειναι πρωτιστως ηθικη.
Εγω δεν κοροιδευω... δεν ειδες στις αγγελιες???? αξιαγαπητα κουταβάκια ελλ. ποιμενικου x beagle!!! Δλδ τι ξέρει περισσότερο εκείνος από εμας????????

nasouk

Well-Known Member
15 Ιουλίου 2010
1.166
3
Μονο ενας μπορει να την καταφερει.
Ο Ορεστης ο γητευτης των ποιμενικωνε:p.

Εχει τροπο να πλησιαζει, να φλερταρει, να τις ριχνει στο πατωμα(για να φτανει), και βεβαια μετα απο τετοιες μηχανοραφιες που σκαρωνει, σιγουρα θα κριθει αξιος.;)

aliki_s

Well-Known Member
27 Μαϊου 2011
3.279
1.797
Αθήνα
Φίλε Νάσο... προς στιγμή μπερδεύτηκα και δεν ήξερα σε ποιον Ορέστη αναφέρεσαι... Αν έλεγες Ανέστης θα το καταλάβαινα με τη μια! :p

To τρελό μουσάτο αγόρι, ο γερμανό/Καρδιτσιώτης εραστής του αέρα σαφώς και έχει τον τρόπο του να προσεγγίζει τα όμορφα κορίτσια! Εχει πάρει και τη βουκολική πονηριά και τις βάζει να "υποκλίνονται" μπροστά στα πόδια του. Μόνος μας φόβος... μη σηκωθεί το κορίτσι και πέσουμε από ψηλά! Αλλα και εκεί δε μασάμε.... :rolleyes:

Jimbo... θα σου πρότεινα να μην την αποσύρεις τη πρόταση.... σημασία δεν έχει ο προορισμός αλλά το ταξίδι... :confused:

Με τόσο τσοπάνια που κάνει παρέα σε λίγο ο μικρός μου θα σαλαγάει τα γίδια άνετα..... εργασιακό schnauzer! :cool:

Last edited:

Status
Κλειδωμένο θέμα

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.251
Μέλη
20.030
Νεότερο μέλος
kris97