Ανάλογα πόσα θα κάνει.Πόσα σκυλιά θα χεις μετα απ' αυτο;;;
Μπα το έχω αποφασίσει πλέον, απλά είμαι σε αναζήτηση κατάλληλου επιβήτορα.γιόρκσαιρ τεριέ σου προτείνω.. χωρίς πλάκα ελπίζω να μας δουλεύεις γτ στην σελίδα που είσαι καιρό ξέρεις πώς δεν είμαστε θετικοί στις ανεύθυνες γέννες.όπως και να έχει δεν χρειάζεται επειδή η σκύλα σου αδιαθέτησε να την ζευγαρώσεις θα στα πούν σίγουρα κ οι άλλοι καλύτερα.
Κάτι ελληνοτσοπανοειδές ,αλλά μεγαλόσωμο .Για ελληνικό ποιμενικό ψάχνεις?
Όχι δε κάνω πλάκα, θέλω να την ζευγαρώσω γιατί είναι σπάνιο πλάσμα και να κρατήσω τα κουτάβια της .Ρε παιδια σας δουλευει θελει απλα να μας πει οτι η Ηλεκτρα (συνονοματη ) αδιαθετησε Παντως εχω ενα πολυ καλο ροττι με λυκο διασταυρωση !!!
Κάτι ελληνοτσοπανοειδές ,αλλά μεγαλόσωμο .
Η Ηλέκτρα είναι 70cm και 45 κιλά
Ναι την πήγα , την βρήκαν μιγάδα ελληνικού ποιμενικού με καυκάσιο και μου είπαν να την ξαναπάω όταν θα είναι 18 μηνώνΤην είχες πάει για αναγνώριση?
Άμα είναι για δικό σου άνθρωπο και βγάλει αρκετά κουτάβια η Ήλεκτρα μου , κάτι θα κάνουμε .vagelis αν ψηνεσαι να πουλησεις κανα-δυο κουταβια μετα οταν ξεπεταχτουν, εχω ενα φιλο που θελει ν' αρχισει μπίσνα με τσοπανηδες. Εγω θα του πω βεβαια οτι δεν ειναι σωστο να ζευγαρωνεις ανευθυνα και μαλιστα αδερφια αλλα ενταξει μωρε κριση εχουμε να το βοηθησουμε το παλικαρι. Ειναι και καλο παιδι. Στη βιοπάλη.
Να μαστε σε επικοινωνια.
Λυπάμαι αλλά μέχρι 5 θα τα κρατήσω εγώ , από τα 5 και πάνω θα δοθούνσκέφτομαι να γίνω τσοπάνης είσαι να μ δώσεις μερικά και μένα ώστε να κάνω μερικά βήματα πρίν το άνοιγμα της επιχείρησης που θέλω ?
φρόντισε να είναι καρπερός ο γαμπρός και με χαρακτήρα όπως η δικιά σου.