Θα τα σκοτώσω...

st3li0s

Well-Known Member
26 Αυγούστου 2009
8.560
2.743
Θεσ/νίκη
Χμμμ πρεπει να εδωσες μονο για τα στρωματα γυρω στα 80 ευρω ε?
Ε τα κοπροσκυλα δεν πηγαινου εκει ε?

Και εγω σκεφτομαι να του παρω τωρα ενα στρωμα τετραγωνο 1x1 μετρο!

Εχω την φλις κουβερτουλα που ηταν δωρο οταν πηρα το Crate και ειναι στις διαστασεις του και την εχω βγαλει τωρα απο το Crate μιας και τις τελευταιες μερες δεν το χρησιμοποιουμε καθολου το Crate και την εχω βαλει σε μια γωνια στο δωματιο!Παει ξαπλωνει εκει πολλες φορες την ημερα,κυριως οταν ειμαι εγω στο υπολογιστη,δοξα το Θεο,το εχει παρει καλα το "κρεββατακι" του αυτο!

Αλλα ρε γαμωτο ειναι πανακριβα!Εβλεπα ενα στρωμα 1x1 που μου αρεσε σε σκουρο καφε-βαθυ κιτρινο που ηταν καταπληκτικο,ειχε και καλλυμα στο ιδιο χρωμα για να βγαινει και να πλυνεται!Μονο το λιμπιζομουν...90 ευρω!!!

Θα το παρω το @$%^@*)^ που θα μου παει...

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.793
20.103
Ποιόν ρωτάς για την τιμή; Αν ρωτάς εμένα... με έκπτωση από σχεδόν 30,00 στο καθένα... 90,00 Χ 2 .... Γιατί νομίζεις έχω αφρίσει και λέω και ξαναλέω ότι θα τα καρφώσω επάνω τους...

Eirini-Fontas

Well-Known Member
6 Μαϊου 2009
5.280
709
Θρακομακεδονες
Κοπελια γιατι διαμαρτυρεσαι εεεε???? Ξαφνικα τα τραβηξες στη χλιδη της μαξιλαρας οχι δεν θελουν!!
Θα τους παρει λιγο χρονο και να δεις μετα που δεν θα βγαινουν απο μεσα! Ετσι ηταν και η Σοκο,
δεν ηξερε τι εστι μαξιλαρα. Με το ζορι την τραβαγα αλλα μετα το συνηθισε και τωρα απολαμβανει
κατι υπνους σαν πριγκηπισσα!!

Παρεπιμπτοντως και πολυ ωραιες οι μαξιλαρες σου!!!

Υγ: Στελιο προχθες που σερφαριζα στο amazon.co.uk εχει πολυ ωραιες μαξιλαρες και αρκετα πιο
οικονομικες γιατι εδω απο 80 και πανω εχουν.

st3li0s

Well-Known Member
26 Αυγούστου 2009
8.560
2.743
Θεσ/νίκη
Ποιόν ρωτάς για την τιμή; Αν ρωτάς εμένα... με έκπτωση από σχεδόν 30,00 στο καθένα... 90,00 Χ 2 .... Γιατί νομίζεις έχω αφρίσει και λέω και ξαναλέω ότι θα τα καρφώσω επάνω τους...
:eek::eek::eek:

Αχ η καρδια μου...

Κοπελια γιατι διαμαρτυρεσαι εεεε???? Ξαφνικα τα τραβηξες στη χλιδη της μαξιλαρας οχι δεν θελουν!!
Θα τους παρει λιγο χρονο και να δεις μετα που δεν θα βγαινουν απο μεσα! Ετσι ηταν και η Σοκο,
δεν ηξερε τι εστι μαξιλαρα. Με το ζορι την τραβαγα αλλα μετα το συνηθισε και τωρα απολαμβανει
κατι υπνους σαν πριγκηπισσα!!

Παρεπιμπτοντως και πολυ ωραιες οι μαξιλαρες σου!!!

Υγ: Στελιο προχθες που σερφαριζα στο amazon.co.uk εχει πολυ ωραιες μαξιλαρες και αρκετα πιο
οικονομικες γιατι εδω απο 80 και πανω εχουν.
Μα φυσικα θα παρω απο το internet!Δεν τιθεται καν θεμα!

Απλως εβλεπα τιμες...

st3li0s

Well-Known Member
26 Αυγούστου 2009
8.560
2.743
Θεσ/νίκη
Οταν παιρνετε απο το ιντερνετ τελικα δεν βγαινει πιο ακριβο λογω μεταφορας;
Ποτε!Η αξια του προιοντος μονο και μονο ειναι πολυ πιο κατω απο την αξια του εδω προιοντος!

Ας πουμε ενα στρωμα για σκυλους που εχει εδω 100 ευρω,μοτο το στρωμα ετσι,απο το internet το στρωμα κανει 70ευρω και το εξοδα αποστολης κανα 10αρι ευρω,αμεσως αμεσως παμε στο 80ευρω!Ξερεις τι ειναι να γλυτωνεις καθε φορα τοσα λεφτα!Και εφερα μονο ενα παραδειγμα!Σε πολλες περιπτωσεις γλυτωνεις πολλα περισσοτερα!

Ασχετο αλλα χθες παρηγγειλα απο Αγγλια ενα Furminator Large!Το Furminator εκανε 8.50ευρω εκει και τα εξοδα αποαστολης 1ευρω!Συνολο 9.50!
Ξερεις τι τιμες ειδα εδω Ελλαδα στο Furminator το Large?Και 27 ευρω...

foibos

Well-Known Member
12 Ιανουαρίου 2009
7.527
19
Βέβαια, επειδή τα μεταφορικά παίζουν κάθε φορά, και μερικές φορές μπορεί να μας εκπλήξουν, πρέπει πάντα να τα τσεκάρουμε!!!;)

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.793
20.103
Καλά τα λέτε παιδιά μου, αλλά εγώ εκτός του ότι βαριέμαι πολύ να ψάχνω στο internet, όταν αποφασίσω ότι θέλω κάτι, το θέλω εδώ και τώρα... Ασε που πρέπει να ενισχύουμε και την εγχώρια αγορά...

ATREAS

Well-Known Member
8 Νοεμβρίου 2009
874
2
Mesogeia - Attiki
Καλά τα λέτε παιδιά μου, αλλά εγώ εκτός του ότι βαριέμαι πολύ να ψάχνω στο internet, όταν αποφασίσω ότι θέλω κάτι, το θέλω εδώ και τώρα... Ασε που πρέπει να ενισχύουμε και την εγχώρια αγορά...
και εγώ μια από τα ίδια είμαι δεν τα πάω καλά με τις ιντερνετικές αγορές και τα σκάω στους έλληνες καρχαρίες,

οσον αφορά τα μαξιλάρια και του Μανού δεν τον ενδιαφέρουν οι ανέσεις θέλει πλακάκια ο αλητάμπουρας :mad::mad:

sofiaklv

Well-Known Member
4 Μαϊου 2007
1.362
3
Athens
:eek::eek::eek:
Βρε mareco τι λες?

Άκου 90€ μετά την έκπτωση!!!!

Εγώ πριν μια βδομάδα πήρα από το ebay αυτό για τη Ρουμπίτσα

και μου πήγε μαζί με τα μεταφορικά δεκατρία ευρώ!!! Και είναι ωραιότατο σε πληροφορώ!

Δεν αξίζει τον κόπο να περιμένεις και μια βδομάδα??

foibos

Well-Known Member
12 Ιανουαρίου 2009
7.527
19
Εγώ πριν μια βδομάδα πήρα από το ebay αυτό για τη Ρουμπίτσα

και μου πήγε μαζί με τα μεταφορικά δεκατρία ευρώ!!!
Αυτό οφείλω να ομολογήσω ότι ηταν χτύπημα κάτω από την μέση!!!!!!!!!!:p:p:D:D

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.793
20.103
Παιδιά όχι. Αλήθεια σας λέω. Μέσα στα πολλά κουσούρια μου είναι κι αυτό. Ετσι και μου περάσει από το μυαλό ότι θέλω κάτι, το έχω ή το κάνω την αμέσως επόμενη στιγμή. Ούτε για την επόμενη μέρα δεν μπορώ να περιμένω. Τι να κάνω; Ψυχοπάθειες είναι αυτές. Ασε, που πραγματικά έχω ένα κόλλημα (ή ακόμη ένα κουσούρι), αν έχω συγκεκριμένα μαγαζιά ή ανθρώπους, με τους οποίους έχω καλή συνεργασία, δεν τους αλλάζω εύκολα. Ακόμη κι αν το πληρώνω παραπάνω. Κατά τ' άλλα είμαι καλό παιδί...

katerina k.

Well-Known Member
11 Σεπτεμβρίου 2009
6.204
13
Κηφισιά
Πρέπει να αρχίσω να μπαίνω στο e-bay μου φάινεται...
Και η εγχώρια αγορά...άλλη φορά, όταν θα "έχουμε"....

kokoni

Well-Known Member
6 Αυγούστου 2008
10.349
97
16
earth
εμείς κοιμόμαστε στο πάτωμα όταν έχει ζέστη και στο κρεβατάκι όταν έχει κρύο

κι έχουμε δύο κρεβατάκια(απο ΙΚΕΑ τσάμπα πράμα)
το ένα στο σαλόνι και το άλλο στην κρεβατοκάμαρα
στο ένα κοιμάται/αράζει το πρωί στο άλλο μόνο βράδι

πολύ τυπικοί είμαστε...

α στην παραλία κοιμόμαστε μέσα στην σκηνή αλλά κατάχαμα στον μουσαμά-δεν γουστάρουμε ούτε το φουσκωτό ούτε τα άλλα τα σαν αφρολέξ

sofiaklv

Well-Known Member
4 Μαϊου 2007
1.362
3
Athens
Αυτό του ΙΚΕΑ το έχουμε κι εμείς, το μεγάλο, κι αυτό γύρω στα δεκαπέντε ευρώ έχει αν θυμάμαι καλά. Ωραιότατο και πλένεται και στο πλυντήριο.

Πάντως το φτηνιάρικο του ebay (και όλα της τα κρεβάτια για να πω την αλήθεια) η μικρή του το τιμάει δεόντως.

Μου κάνει και νάζια όταν πάω να την ξυπνήσω και δε θέλει να σηκωθεί

:D

Last edited:

ninoula

Well-Known Member
17 Φεβρουαρίου 2010
149
1
Κομοτηνή
εμεις έχουμε ενα το κλασικό μπλε από ικεα και ενα απο τζάμπο...και τα δυο μαζί πρέπει να βγήκαν 30 ευρω. ευτυχώς όμως όπου είναι τα κρεβατάκια του είναι και αυτός... εεε κάποιες φορές ο μίσος ειναι στο κρεβατάκι...:D:D