Χαιρομαι ,αλλα και ανησυχώ!Τα ειπαμε πολλοι αυτα
Πες την αληθεια ομως κατα βαθος χαιρεσαι που δε "μεγαλωνει" και κρυφογελας με τις διαολιες....
Και εγω τα εχω,αλλα ξεχνάω γρήγορα και χάνομαι με τις ελπίδες!!!!Εχω αρκετά μεγάλη λίστα, από τα υποχρεωτικά "to do" κάθε φορά που θα βγω από το σπίτι, ακομη και για να πετάξω σκουπίδια μόνο, εδώ και πολλαααά χρόνια!
Ειναι περιστασιακές καταστάσεις μωρε…Δεν γινεται να ειναι συνέχεια στο κρειτ!Πλάκα πλάκα εγώ θα είχα πάθει ψυχολογικό τραλαλα αν το έβλεπα αυτό. Που λες δεν είναι μόνο η ζημιά αλλά μπήκε χειρουργείο.
Αν τα έκανε αυτά σκύλος μου θα έμπαινε σε crate.
Ε Αφού δεν θα παντρευτώ,ας τα φάω!!!Εγώ αυτό το σοκ το έπαθα, οταν ξέθαψε από ένα πολύ καταχωνιασμένο κουτί και περιδρόμιασε, κάμποσα κουφέτα από μπομπονιέρες 15ετίας και πάνω! Τίποτα δεν έπαθε το ντουβάρι! Σε αντίθεση με μένα!
Αυτο και εγω το εχω κανειιι . Δεν ηξερα ποσο παλια ηταν κουφετα ειδα και εδωσα πονο. Τι τους βαζουν μεσα ομως νοστιμοτατα ηταν.Εγώ αυτό το σοκ το έπαθα, οταν ξέθαψε από ένα πολύ καταχωνιασμένο κουτί και περιδρόμιασε, κάμποσα κουφέτα από μπομπονιέρες 15ετίας και πάνω! Τίποτα δεν έπαθε το ντουβάρι! Σε αντίθεση με μένα!
Και εδώ «ε αφού δεν θα παντρευτώ,ας τα φάω»;Αυτο και εγω το εχω κανειιι . Δεν ηξερα ποσο παλια ηταν κουφετα ειδα και εδωσα πονο. Τι τους βαζουν μεσα ομως νοστιμοτατα ηταν.
Tα ειχε η μαμα μου φυλαγμενα γιατι παλια ειχε καταστημα με ειδη βαπτισης γαμου. Οταν λεω παλια εννοω πανω απο 10 χρονια. Και κρατησε κατι τουλια και μπουμπουνιερες με κουφετα απο αυτα που εφτιαχνε για να τα θυμαται μεσα σε μια ντουλαπα. Δεν μου το ειπε εμενα ομως και ημουν μικρη οποτε μεχρι να με βρει εφαγα 2 3 ολοκληρεςΚαι εδώ «ε αφού δεν θα παντρευτώ,ας τα φάω»;
Πολυ φαΐ ρε παιδιά!!!!!
Εντάξει.Tα ειχε η μαμα μου φυλαγμενα γιατι παλια ειχε καταστημα με ειδη βαπτισης γαμου. Οταν λεω παλια εννοω πανω απο 10 χρονια. Και κρατησε κατι τουλια και μπουμπουνιερες με κουφετα απο αυτα που εφτιαχνε για να τα θυμαται μεσα σε μια ντουλαπα. Δεν μου το ειπε εμενα ομως και ημουν μικρη οποτε μεχρι να με βρει εφαγα 2 3 ολοκληρες
κι εμείς αποχαιρετήσαμε το στρωματάκι της προχθες..όχι τοποτις άλλο την έπιασε φτέρνισμα όταν έφτασε στον υαλοβάμβακα!!! δεν παίρνω άλλο εννοείται ας κοιμηθεί στα σανίδιαΜέσα σε 5 μήνες:
3 σκυλοστρώματα καλά.
4 παπλώματα.
2 μαξιλαροκαθίσματα.
8 κουβέρτες, καλές, οι χοντρές, οι τούμπανες, όχι οι ψεύτικες συνθετικές του τζάμπο.
Όλα κονφετί στον κήπο. Τα παίρνει το πρωί από το κρεβάτι του, τα πηγαίνει και τα απλώνει σε όλο τον κήπο για να λιάζονται και μετά τα ξεσκίζει χαρούμενος.
Και εσυ εκει επιμενεις και υπομενειςΜέσα σε 5 μήνες:
3 σκυλοστρώματα καλά.
4 παπλώματα.
2 μαξιλαροκαθίσματα.
8 κουβέρτες, καλές, οι χοντρές, οι τούμπανες, όχι οι ψεύτικες συνθετικές του τζάμπο.
Όλα κονφετί στον κήπο. Τα παίρνει το πρωί από το κρεβάτι του, τα πηγαίνει και τα απλώνει σε όλο τον κήπο για να λιάζονται και μετά τα ξεσκίζει χαρούμενος.