Θα μεγαλώσει η αγέλη;

haviharakennel

Well-Known Member
20 Δεκεμβρίου 2012
2.581
5.770
Θεσ/νίκη
Μάλλον ρητορική η ερώτησή μου...
Καταρχήν είμαι έξω φρενών λόγω κάποιων ανεγκέφαλων τεράτων που εγκατέλειψαν τόσο υπέροχο ζώο.
Γιατί μάλλον για εγκατάλειψη μιλάμε - μένουμε σε μικρό χωριό και αν κάποιος το έχανε το σκυλί αυτό θα ακουγόταν.
Τέλος πάντων, μάλλον την Παρασκευή θα τον πάμε στο κτηνίατρο για να δούμε για το microchip αν και δεν πιστεύω ότι έχει. Οπότε θα του κάνουμε τις εξετάσεις, το εμβόλιο και μάλλον θα μείνει μαζί μας.
Πως έγινε; Ε, όλα τα αδέσποτα της περιοχής ξέρουν ότι σε μας γίνεται το συσσίτιο οπότε ήρθε και αυτός όταν ένοιωθε την πείνα. Και ενώ όλα τα άλλα έτρωγαν και μετά έφευγαν, αυτός δεν απομακρύνεται καθόλου.
Υποθέτω ότι είναι από σπίτι, ξέρει κάποιες εντολές (έλα, κάτσε), είναι ήρεμος, καλά κοινωνικοποιημένος, πολύ φιλικός με ανθρώπους (αναζητάει χάδια) και με όλα τα μικρόσωμα, τα μεγάλα αρσενικά τα διώχνει από το σπίτι αλλά δεν έγινε κανένας άγριος καβγάς, γαβγίζει πολύ σπάνια. Δεν νομίζω να έχει ένστικτο φύλαξης γιατί όταν είμαστε έξω δεν πειράζει κανέναν που έρχεται στο σπίτι μας, δεν ξέρω την αντίδραση του αν κάποιος θα επιχειρούσε να μπει νύχτα στο σπίτι.
Από τα δόντια φαίνεται νεαρό το σκυλί αλλά θα μας πει και ο κτηνίατρος.
Και δείτε παρακάτω αυτό το διαμάντι που το μόνο όνομα που μου έρχεται για αυτόν είναι Μάγκας :D :D

Υ.Γ. Δυστυχώς έχει κομμένη την ουρά :(

ΜΑΓΚΑΣ1.jpg

ΜΑΓΚΑΣ2.jpg

ΜΑΓΚΑΣ3.jpg

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.793
20.103
Να σας ζήσει ο Μάγκας :love:
Τυχερός που τα βήματά του, τον έφεραν στο σπίτι σας :)

haviharakennel

Well-Known Member
20 Δεκεμβρίου 2012
2.581
5.770
Θεσ/νίκη
Να σας ζήσει ο Μάγκας :love:
Τυχερός που τα βήματά του, τον έφεραν στο σπίτι σας :)
Ευχαριστώ Μαρία! Εγώ πάντως θα ένιωθα καλύτερα αν έμενε ευτυχισμένος στο πρώτο του σπίτι. Σίγουρα θα του λείπουν οι δικοί του. :(
Κρίμα που απογοητεύτηκε με τους ανθρώπους τόσο γρήγορα. Μια θλίψη την βλέπω στα μάτια του...

manin

Well-Known Member
23 Νοεμβρίου 2012
458
250
Καλησπέρα, για καλό και κακό ανεβάστε το στο facebook...
Πολλά ζώα χάνονται καθημερινά και τα περισσότερα δεν επιστρέφουν ποτε σπίτι τους.

FrenchieFan

Well-Known Member
26 Ιουλίου 2006
5.001
1.510
Athens
www.frenchieworld.de.vu
Να σας ζησει!!
Μαλλον ειναι μια απο τις κλασσικες περιπτοσεις, οπου αγοραστηκε για Rottweiler και στην πορεια δεν τους βγηκε!!
Εχουμε και εμεις ενα τετοιο!! Μαλλον για Boxer την ειχαν περασει κουταβι.

• Like
Reactions: haviharakennel

vasgial

Well-Known Member
6 Φεβρουαρίου 2011
3.531
1.729
50
Μαραθώνας-Κάτω Σούλι
Μαλλον για ντοπερμαν...
Πολυ ομορφος σκυλος... και επιασε το τζοκερ(y)
Και εγω αυτο νομιζα αλλα μου φαινεται μικροσωμος σε σχεση με τον περιβαλλοντα χωρο. Εκτος και ειναι αρκετα κουταβος.

Κουκλος ειναι.

• Like
Reactions: haviharakennel

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.241
Μέλη
20.016
Νεότερο μέλος
Nikos_Ν