Θα ηθελα τη γνωμη σας.

cockeraki

Well-Known Member
21 Μαρτίου 2009
294
0
Κέρκυρα
και οι δυο γονεις εχουν ολες τις πιστοποιησεις ειναι καθαροαιμα και δεν εχουν κανενα προβλημα υγειας και οι δυο.
τη ζευγαρωσαμε γιατι ηθελε ο πατερας μου ενα σετερ αρσενικο και γιατι μας ζητησαν και κυνηγοί που ηθελαν,δεν τα πεταξαμε στο δρομο και εκανε μονο 3κουταβια,δεν ειμαστε ασυνειδητοι,και τα αγαπαμε πολυ τα σκυλια,ουτε τα δωσαμε μολις γεννηθηκαν τους καναμε τα εμβολια και την αποπαρασητοση,και εχουμε παρει 2σκυλια που τα παρατησαν στο δρομο και εζησαν πολλα χρονια και πολυ ευτυχισμενα

Chloe

Well-Known Member
14 Δεκεμβρίου 2006
8.324
30
43
Αθήνα
prigipissa-straydog.blogspot.com
Έχω παρατηρήσει ότι αρκετοί απ' όσους κάνουν ανεύθυνα ζευγαρώματα, δηλώνουν ότι έχουν σώσει σκυλιά από το δρόμο... σαν να αναιρεί η μία πράξη την άλλη. :confused:
Cockeraki τι πιστοποιήσεις ακριβώς είχαν τα σκυλιά?
Είχαν pedigree?
Τι προγεννητικές εξετάσεις έγιναν?
Εϊχαν κατέβει σε καμιά έκθεση να κριθούν μορφολογικά?
Γιατί θεωρήσατε ότι έπρεπε να γεννηθούν καινούρια σέττερ?
Είχατε κάτι να προσφέρετε στη φυλή?

cockeraki

Well-Known Member
21 Μαρτίου 2009
294
0
Κέρκυρα
Για χιλιοστή (και βάλε...) φορά θα παραθέσω το all time classic νήμα:
γιατι ΔΕΝ ζευγαρωνουμε τα σκυλια

cockeraki, ριξε, αν θέλεις, μια ματιά...
Όχι ότι περιμένω θαύματα, αλλά απ’ το ολότελα…
το εχω διαβασει και δεν διαφωνω μ'αυτα,απλα 1 φορα την ζευγαρωσαμε γιατι θελανε κουταβια απο τη δικη μας,λογω του οτι ειναι καθαροαιμη και εχει ολα της τα χαρτια,ψαξαμε πολυ να βρουμε σωστο σε ολα αρσενικο και τη ζευγαρωσαμε δεν ειπα οτι τη βαζουμε καθε χρονο να γεννοβολαει και τα πεταμε στο δρομο,δεν ειμαι αυτης της ιδεολογιας και αν ημουν ετσι δεν θα ημουν καν εδω να διαβαζω τα θεματα και να ενδιαφερομαι να μαθω καποια σωστα πραγματα.

cockeraki

Well-Known Member
21 Μαρτίου 2009
294
0
Κέρκυρα
Έχω παρατηρήσει ότι αρκετοί απ' όσους κάνουν ανεύθυνα ζευγαρώματα, δηλώνουν ότι έχουν σώσει σκυλιά από το δρόμο... σαν να αναιρεί η μία πράξη την άλλη. :confused:
Cockeraki τι πιστοποιήσεις ακριβώς είχαν τα σκυλιά?
Είχαν pedigree?
Τι προγεννητικές εξετάσεις έγιναν?
Εϊχαν κατέβει σε καμιά έκθεση να κριθούν μορφολογικά?
Γιατί θεωρήσατε ότι έπρεπε να γεννηθούν καινούρια σέττερ?
Είχατε κάτι να προσφέρετε στη φυλή?
και τα 2ειχαν pedigree και ο μπαμπας και η μαμα,δεν προσφεραμε στη φυλη και δεν ειπα οτι εσωσα τα σκυλια απο το δρομο για να αναιρεσω το οτιδηποτε,σε εκθεση δεν ειχε κατεβει γιατι δεν εχει πολυ χρονο ο πατερας μου.
δεν ειπα οπως προανεφερα δεν τα ζευγραωνουμε καθε χρονο,απλα μας ζητησαν καποιοι κυνηγοι σετερ,εβγαλε 3κουταβακια και τα χαρισαμε(μην παρεξηγηθω εδω,τους ξερουμε πως συμπεριφερονται στα σκυλια και δεν τα ξεφορτωθηκαμε ετσι απλα)

Chloe

Well-Known Member
14 Δεκεμβρίου 2006
8.324
30
43
Αθήνα
Αν ήθελαν σέττερ να πήγαιναν να αγοράσουν από έναν καλό εκτροφέα της φυλής. Έπρεπε να γεννήσει η σκύλα σου δηλαδή?
Δεν μου απάντησες φυσικά σε όλα...
Όμως εφ' όσον παραδέχεσαι ότι δεν είχατε τίποτε να προσφέρετε στη φυλή, παραδέχεσαι και το άσκοπο της γέννας. :)

cockeraki

Well-Known Member
21 Μαρτίου 2009
294
0
Κέρκυρα
Αν ήθελαν σέττερ να πήγαιναν να αγοράσουν από έναν καλό εκτροφέα της φυλής. Έπρεπε να γεννήσει η σκύλα σου δηλαδή?
Δεν μου απάντησες φυσικά σε όλα...
Όμως εφ' όσον παραδέχεσαι ότι δεν είχατε τίποτε να προσφέρετε στη φυλή, παραδέχεσαι και το άσκοπο της γέννας. :)
ασκοπα μπορει να ηταν δεν διαφωνω και καλα θα εκαναν να αγορασουν απο εκτροφεα,αλλα στην κερκυρα δεν υπαρχουν και πολλοι εκτροφεις anyway,το θεμα ειναι οτι μπορει να εγινε,αλλα δεν θα ξαναγινει,πολυ απλα και το καλο ειναι οτι εστω τα πηραν καλοι ανθρωποι και τα αγαπανε,απλα ειμαι της γνωμης οτι και ενας ιδιωτης ο οποιος δεν ειναι ασχετος και ενδιαφερεται για τα σκυλια μπορει να ειναι καλυτερος απο εναν εκτροφεα που προσπαθει να εκμεταλευτει και μονος σκοπος του ειναι το κερδος γιατι υπαρχουν και αυτοι.

Chloe

Well-Known Member
14 Δεκεμβρίου 2006
8.324
30
43
Αθήνα
Ναι βρε όλοι υπάρχουν...
Και οι εκτροφείς της πίσω αυλής ("ιδιώτες") και οι "εκτροφείς" που χρυσαφίζουν εκμεταλλευόμενοι σκυλιά-κουταβομηχανές και οι παπιμιλλάδες. Και πρέπει να τους αποφεύγουμε ΟΛΟΥΣ.
Δεν πάμε με τη λογική "το μη χείρον βέλτιστον" γιατί σε όλες τις περιπτώσεις τα σκυλιά την πληρώνουν.

Edit: Εφ'όσον δε θα ξαναγίνει, τσάμπα η κουβέντα βέβαια. Λάθη όλοι κάνουμε, καλό είναι και να τα παραδεχόμαστε όμως, αλλά και να ενημερώνουμε τους άλλους όσο μπορούμε. Τι νομίζεις? Κι εγώ ήθελα να ζευγαρώσω το σκύλο μου, απλώς δεν "έκατσε" στη νύφη... δε βγάζω την ουρά μου απ' έξω. :)

cockeraki

Well-Known Member
21 Μαρτίου 2009
294
0
Κέρκυρα
Ναι βρε όλοι υπάρχουν...
Και οι εκτροφείς της πίσω αυλής ("ιδιώτες") και οι "εκτροφείς" που χρυσαφίζουν εκμεταλλευόμενοι σκυλιά-κουταβομηχανές και οι παπιμιλλάδες. Και πρέπει να τους αποφεύγουμε ΟΛΟΥΣ.
Δεν πάμε με τη λογική "το μη χείρον βέλτιστον" γιατί σε όλες τις περιπτώσεις τα σκυλιά την πληρώνουν.

Edit: Εφ'όσον δε θα ξαναγίνει, τσάμπα η κουβέντα βέβαια. Λάθη όλοι κάνουμε, καλό είναι και να τα παραδεχόμαστε όμως, αλλά και να ενημερώνουμε τους άλλους όσο μπορούμε. Τι νομίζεις? Κι εγώ ήθελα να ζευγαρώσω το σκύλο μου, απλώς δεν "έκατσε" στη νύφη... δε βγάζω την ουρά μου απ' έξω. :)
καλα σιγουρα,και δεν ειμαι και υπερ στο να τα ζευγαρωνουμε γιατι εχω διαβασει και το θεμα που μου ειπε η Rottie,δεν ειμαι υπερ,καλυτερα να τα παιρνουμε απο σωστους εκτροφεις,εγω και παλι την πατησα και το πηρα απο πετ σοπ γιατι δεν ηξερα ακομη χειροτερα.
και συμφωνω απολυτα με το οτι πρεπει να ενημερωνουμε τους υπολοιπους για το σωστο.anyway τελος καλο ολα καλα...

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.223
Μέλη
19.995
Νεότερο μέλος
lindaTheDog