ΟΚ. Δεν ήταν ξεκάθαρο από τα παραπάνω....
Τι θα ζητάς λοιπον?
Αλλοι εκπαιδευτές δεν υπάρχουν? (στον ιδιο ομιλο)
Τι θα ζητάς λοιπον?
Αλλοι εκπαιδευτές δεν υπάρχουν? (στον ιδιο ομιλο)
Νομίζω ότι εμείς εδώ είμαστε εντελώς μα εντελώς σε άλλο μήκος κύματος με την Αμερική οπότε μάλλον το καλύτερο είναι να ακούσεις τους Αμερικάνους για το πως θα πράξεις!
Πάντως γενικά πιστέυω ότι το φιλότιμο είναι προτιμότερο από την κατα μέτωπον επίθεση όπως λες κι εσύ!
Το οποίο έκανα χτες και μου έβαλε τις φωνές. Και πάλι ήμουν τέρας ηρεμίας. Οπότε τώρα πάμε στους παραπάνω.Εγώ θα ξαναπήγαινα κατευθείαν σ'αυτήν.... στο κάτω κάτω μ'αυτήν θα έχεις να κάνεις αν συνεχίσεις.... Ζήτα της να σου πει σε τι ακριβώς (και γραπτώς) υστερει αν υστερεί ο σκύλος σε σχέση με τους υπόλοιπους (αναλύτικά ποιά είναι τα κριτήρια) και αν δεν υστερεί και είναι θέμα "first come first served" πότε έκαναν αίτηση οι υπόλοιποι της τάξης....
Γραπτώς εννοούσα.... αλλιώς δεν έχεις τίποτα στα χέρια σου. Επίσης έτσι θα έχει τη δυνατότητα να αντιδράσει πιο ήρεμα και πιο λογικά και να συννειδητοποιήσει ότι δεν αστειέυεσαι....
Όχι, στο intermediate έπρεπε να μπει, αλλά η κουρούνα με έβαλε πάλι στους αρχάριους και είπε ότι θα προσθέσει πράματα. Δε μιλάω για προχωρημένους προφανώς διότι δεν έχουμε κάνει όλα τα επίπεδα.Για κάνε μια διευκρίνηση, γιατί έχω χτυπήσει την κεφάλα μου και ζορίζομαι με τα μεγάλα κείμενα. Λες ότι θα κάνετε intermediate level. To πρόβλημα που ακριβώς είναι; Το έχετε ήδη κάνει και θα έπρεπε να σε βάλει στο advanced κανονικά;
Ο Μουφ θα ήταν υποψήφιος για αγώνες αν η εκπαιδεύτρια μπορούσε να προφέρει το "Άτταλε";
Φυσικά! Και επειδή "I found her unreasonable and I am still concerned" (σκίζω από αμερικανιές σήμερα!), είπα κι εγώ να ζητήσω όλα τα γραπτά μνημεία του ΔΣ.
Ποιοι πλήρωσαν? Γιατί να σου δώσουν τέτοια λίστα? Ελπίζω να βρεις άκρη Σάρα... καλή τύχηΌσο για τον όμιλο, θα τους ζητήσω να μου δώσουνε ΚΑΙ γραπτή λίστα των όσων περάσανε στο intermediate ΚΑΙ έχουνε πληρώσει τα έξτρα σεμινάρια
Κοίταξε, μου σπάει μεν τα νεύρα με την άρνησή της να προφέρει το όνομα του σκύλου και επειδή της τη σπάει το ότι είναι ξένο. Δε νομίζω ότι είναι θέμα "ευρωπαϊκού" τύπου ρατσισμού, αλλά μικρομυαλιάς στην περιπτωσή της. Πάντα αυτό πίστευα. Περιορίζοντάς με, με ωθεί στο να το παρατήσω, αφού το να χάσει το μικρό ποσοστό των 70 δολλαρίων που πληρώνω την κάθε τάξη δεν είναι σπουδαίο. Το σπουδαίο είναι τα 100 δολλάριο ΤΟ ΚΑΘΕ σεμινάριο που πληρώνουνε διάφορες χαμένες για να τις προωθεί με το AKC!Δηλαδή το όνομα του σκύλου και το γεγονός ότι είσαι ξένη δεν έχει καμία σχέση με το όλο θέμα έτσι? Ή κατάλαβα λάθος?
Ποιοι πλήρωσαν? Γιατί να σου δώσουν τέτοια λίστα? Ελπίζω να βρεις άκρη Σάρα... καλή τύχη