Θα ήθελα τη βοήθειά σας!

Grifos

Well-Known Member
16 Απριλίου 2011
3.697
316
Δωδεκάνησα
1) πόσο λέει η τροφή από πίσω να δίνεις;
2) τράβα μια φωτογραφία το σκύλο έχοντας τον μετωπικά προς εσένα
3) ο εκτροφέας έχει ενημερωθεί;

Lovey the Lab

Well-Known Member
21 Απριλίου 2011
2.175
200
Για σου και απο μένα μια χαρα είναι τα κιλά και ας έχει λίγο κοιλιτσα θα φύγει αν κρατάς ένα σταθερό προγραμμα διατροφής.άρχισε σιγά σιγά 2 γεύματα Και με βολτιτσες που πάτε θα είναι μια χαρα
Δεν ειναι μονο η κοιλιτσα. Μεγαλώνουν και τα βυζακια της και κρεμονται και δειχνει σαν να εχει παχυνει.

Black

Well-Known Member
17 Φεβρουαρίου 2012
575
3
Serres
Με λίγο προγραμμα απο την Τρίτη μέρα θα φανεί η διάφορα αμέσως δεν είναι δα κε υπερβαρη! Μια χαρα θα ειναι

Georgia_s

Member
20 Φεβρουαρίου 2012
8
0
38
την πηγαίνουμε σε παιδική χαρά που μαζευόμαστε πολλοί ιδιοκτητες με τα σκυλάκια τους k τρέχουν όλα μαζί,παίζουν k είναι πολύ ωραία γιατί όλη η ενέργεια της μέρας φεύγει! δεν την πιέζουμε ούτε κάνουμε άσκηση εξοντωτική ας πούμε!κάποιες μέρες τη πηγαίνουμε k μια δεύτερη βόλτα απλά για περπάτημα! πλέον τα γεύματα της είναι 2 εδώ k καιρό γιατί η ίδια δεν έτρωγε k από μονη της το έκοψε, δεν την πιέσαμε!

Georgia_s

Member
20 Φεβρουαρίου 2012
8
0
38
η τροφή της για 6-8 μηνών k από 25-35 κιλά λέει ότι πρέπει να τρώει 425-500gr k εμείς της δίνουμε 350gr k κάποιες μέρες ανάλογα το φαγητό μας μπορεί να φάει k λίγο το μεσημέρι! με τον εκτροφέα δεν έχω επικοινωνήσει. νομίζω το θέμα διατροφής είναι δικό μου! δεν έχω αντιμετωπίσει κανένα "προβληαμ" υγείας μέχρι στιγμής,ούτε εμετό που ξέρω ότι κάνουν, σπανια διάρροια, γενικώς είναι παρα πολύ καλο κουτάβι!!

Black

Well-Known Member
17 Φεβρουαρίου 2012
575
3
Serres
Ti ανχωνεσαι τότε; Όλα μια χαρα αφού έχει όρεξη για παιχνίδια και τα κιλά της μια χαρα είναι συνέχισε έτσι και με την τροφή όπως δίνεις και όλα καλα