ευχαριστω φιβο με καληψες πληρως ισχυει οτι αναφερεις , απλα συγνωμη γιαυτο που θα σου πω , το λεω και στον αδελφο μου , που ξαναλεω ειναι φαν αυτης της φυλης , , ζητω ο ΓΠ
επειδη τα ειδε ΟΛΑ οπως λενε τι να προσεξω και πως ο Παρουλης μουυυνα μην ειμαι αποτομος ,αλλα κοινωνικοποιηση το λες εσυ αυτο που εκανες?τι θα πει δεν το φανταστηκα....ειδες καπου την λεξη κοινωνικοποιηση κ ειπες να δεις απο κοντα τι ειναι?δεν εχει κανενα νοημα να κλεισεις την πορτα .η ουσια ειναι στο να ξερεις που ,ποσο κ ποτε να την ανοιξεις.αν παλι δε μπορεις ,καλυτερα να κανεις οπως λες.προσπαθησε να βρεις αλλα σκυλια,οχι ποιμενικους,σκυλια καθολου κυριαρχα κ πολυ κοινωνικοποιημενα ωστε να ερθει σε επαφη ο δικος σου.πρεπει να δεις λιγακι μηπως του αφησε κατι η επιθεση αυτη κ να δουλεψεις με τον σκυλο σου σε αυτο.
κι εδώ ακριβώς έγκειται το πρόβλημα σου Μαρία, ότι δε μπορείς να μην απαντήσεις στις προκλήσεις, όπως και δε μπόρεσες να μην πας επί τούτοις με το σκύλο ενώ είχες ήδη προειδοποιηθεί απ' τα άλλα σκυλιά.αν και μπορει να θεωρηθω εκτος θεματος δεν μπορω να μην απαντησω
Άσχετο!Έτσι υποβιβάζεις την υπέροχη φυλή με τα υπέροχα χαρακτηριστικά του Ελληνικού Ποιμενικού!ευχαριστω φιβο με καληψες πληρως ισχυει οτι αναφερεις , απλα συγνωμη γιαυτο που θα σου πω , το λεω και στον αδελφο μου , που ξαναλεω ειναι φαν αυτης της φυλης , , ζητω ο ΓΠ
Θανο με καλυψες πληρως Ρε τι ταθελα και ρωτησα, μια ερωτηση εκανα και εγινε χαμος, που να σας ελεγα για τα καινουργια μετρα του ΔΝΤΕνα φόρουμ το οποίο προάγει την κυνοφιλία θα πρέπει να δέχεται στους κόλπους του και να συμβουλεύει μέσω εποικοδομητικών συζητήσεων τους κυνοφιλους ανθρώπους οι οποίοι έχουν προβληματισμούς σχετικά με τα σκυλιά τους. Συμπεριφορές επιθετικές μάλλον διώχνουν ανθρώπους με ειλικρινές ενδιαφέρον για τους σκύλους από ένα φόρουμ από το οποίο έχουν να μάθουν πολλά. Εάν αυτό θέλουμε, να είμαστε ένα κλειστό κλάμπ και να τα λέμε μεταξύ μας οκ. Μία υπόδειξη αναφορικά με τον κυριαρχικό χαρακτήρα των ποιμενικών και η αναλύσεις κάποιων γνωστών της συγκεκριμένης φυλής είναι αρκετά σαφές για να καταλάβει το λάθος που έκανε η κοπέλα. Στο κάτω κάτω εδώ γράφουμε για να λύνουμε προβλήματα, εάν κάποιος γράψει κάτι που τον απασχολεί ή έστω έκανε λάθος και εισπράξει γιούχα από εδώ μέσα απλά δεν θα ξαναποστάρει. Και δεν νομίζω πως το θέλουμε αυτό.