Θέλω να τα πνίξω

mariaa

Well-Known Member
22 Ιουλίου 2010
861
1
πανω σε δενδρο
ευχαριστω φιβο με καληψες πληρως ισχυει οτι αναφερεις , απλα συγνωμη γιαυτο που θα σου πω , το λεω και στον αδελφο μου , που ξαναλεω ειναι φαν αυτης της φυλης , , ζητω ο ΓΠ

lawrence-gr

Well-Known Member
2 Σεπτεμβρίου 2008
6.535
789
Ξεσσαλονικη!!!
γιατι του ζητας συγνωμη?λες να κλωνιστει το πιστευω του???χεχεχε
φοιβο ελπιζω να μην εχασες την γη κατω απο τα ποδια σου με αυτο που διαβασες ε!!!!

φορτζα γκραντμα,οξω τα καναρινια!!!!!!!

ΑΓΓΕΛΟΣ2

Well-Known Member
7 Μαρτίου 2010
465
1
βολος
"φταιω εγω που ειναι απροβλετα"

μα τα σκυλια στη περιπτωση αυτη μονο απροβλεπτα δεν ηταν... στο ειχαν πει...

αφου και στο σπιτι σου δεν ευχαριστιουντε παιχνιδι τελικα αλλα μαλλον στρεσαρονται και τα 3 καλητερα οχι...

mariaa

Well-Known Member
22 Ιουλίου 2010
861
1
πανω σε δενδρο
να μην ειμαι αποτομος ,αλλα κοινωνικοποιηση το λες εσυ αυτο που εκανες?τι θα πει δεν το φανταστηκα....ειδες καπου την λεξη κοινωνικοποιηση κ ειπες να δεις απο κοντα τι ειναι?δεν εχει κανενα νοημα να κλεισεις την πορτα .η ουσια ειναι στο να ξερεις που ,ποσο κ ποτε να την ανοιξεις.αν παλι δε μπορεις ,καλυτερα να κανεις οπως λες.προσπαθησε να βρεις αλλα σκυλια,οχι ποιμενικους,σκυλια καθολου κυριαρχα κ πολυ κοινωνικοποιημενα ωστε να ερθει σε επαφη ο δικος σου.πρεπει να δεις λιγακι μηπως του αφησε κατι η επιθεση αυτη κ να δουλεψεις με τον σκυλο σου σε αυτο.
επειδη τα ειδε ΟΛΑ οπως λενε τι να προσεξω και πως ο Παρουλης μουυυ

Grifos

Well-Known Member
16 Απριλίου 2011
3.697
316
Δωδεκάνησα
Όταν είδα τον τίτλο του νήματος, σκέφτηκα δε μπορεί να είναι αυτό που νομίζω. Έχω χαρακτηριστεί ως απόλυτος εδώ μέσα και θα είμαι για άλλη μια φορά. Το έκανες με τσαμπουκά για να ικανοποιήσεις το εγώ σου και σαν απάντηση πήρες το αποτέλεσμα της προειδοποίησης που ήδη είχες δεχτεί. Απορώ πως ακόμα και ένας φιλόζωος κατηγορεί τα σκυλιά. Θα έπρεπε να ξέρεις περισσότερα, ειδικά έχοντας Γ/Π, που είμαι σίγουρος ότι ως κουτάβι επέδειξε πολλές φορές συμπεριφορές που θα χαρακτήριζες ως απρόβλεπτες.
Δε μου άρεσε το ύφος του κειμένου σου προσβάλλει την αισθητική μου. Μετά μαλάκωσες το ύφος σου, αλλά μεταξύ μας το αρχικό κείμενο έχει κάνει ήδη τη ζημιά του.
Δεν υπάρχει ''ζήτω ο Γ/Π'' κάθε σκύλος είναι διαφορετικός, εξαρτάται από γενετικούς παράγοντες, ιδιοσυγκρασία φυλής, αλλά και τη δική μας προσωπικότητα.
Δεν μ' ενδιαφέρει να μάθεις κάτι απ' αυτά που γράφω πέρα από ένα το κείμενο σου με έκανε να αισθανθώ αποστροφή.

Hopsi

Well-Known Member
9 Φεβρουαρίου 2010
1.182
1
εξωτική Αθήνα
συμφωνώ με γρίφο. Αν υπήρχε καλή διάθεση κ αυτογνωσία, εσυ θα την κάλυπτες κ οχι μόνο ο φοίβος. Είναι ανόητο, αφελές έως και βαρετό να μην δίνουμε βάρος στα όσα γράφουμε αλλά στο τι και καλά εννοούμε. Λυπάμαι αλλά από τα όσα γράφουμε κρινόμαστε. Κι εγώ μαζί. Μα οχι άλλο "πισω από τις λέξεις κρύβεται ο Αλέξης" και δη όταν υπάρχει επανάληψη και συγκεκριμένο ύφος γραφής. Κλείνω λέγοντας πως κυνοφιλία δεν είναι το αγαπώ τον δικό μου σκύλο. Κι οποίος παρεξηγήσει όσα έγραψα, τονίζω πως άλλο εννοούσα ρε παιδιά μην με παίρνετε από τα μούτρα, ότι ειπα το ειπα και καλή διάθεση. Κάτω η βλαχια. Ζητω τα καβαλιέ του βασιλιά καρόλου.

mariaa

Well-Known Member
22 Ιουλίου 2010
861
1
πανω σε δενδρο
αν και μπορει να θεωρηθω εκτος θεματος δεν μπορω να μην απαντησω ., και σιγα μην περιμενω απο δω μεσα να θεωρηθω περισσοτερο η λιγοτερο φιλοζωη , αυτο το ξερω εγω και αυτο φθανει , εχω μεγαλωσει ισα με 10-15 σκυλια ,μπορει και περισσοτερα . και αυτο το γεγονος μεταξυ ΓΝΩΣΤΩΝ σκυλιων πρωτη φορα μου συμβαινει . και εννοειται οτι δεν θα αλλαξει η συμπεριφορα μου απεναντι τους ., ευχαριστω για τα δαγκωματα μερικων απο σας , παω να ταισω τα σκυλια μου γειασ

Grifos

Well-Known Member
16 Απριλίου 2011
3.697
316
Δωδεκάνησα
αν και μπορει να θεωρηθω εκτος θεματος δεν μπορω να μην απαντησω
κι εδώ ακριβώς έγκειται το πρόβλημα σου Μαρία, ότι δε μπορείς να μην απαντήσεις στις προκλήσεις, όπως και δε μπόρεσες να μην πας επί τούτοις με το σκύλο ενώ είχες ήδη προειδοποιηθεί απ' τα άλλα σκυλιά.

Θανος

Well-Known Member
28 Σεπτεμβρίου 2010
605
42
Ρε παιδιά έλεος. Όλο αυτό επειδή η κοπέλα είπα τα σκυλιά του αδερφού της σκατόσκυλα , ενώ φαίνεται πως το είπε για πλάκα? Και ντάξει νόμισε η κοπέλα ότι δεν θα αντιδρούσαν έτσι τα σκυλιά του αδερφού της. Οκ το έμαθε το μάθημα της δεν θα το ξανακάνει. Δεν είμαστε στο σχολείο με τη βέργα να τη ραπίσουμε. Το έμαθε η κοπέλα πως δεν πρέπει να ξαναμπεί σε χώρο ο οποίος φυλάσσεται από τα συγκεκριμένα σκυλιά. Δηλαδή τώρα με το να την κράζετε τι καταλαβαίνετε?

agathe

Well-Known Member
27 Ιανουαρίου 2011
3.265
114
Σπέτσες
Θάνο, νομίζεις ότι έχει ..."παρεξηγηθεί" κανείς επειδή είπε τα σκυλιά...σκατόσκυλα???
Πόσοι από μας δεν τα λέμε έτσι τα δικά μας....κι αυτό και άλλα τόσα...εν είδη αστεϊσμού....Προφανώς!
Θεωρώ ότι μπορούμε να καταλάβουμε πότε κάποιος αστειεύεται....

Το θέμα είναι ότι προσπάθησε να...."τσαμπουκαλευτεί" (ας μου επιτραπεί η λέξη), με λάθος σκυλιά, και κυρίως....στο χώρο τους....Και την πλήρωσε το δικό της σκυλί.....
Και σε κάθε περίπτωση, όταν κάποιος εκθέτει ένα ζήτημα δημόσια....δεν ξέρει εκ των προτέρων τι θα ακούσει...Ο καθένας μπορεί να εκφράζει τη γνώμη μου, ανάλογα με την παιδεία του.....

Και Μαρία...δε νομίζω κανείς να έθιξε τα φιλοζωικά σου αισθήματα...Όλοι κάνουμε λάθη, αλίμονο....Το θέμα είναι να μαθαίνουμε από αυτά και να μην κάνουμε τα ίδια....

superman??? Μαζί με τον Τσακ Νόρρις???

st3li0s

Well-Known Member
26 Αυγούστου 2009
8.560
2.743
Θεσ/νίκη
ευχαριστω φιβο με καληψες πληρως ισχυει οτι αναφερεις , απλα συγνωμη γιαυτο που θα σου πω , το λεω και στον αδελφο μου , που ξαναλεω ειναι φαν αυτης της φυλης , , ζητω ο ΓΠ
Άσχετο!Έτσι υποβιβάζεις την υπέροχη φυλή με τα υπέροχα χαρακτηριστικά του Ελληνικού Ποιμενικού!
Αυτό που έβγαλαν και που έκαναν είναι αυτό που είναι!Έτσι είναι η φυλή!Αν έκαναν κάτι άλλο δεν θα ήταν απλά Ελληνικοί Ποιμενικοί!

Δεν έχει να κάνει με συμπεριφορές και το πως τις θέλουμε εμείς!
Έτσι είναι η μια φυλή και έτσι η άλλη!

Οι Ελληνικοί Ποιμενικοί είναι άμεσοι,απόλυτοι,αγέρωχοι,καταστολής,ξεκάθαροι,κοφτοί!
Δεν ξέρω αν έχω λάθος σε κάποια από αυτά που λέω αλλά έτσι είναι...

Σε ουδέτερο έδαφος όποιον σκύλο και να φέρεις σε επαφή μπορεί να ανεχτεί έναν άλλον σκύλο, αν τον φέρεις σε δικό του έδαφος πολλοί δεν θα το δεχθούν!Έτσι είναι και πρέπει να το γνωρίζουμε αυτό!Δεν έχει να κάνει με την κοινωνικοποιήση, έχει να κάνει με τα χαρακτηριστικά της φυλής!

Θανος

Well-Known Member
28 Σεπτεμβρίου 2010
605
42
Ενα φόρουμ το οποίο προάγει την κυνοφιλία θα πρέπει να δέχεται στους κόλπους του και να συμβουλεύει μέσω εποικοδομητικών συζητήσεων τους κυνοφιλους ανθρώπους οι οποίοι έχουν προβληματισμούς σχετικά με τα σκυλιά τους. Συμπεριφορές επιθετικές μάλλον διώχνουν ανθρώπους με ειλικρινές ενδιαφέρον για τους σκύλους από ένα φόρουμ από το οποίο έχουν να μάθουν πολλά. Εάν αυτό θέλουμε, να είμαστε ένα κλειστό κλάμπ και να τα λέμε μεταξύ μας οκ. Μία υπόδειξη αναφορικά με τον κυριαρχικό χαρακτήρα των ποιμενικών και η αναλύσεις κάποιων γνωστών της συγκεκριμένης φυλής είναι αρκετά σαφές για να καταλάβει το λάθος που έκανε η κοπέλα. Στο κάτω κάτω εδώ γράφουμε για να λύνουμε προβλήματα, εάν κάποιος γράψει κάτι που τον απασχολεί ή έστω έκανε λάθος και εισπράξει γιούχα από εδώ μέσα απλά δεν θα ξαναποστάρει. Και δεν νομίζω πως το θέλουμε αυτό.

foibos

Well-Known Member
12 Ιανουαρίου 2009
7.527
19
Βρε εδώ δεν πείραξε εμένα που την "είπε" στους αγαπημένους μου τσοπάνηδες.....εσάς σας πείραξε;:p:D:p:D
Ο καθένας μας έχει άλλες επιθυμίες κι ανάγκες να καλύψει στον σκύλο του κι αναλόγως επιλέγει ποια φυλή θα αγαπάει!
Γι αυτό κι εγώ λέω:Ζήτω οι ΤΣΟΠΑΝΗΔΕΣ!!!! Με bold, italics και υπογραμμισμένο!!!!:D:D:D

Λοιπόν, έχουμε πει πολλές φορές ότι ο γραπτός λόγος παρεξηγείται ευκολότερα και πρέπει κι όταν γράφουμε να είμαστε πιο προσεκτικοί, αλλά κι όταν διαβάζουμε πιο χαλαροί και διαλλακτικοί!
Ας πούμε, αν μιλούσαμε με την φίλη μας και αναφερόταν στα σκυλιά του αδερφού της με την λέξη κοπρόσκυλα, αλλά ταυτόχρονα χαμογελούσε και το έλεγε γλυκά, μάλλον δεν θα μας ενοχλούσε τόσο!

Ηρεμία όλοι μας, λοιπόν!:)

Hopsi

Well-Known Member
9 Φεβρουαρίου 2010
1.182
1
εξωτική Αθήνα
όταν μπαίνουμε σε φόρουμ για σκύλους προσέχουμε πως εκφραζόμαστε. Αν μπω σε σαΐτ πχ των γκεη κ πω θέλω να τον πνιξω τον κ?λοπουτη τον αδερφαρα ζητω οι στρέητ θα κανω χιούμορ κ θα εχω κ αξιώσεις; αν μπω σε φόρουμ του ολυμπιακού; σε φόρουμ κάποιας θεματολογίας; το δικό μου σκυλί οκ να το βρίσω είτε ως χιούμορ είτε από νεύρα είτε είτε είτε. Από εκεί κ πέρα το όλο ύφος μετράει. Κ εγώ σε αυτό αναφέρθηκα. Δεν επιτιθέμαι σε μέλος αλλά σε πράξη μέλους. Διαφωνώ και μου προκαλεί άσχημα συναισθήματα . Νομίζω όπως πρεπει να προσέχουμε εμείς την αντί-δραση μας έχει χρέος καποιος να προσέξει τη δράση του που χρονικα και αιτιατα προηγείται. Σταματώ εδώ γιατι εάν συνεχίσω, θα υπάρχει διαφωνία με μέλος κ οχι για πράξη και δεν είναι στα χόμπι μου μια τέτοια εξέλιξη. Κ λέω κ εδώ. Η υπερβολική χαλάρωση οδηγεί σε παράλυση...ευχαριστω, δεν θα πάρω.

mariaa

Well-Known Member
22 Ιουλίου 2010
861
1
πανω σε δενδρο
Ενα φόρουμ το οποίο προάγει την κυνοφιλία θα πρέπει να δέχεται στους κόλπους του και να συμβουλεύει μέσω εποικοδομητικών συζητήσεων τους κυνοφιλους ανθρώπους οι οποίοι έχουν προβληματισμούς σχετικά με τα σκυλιά τους. Συμπεριφορές επιθετικές μάλλον διώχνουν ανθρώπους με ειλικρινές ενδιαφέρον για τους σκύλους από ένα φόρουμ από το οποίο έχουν να μάθουν πολλά. Εάν αυτό θέλουμε, να είμαστε ένα κλειστό κλάμπ και να τα λέμε μεταξύ μας οκ. Μία υπόδειξη αναφορικά με τον κυριαρχικό χαρακτήρα των ποιμενικών και η αναλύσεις κάποιων γνωστών της συγκεκριμένης φυλής είναι αρκετά σαφές για να καταλάβει το λάθος που έκανε η κοπέλα. Στο κάτω κάτω εδώ γράφουμε για να λύνουμε προβλήματα, εάν κάποιος γράψει κάτι που τον απασχολεί ή έστω έκανε λάθος και εισπράξει γιούχα από εδώ μέσα απλά δεν θα ξαναποστάρει. Και δεν νομίζω πως το θέλουμε αυτό.
Θανο με καλυψες πληρως Ρε τι ταθελα και ρωτησα, μια ερωτηση εκανα και εγινε χαμος, που να σας ελεγα για τα καινουργια μετρα του ΔΝΤ

mAthosalas

Well-Known Member
12 Ιανουαρίου 2011
1.053
2
52
Πάτρα
Αμ...κι αυτο το σκατοσκυλο το δικο μου;:eek:Ο παλιοφοιβος;:lloro:Οσο παει και μου τη δινει...οσο μεγαλωνει τοσο πιο βλαχος...πιο επιφυλακτικος,πιο ατζουμπαλος...ημαρτον πια...δηλαδη μια ζωη αυτα θα τραβαω μαζι του;Δεν μπορουνε να ηρεμησουνε οικογενεια και εγω ο ιδιος...Ειναι και σαν γομαρι λο και πιο θηριο και δεν μπορει κανεις ξενος να τον πλησιασει αφοβα.Οπου βλεπει αλλο σκυλο εκει με τραβαει να παει να μυρισει...Και μενει και μεσα στο σπιτι...χάλια το εχει κανει με τα σαλια του,αφου συνεχεια μας γλυφει...μπλιαχ!δεν αντεχεται!Ημαρτον ρε Φοιβε...κανε και κατι που να μην το γουσταρουμε εγω και η φαμιλια...πώς θα ξεκολλησουμε μετα;Πώς θα μπορεσουμε να κοιταμε κι αλλα σκυλια και να ψελλιζουμε περηφανοι ,ως συγχρονες παραμυθενιες κουκουβαγιες,"Ολα τα σκυλια ειναι καλα και ομορφα...αλλά σαν τον δικο μας ΚΑΝΕΙΣ"... :)

Οι λεξεις που για καποιους ακουγονται δυνατες μπορει απλα να εκρφαζουν συναισθηματα γεματα με αλλο τροπο που σε ενα κομματι χαρτι,σε μια σελιδα υπολογιστη,ισως να μην μπορουν να αποτυπωθουν...γιατι απλα οι λεξεις γεμιζουν με νοημα απο το υφος,που δεν μπορει ευκολα να αποτυπωθει με κουμπια και μολυβια,αλλά κοιτωντας τον αλλο καταματα :)
Οταν αγαπας εναν σκυλο,να εισαι σιγουρος/η οτι το καταλαβαινει,χωρις να κανεις τιποτα παραπανω απο αυτο που εχεις κατα νου...να εισαι ο εαυτος σου δινοντας του το "υψος" που του αρμοζει :)

Last edited:

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.251
Μέλη
20.030
Νεότερο μέλος
kris97