Θέλω να τα πνίξω

mariaa

Well-Known Member
22 Ιουλίου 2010
861
1
πανω σε δενδρο
ΤΑ σκατοσκυλα του αδελφου μου, ο αδελφος μου εχει 2 ελληνικα ποιμενικα, τα οποια τα φερνει σε μενα παρα πολυ συχνα και παιζουνε με τον δικο μου τον γπ , οχι ακριβως παιζουνε , αλλα ειναι ψιλοανχωμενα οταν βρισκονται στον κηπο μου και κοιτανε να επιβληθουνε στον δικο μου,
Ο δικος μου ειναι πιο υποχωρητηκος και δινει τοπο αντε σου λεει θα φυγουν τα βλαχακια. δεν ειχα τολμησει να παω σπιτι τους τον Παρη γιατι αγριευαν στην πορτα και φευγαμε, Σημερα ομως παραλιγω να γινει μακελειο , πηρα αποφαση , παρολο που δεν πολυηθελε ο δικος μου , μπηκαμε μεσα και αμεσωσ τον αρπαξε ο αρσενικος λες και δεν τον ειχε ξαναδει, ευτυχως ηταν ο αδελφος μου μπροστα και του καταφερανε του ιδιου δυο δαγκωνιες , ΓΙΑΤΙ ΕΤΣΙ ΑΥΤΑ ΤΑ ΣΚΥΛΙΑ--΄΄

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.805
20.127
Δεν βρίσκω σε τι φταίνε. Αντιθέτως έχουν δηλώσει τις διαθέσεις τους, όπως λες.
Εσύ για ποιό λόγο έπρεπε να πας τον δικό σου, εκεί;

Xotikouli

Well-Known Member
24 Δεκεμβρίου 2006
4.974
630
Athens
ΓΙΑΤΙ ΕΤΣΙ ΑΥΤΑ ΤΑ ΣΚΥΛΙΑ--΄΄
Εμένα πάλι μετά την περιγραφή σου η απορία μου είναι "ΓΙΑΤΙ ΕΤΣΙ ΕΣΥ?" :confused:

Είναι σα να λες... Μίλησα με τον περιπτερά, μου είπε ότι διάβασε πως θα βρέξει, γύρισα πίσω και είδα στην tv ότι θα βρέξει. Έβαλα τα καλοκαιρινά μου, βγήκα έξω, είδα μαύρα σύννεφα και ξεκίνησα τη βόλτα μου. ΓΙΑΤΙ ΕΒΡΕΞΕ ΚΑΙ ΕΓΙΝΑ ΜΟΥΣΚΕΜΑ?

Υ.Γ. Δε λέω ότι πρέπει να σε απασχολεί, αλλά ο χαρακτηρισμός "σκατόσκυλα" πέρα από τις κλασικές μεταξύ μας πλάκες μου φαίνεται τουλάχιστον άκυρος από άνθρωπο που ζει με σκύλο... Όχι ότι ζω σε συννεφάκια (άσπρα ή μαύρα), έτσι απλά είπα να το πω κι αυτό.

ptf

Well-Known Member
2 Ιουλίου 2009
2.051
1.810
58
ΑΘΗΝΑ
Αυτά τα σκυλιά, όπως όλα, δείχνουν άμεσα και σαφώς τις διαθέσεις τους. Υποθέτω, τουλάχιστον από τον τρόπο που εκφράζεσαι, πως δεν τα πολυσυμπαθείς. Αν όντως συμβαίνει αυτό, μπορείς να το κρύψεις απ'όλους εκτός από τα σκυλιά (συμπεριλαμβανομένου και του δικού σου). Σε κάθε περίπτωση δε φταίνε τα σκυλιά για ότι συνέβει. Αν παρ' όλα αυτά θέλετε να συνευρίσκονται τα σκυλιά σας χωρίς προβλήματα, ξεκινήστε να τα βγάζετε βόλτα παρέα (στο λουρί πάντα). Είναι ο καλύτερος τρόπος για να δεχθούν τα βλαχάκια τους ξένους.

foibos

Well-Known Member
12 Ιανουαρίου 2009
7.527
19
Γιατί πολύ απλά είναι Ορεινοί Ποιμενικοί, κι όποιος εισβάλει στον χώρο φύλαξής τους, ως εισβολέας θα αντιμετωπιστεί, με τα κατάλληλα μέσα...Αρχικά θα προειδοποιηθεί με το γαύγισμα κι αν δεν υποχωρήσει θα ακολουθήσει συμπλοκή!

Ο σκύλος σου δεν είναι μέλος της αγέλης τους, μπορεί να τον ανέχονται σε "ουδέτερο" για αυτά έδαφος αλλά στον χώρο τους τα πράγματα και οι ισορροπίες αλλάζουν!

Δυστυχώς το λάθος βαραίνει εσένα που επέλεξες, ενώ σε προειδοποιήσαν τα σκυλιά να βάλεις τον δικό σου μέσα!

mariaa

Well-Known Member
22 Ιουλίου 2010
861
1
πανω σε δενδρο
εννοειται οτι το εγραψα χαριτολογωντας , και το τι γραφουμε και λεμε για πλακα δεν ακυρωνει την αγαπη μου για τα σκατοσκυλα του αδελφου μου, Δεν ειναι να απορεις ομως γιατι ενω στο σπιτι μου ερχονται και παιζουν στο δικο τους να κανουν τετοια επιθεση , ελπιζω να μην ειναι θεμα φυλης , και η αληθεια ειναι οτι ειναι λιγο αλλοπροσαλα αν μπορω να το πω ετσι , ολο βολτες σε λογγους και βουνα και δεν κοινωνικοποιουνται μα τιποτα

agathe

Well-Known Member
27 Ιανουαρίου 2011
3.265
114
Σπέτσες
Ο foibos δεν θα μπορούσε να το θέσει καλύτερα....
Από την ελάχιστη εμπειρία μου.....σε ουδέτερο έδαφος ή τέλος πάντων όχι στο δικό τους χώρο, μπορεί να "ανεχθούν" άλλα σκυλιά....
Στο χώρο τους όμως τα πράγματα αλλάζουν....
Εξάλλου κι εσύ η ίδια λες ότι ο δικός σου δεν πολυήθελε να μπει μέσα στο σπίτι του αδελφού σου....Γιατί πίεσες μια κατάσταση? Κρίμα είναι...κυρίως για το δικό σου σκυλί....

mariaa

Well-Known Member
22 Ιουλίου 2010
861
1
πανω σε δενδρο
τα σκυλια αυτα τα εχω μεγαλωσει , γιατι τα φροντιζω οταν λειπει ο αδελφος μου, εχω ψιλοαπογοητευτει γιατι δεν φανταζομουν οτι θα τον αρπαζανε, μετα απο αυτο θα πρεπει να ειμαι επιφυλακτικη οταν ερχονται σπιτι μου, η αληθεια ειναι οτι δεν ειναι εκφραστικα σκυλια και δεν ξερεις πως θα φερθουνε

agathe

Well-Known Member
27 Ιανουαρίου 2011
3.265
114
Σπέτσες
Άλλο πως φέρονται απέναντι σε σένα κι άλλο απέναντι στο σκύλο σου, που λάβε υπόψη ότι είναι και αρσενικός (σε σχέση με το αρσενικό ε.π. μιλάω).
Κι εγώ θα τα χαρακτήριζα ....απρόβλεπτα....(όπως γενικά τα σκυλιά λίγο πολύ, αλλά αυτά...λίγο περισσότερο....)

lawrence-gr

Well-Known Member
2 Σεπτεμβρίου 2008
6.535
789
Ξεσσαλονικη!!!
το φαουλ ολο δικο σου κ καλα που δεν πηρες κ καμια κοκκινη να τρεχεις.....οι ορεινοι θελουν αλλη αντιμετωπιση...οχι αυτο που εκανες σαφως!!!!με τον στανιο δεν πας πουθενα.ευτυχως δεν εγινε τιποτα χειροτερο!μην το ξανακανεις.τον χωρο του τσομπανη πρεπει να τον σεβεσαι.κ απο οτι καταλαβα δεν εκαναν ντου σε εσενα ,αλλα σε ενα αλλο αρσενικο σκυλο....φουλ αναμενωμενο μπορω να σου πω κ να σε ενημερωσω πως δεν ειναι θεμα μονο των ποιμενικων.προσεχε την αλλη φορα κ σιγα σιγα τα παιχνιδακια κομμενα....τι ηλικια εχουν?

mariaa

Well-Known Member
22 Ιουλίου 2010
861
1
πανω σε δενδρο
ειναι 2,5 ετων και ο δικος μου 18 μηνων λυπυθηκα περισσοτερο γιατι ο αδελφος μου αγαπαει αυτη την φυλη, ενω εγω μπορω να πω πως ειμαι λιγο επιφυλακτικη , ακομα και οταν τα ταιζω δεν δειχνουν τα συναισθηματα τους , κοιτανε με ενα απλανες βλεμμα και λες τωρα τι σκεπτονται. θα πρεπει να ερχονται σπιτι μου τωρα μετα απο αυτο, η θα τους βλεπει ο Παρης και θα τρεμει

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.805
20.127
Γιατί να έρχονται σπίτι σου;
Γιατί να φέρνεις το σκυλί σου, στον χώρο του, σ' αυτή την θέση;
Γιατί να φέρνετε τα άλλα σκυλιά, σ' αυτή την θέση;

foibos

Well-Known Member
12 Ιανουαρίου 2009
7.527
19
Κι εγώ πιστεύω ότι είναι δύσκολο από δω και πέρα να συνυπάρξουν οι σκύλοι μεταξύ τους....
Σίγουρα αν θεωρείται ότι είναι σημαντικό να συνυπάρχουν πρέπει να δουλέψετε πολύ και με πάρα πολύ προσοχή!

Σχετικά με το απλάνές βλέμμα που λες, θα σου έλεγα να κρατά κι εσύ μια μικρή πισινή με τα σκυλιά αυτά!

Αυτή η απάθεια είναι μεν ένα από τα στοιχεία που λατρεύουν οι φίλοι της φυλής, αλλά με μια μικρή ιδιαιτερότητα!
Στους δικούς τους ανθρώπους, και πιστεύω ότι κι άλλοι που ζουν μαζί με τέτοια σκυλιά θα συμφωνήσουν, αυτή η απάθεια μετατρέπεται σε ένα σοβαρό, αλλά συνάμα πολύ γλυκό βλέμμα!

Για να μην το βλέπεις αυτό υπάρχει περίπτωση τα σκυλιά να σε ανέχονται και να θεωρούν ότι μπορείς να βρίσκεσαι στον χώρο τους, αλλά να μην σε θεωρούν "δικό" τους άνθρωπο!
Δεν σου λέω ότι κινδυνεύεις από τα σκυλιά, προς θεού, απλά εγώ ίσως θα προσπαθούσα να μην ξεπεράσω τα όρια....ας πούμε δεν θα ήθελα να τα διορθώσω!

agathe

Well-Known Member
27 Ιανουαρίου 2011
3.265
114
Σπέτσες
Μα το ότι εσύ και ο αδελφός σου είστε...αδέλφια (τι είπα πάλι.....) και ...αγαπιέστε, αυτό δε σημαίνει ότι πρέπει με το ζόρι να κάνουν και τα σκυλιά σας παρέα και να αγαπιούνται κι αυτά....
Καλό θα ήταν, αλλά ....

mariaa

Well-Known Member
22 Ιουλίου 2010
861
1
πανω σε δενδρο
Γιατί να έρχονται σπίτι σου;
Γιατί να φέρνεις το σκυλί σου, στον χώρο του, σ' αυτή την θέση;
Γιατί να φέρνετε τα άλλα σκυλιά, σ' αυτή την θέση;
δεν καταλαβαινω πως το θετεις το θεμα , τα σκυλια ερχοντουσαν στο σπιτι μου οταν ηταν ι χρονου και ο δικος μου κουταβι , φταιω εγω που ειναι απροβλετᨴ ΕΙΠΑ ΔΕΝ το φανταστηκα τοσο και παρτο και ως κοινωνικοποιηση εννοειται οτι τωρα θα τους κλεισω την πορτα αη απο κει

lawrence-gr

Well-Known Member
2 Σεπτεμβρίου 2008
6.535
789
Ξεσσαλονικη!!!
να μην ειμαι αποτομος ,αλλα κοινωνικοποιηση το λες εσυ αυτο που εκανες?τι θα πει δεν το φανταστηκα....ειδες καπου την λεξη κοινωνικοποιηση κ ειπες να δεις απο κοντα τι ειναι?δεν εχει κανενα νοημα να κλεισεις την πορτα .η ουσια ειναι στο να ξερεις που ,ποσο κ ποτε να την ανοιξεις.αν παλι δε μπορεις ,καλυτερα να κανεις οπως λες.προσπαθησε να βρεις αλλα σκυλια,οχι ποιμενικους,σκυλια καθολου κυριαρχα κ πολυ κοινωνικοποιημενα ωστε να ερθει σε επαφη ο δικος σου.πρεπει να δεις λιγακι μηπως του αφησε κατι η επιθεση αυτη κ να δουλεψεις με τον σκυλο σου σε αυτο.

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.251
Μέλη
20.030
Νεότερο μέλος
kris97