και θες και staffy?ποιμενικος κεντρικης ασιας...
εχω την αισθηση οτι θα πρεπει να το ξανασκεφτεις... αν οχι να το ξεχασεις!
και θες και staffy?ποιμενικος κεντρικης ασιας...
γιατι ρε μαστορα αλλεργικα ειναι το ενα στο αλλο?μαλλον δεν το ξανασκεφτηκες....
αν ειναι αυτο το πρωτο αρνητικο που σου ερχεται στο μυαλο απο την συνυπαρξη 2 τετοιων φυλων τοτε ρωτα αλλο μαστορα...γιατι ρε μαστορα αλλεργικα ειναι το ενα στο αλλο?
ενταξει, αν δεν κανω λαθος ο ποιμενικος ειναι εξτρα κυριαρχικη φυλη και το σταφυ τσαμπουκαλευεται με αλλα σκυλια, οποτε η συνυπαρξη τους και ειδικα σε ιδιου φυλου θα εχει "μανουρες"...και θες και staffy?
εχω την αισθηση οτι θα πρεπει να το ξανασκεφτεις... αν οχι να το ξεχασεις!
σε ευχαρηστω πολυ παιδι μου γαλαζιο δεν θα μπορουσα να το εκφρασω καλητερα;ενταξει, αν δεν κανω λαθος ο ποιμενικος ειναι εξτρα κυριαρχικη φυλη και το σταφυ τσαμπουκαλευεται με αλλα σκυλια, οποτε η συνυπαρξη τους και ειδικα σε ιδιου φυλου θα εχει "μανουρες"...
μπορει να κανω και λαθος, αλλα με τα μηνυματα σου δεν βοηθας να καταλαβουμε.
σε φορουμ ειμαστε, οχι σε διαγωνισμο "λυσε τον γριφο-τι εννοει ο ποιητης".
ειδες γειτονα...βρηκες τον μαστορα σου τελικασε ευχαρηστω πολυ παιδι μου γαλαζιο δεν θα μπορουσα να το εκφρασω καλητερα;
ειναι μαστορισα η γαλαζιου!ειδες γειτονα...βρηκες τον μαστορα σου τελικα
τελος παντων sir elric οντως οπως τα ειπε ο φιλος
ειναι τα πραγματα...
εμ πως! εχω βλαμενο γειτονα και δεν θα τον γνωρισωθες να τα μαθαινεις κι ολα βλεπω....γειτονας>? ποιανου εισαι εσυ ρε
...απλα μαθε πρωτα να συμπεριφερεσαι λυπαμαιεμ πως! εχω βλαμενο γειτονα και δεν θα τον γνωρισω
δεν θα επρεπε γιατι δυστηχως το φορουμ δεν αναπαραγει τον τονο! αστο ελεγα λαιβ μαλλων θα γελαγες...απλα μαθε πρωτα να συμπεριφερεσαι λυπαμαι
πραγματικα!!!
ακυρο τοτε και συγγνωμη!δεν θα επρεπε γιατι δυστηχως το φορουμ δεν αναπαραγει τον τονο! αστο ελεγα λαιβ μαλλων θα γελαγες
ναι θα ηθελα να μου το δωσειςκαλησπερα αν τελικά καταληξεις σε αυτο τον σκύλο πες μου να σου δώσω το τηλέφωνο του εκτροφέα που πηρα το δικο μου
καλησπερα αν τελικά καταληξεις σε αυτο τον σκύλο πες μου να σου δώσω το τηλέφωνο του εκτροφέα που πηρα το δικο μου
για πες ρε ψηλε καλος καλος ο εκτροφεας??ναι θα ηθελα να μου το δωσεις
Αν θες το τηλέφωνο στείλε μου π.μ. να στο δώσω.
Είναι εκτός από ενοχλητικές και άνευ σημασίας.Ναί, το θέλω σου έστειλα π.μ.