Θέλω ένα Σταφορντσαϊρ Μπουλ Τερριερ...

pontios

Member
24 Νοεμβρίου 2009
8
0
Γειά σας παιδία είμαι καινούργιος εδώ
θα ήθελα αν μπορίτε να μου δώσεται ιστοσελίδα γιατί θελω να αγωράσο αυτό το αξειολάτρευτο τετράποδο...!!

Σας ευχαριστώ!!!

foibos

Well-Known Member
12 Ιανουαρίου 2009
7.527
19
www.koe.gr
Τους ζητάς λίστα με εκτροφείς της φυλής που σου αρέσει και μετά επικοινωνείς με τους εκτροφείς!

sir-elric

Well-Known Member
17 Νοεμβρίου 2006
2.589
3
marathon beach
Γειά σας παιδία είμαι καινούργιος εδώ
θα ήθελα αν μπορίτε να μου δώσεται ιστοσελίδα γιατί θελω να αγωράσο αυτό το αξειολάτρευτο τετράποδο...!!

Σας ευχαριστώ!!!
καλως ηρθες! τα σκυλακια δεν ειναι κινητα να σου δωσουμε την σελιδα με την καλητερη προσφορα.
αυτο που εχεις να κανει ειναι να παρεις τηλεφωνο τον ( www.koe.gr) να σου δωσουν μια λιστα με γεννες (που αν δεν κανω λαθος θα περιεχει τον εξης εναν). μετα ή οσο θα περιμενεις θα διαβασεις αυτο γιατι ολο και καποιος θα σου δωσει τηλ ή ολο κατι θα βρεις στο google!.

ΔΕΝ ΠΑΙΡΝΟΥΜΕ ΑΠΟ ΠΕΤ ΣΟΠ ΚΑΙ ΙΔΙΩΤΕΣ-ΧΡΥΣΗ ΕΥΚΑΙΡΙΑ-ΓΝΩΣΤΟ ΤΟΥ ΜΠΑΤΖΑΝΑΚΗ ΤΗΣ ΚΟΥΝΙΑΔΑΣ ΤΟΥ ΞΑΔΕΡΦΟΥ ΜΟΥ ΚΛΠ ΚΛΠ

foibos

Well-Known Member
12 Ιανουαρίου 2009
7.527
19
Εμένα, που τελικά μάλλον είμαι κακός άνθρωπος, μου γεννήθηκε μια απορία τώρα....

Αγαπητέ pontios, ήρθες στην παρέα μας, καλως ήρθες παρεμπιπτώντος, και μας ζήτησε ιστοσελίδα εκτορφέα staffordsire bull terrier γιατί θες να αγοράσεις έναν τέτοιο σκύλο!
Σωστά;
Ρωτάς μετά αν γνωρίζουμε κάτι για τη φυλή...
Δεν έχεις ψάξει προηγουμένος για πληροφορίες για τη φυλή, αν σου ταιριάζει κτλ κτλ;;:confused::confused:

pontios

Member
24 Νοεμβρίου 2009
8
0
κοιταξτε παιδια δεν το εχω πολη ψαξει αλλα εκτρεφω μεγαλοσομα σκυλια εδω και 5 χρονια... απλα θελω να αγωρασω και ενα τετοιο σκυλο γιατη ειναι πολη δυναμικο και μαρεση!!!

foibos

Well-Known Member
12 Ιανουαρίου 2009
7.527
19
Αλήθεια;
Είναι από τις αγαπημένες μου φυλές!
Ανοιξε ένα νέο θέμα να μας μιλήσεις για τα σκυλιά σου και την φυλή γενικότερα!:)

Teobullmastiff

Well-Known Member
25 Ιουλίου 2009
4.816
3
40
Πεντελη,Αθηνα
εχεις κανει αιτηση για ονομα εκτροφειου,εχεις βρει καλες γραμμες της φυλης,εχεις ενημερωθει οσο μπορεις για την φυλη,εχεις επαφες με αλλους εκτροφεις να σε βοηθουν και να σε καθοδηγουν στα πρωτα βηματα σου και γενικα προσπαθεις να συνεισφερεις οσο μπορεις στην φυλη?

αν ναι,καλη επιτυχια σου ευχομαι!:)

pontios

Member
24 Νοεμβρίου 2009
8
0
και γιαυτο θα ηθελα να μιλησω με καποιν που γνωριζει καλα αθτον τον σκυλο..!!

spyrou

Well-Known Member
13 Νοεμβρίου 2008
858
6
εχεις κανει αιτηση για ονομα εκτροφειου,εχεις βρει καλες γραμμες της φυλης,εχεις ενημερωθει οσο μπορεις για την φυλη,εχεις επαφες με αλλους εκτροφεις να σε βοηθουν και να σε καθοδηγουν στα πρωτα βηματα σου και γενικα προσπαθεις να συνεισφερεις οσο μπορεις στην φυλη?

αν ναι,καλη επιτυχια σου ευχομαι!:)
αρχιζει το παρτυ

sir-elric

Well-Known Member
17 Νοεμβρίου 2006
2.589
3
marathon beach
εισαι εκτροφεας και δεν ξερεις τα καναλια πληροφορησης????
αν ψαχνεις για γνωστη-εκτροφεα της φυλης δεν εχουμε εδω μεσα.
Γενικα μιλαμε για μια ανθρωποκεντρικη φυλη, καλη με τα παιδια (νομιζω το γραφει και το προτυπο της) που μπορει να εχει θεμα με τα αλλα σκυλια (λογω ιστοριας)

υ.γ. για κανε μια παρουσιαση των κεντρικης ασιας

Allegro

Well-Known Member
30 Σεπτεμβρίου 2009
878
10
Maroussi
Ρε σεις ώρες ώρες σκέυτομαι οτι ο SirElric φτιάχνει καινούρια accounts στο forum, γράφει και μετά απαντάει στον εαυτό του :D:D:D:paja1:

Δεν μπορεί να υπάρχουν τέτοια άτομα.
Σίγουρα είναι βαλτοί :D:D:maria::maria::paja1::paja1:

Promitheas

Well-Known Member
9 Ιουνίου 2008
2.554
2
Γέρακας
Ρε μάγκες... Πόντιος είναι ο άθρωπος, το λέει και το όνομά του. Οπότε ή Κεντρικής Ασίας θα είχε ή Καυκάσου.

Επίσης πρέπει να ξέρετε πως οι άνθρωποι αυτοί πολλές φορές έχουν κι εκτρέφουν εξαιρετικά σκυλιά χωρίς να έχουν στο νου τους την οργανωμένη κυνοφιλία όπως την έχουμε οι υπόλοιποι!

Αυτό όμως δεν σημαίνει και απαραίτητα πως έχει άρνηση στην εξέλιξη του κυνοφιλικού του τρόπου και για να οργανωθεί καλύτερα!