Θέλει γυναίκααααα;

sPId_x

Well-Known Member
27 Ιανουαρίου 2010
145
1
Γεια σας και καλή χρονιά!

Έχουμε το εξής θέμα.
Ο σκύλος μου είναι ενός έτους και 2 μηνών.
Τις τελευταίες μέρες κάνει κάτι που δεν μου το έκανε ποτέ!
Προσπαθεί συνεχώς να με ζευγαρώσει πολύ έντονα.

Ήθελα να ρωτήσω το εξής.
Συμβαίνει και στα αρσενικά να περνάνε κάτι σαν περίοδο όπως τα θυληκά?

Με έχει προβληματίσει γιατί το κάνει πρώτη φορά.

Ή μήπως θέλει ζευγάρωμα.

Έχω μπερδευτεί γιατί υπάρχει και κάτι άλλο που κάνει ταυτόχρονα.
Έχω μία πληγή στο δάχτυλο στο πόδι μου και προσπαθεί σαν τρελός να τη γλύψει!

Τις τελευταίες μέρες με έχει τρελάνει προσπαθώντας να γλύψει την πληγή μου αλλά και να ζευγαρώσει το πόδι μου...

Τα φώτα σας!!!

Berna

Well-Known Member
17 Ιουλίου 2009
9.770
4.046
40
Belgrade, RS
clockworkplum.wix.com
Ο,τι και να προσπαθήσει να καβαλήσει να του το κόβεις! Ναι, το κάνουν αυτό τα αρσενικά και δεν έχει σχέση με το ζευγάρωμα, για να θελήσει αρσενικό να ζευγαρώσει πρέπει να υπάρχει θηλυκιά σε οίστρο

sPId_x

Well-Known Member
27 Ιανουαρίου 2010
145
1
Τι να πω, το θηλυκό μας δεν είναι σε οίστρο. Υπάρχει το θέμα ότι την δάγκωσε σκύλος και έχει πληγές. Αλλά και πάλι δεν έρχονται σε άμεση επαφή ποτέ. Τα έχουμε σε διαφορετικά δωμάτια και δεν έχει και περίοδο τωρα

Veronica

Well-Known Member
7 Δεκεμβρίου 2010
3.213
6
Always somewhere
www.youtube.com
Νομίζω ότι θέλει να δείξει το μπόι του. Αν το κανει και στους ξένους, τότε θέλει να πάρει τον αέρα όλων. Να τον αποτρέπετε, αν και μπορεί να μην το κόψει. Όπου βρει ευκαιρία θα το παλεύει.
Ο δικός μου είχε αυτη την ταση και δεν εχει ζευγαρωσει ποτέ, ουτε σκανδαλιστει, ακομα και τωρα με θηλυκό στο σπιτι. Εχω πιάσει το θηλυκό όμως να καβαλάει αυτόν και την αλλη μικρή (ευτυχως όχι ταυτόχρονα). :D

Οσο για το γλείψιμο στην πληγη, το τραβαει η μυρωδια, δεν ειναι προσωπικο. :p

lenaki124

Well-Known Member
27 Νοεμβρίου 2010
1.436
9
ο δικος μου ειναι ακομα 9 μηνων και δεν εχει δειξει κατι τετοιο προς το παρον αλλα ηθελα να ρωτησω κατι.. δλδ το οτι "καβαλαει" διαφορα πραγματα δεν σημαινει απαραιτητα οτι θελει να ζευγαρωσει? το κανει ολη την ωρα οταν ενηλικιωθει???
οσο για την πληγη που λες δεν νομιζω οτι ειναι κατι περιεργο. και γω οταν κοβομαι η χτυπαω καπου θελει συνεχεια να γλυψει την πληγη και πολλες φορες προσπαθει με το ζορι. μπορει να λεω και βλακεια, αλλα απο οτι μ εχει δειξει το κανει επειδη ισως καταλαβαινει οτι ποναω και προσπαθει να με ανακουφισει...

Veronica

Well-Known Member
7 Δεκεμβρίου 2010
3.213
6
Always somewhere
www.youtube.com
ο δικος μου ειναι ακομα 9 μηνων και δεν εχει δειξει κατι τετοιο προς το παρον αλλα ηθελα να ρωτησω κατι.. δλδ το οτι "καβαλαει" διαφορα πραγματα δεν σημαινει απαραιτητα οτι θελει να ζευγαρωσει? το κανει ολη την ωρα οταν ενηλικιωθει???
οσο για την πληγη που λες δεν νομιζω οτι ειναι κατι περιεργο. και γω οταν κοβομαι η χτυπαω καπου θελει συνεχεια να γλυψει την πληγη και πολλες φορες προσπαθει με το ζορι. μπορει να λεω και βλακεια, αλλα απο οτι μ εχει δειξει το κανει επειδη ισως καταλαβαινει οτι ποναω και προσπαθει να με ανακουφισει...
Νομιζω ότι η επιθυμία έρχεται με το ερέθισμα, δηλαδή αν υπαρχει θηλυκια σε οιστρο, θα αναψει. Κατα τα αλλα, δεν ξερω, κατ' εμε ειναι θεμα επιβολης/μαρκαρισματος/κυριαρχιας κλπ.
Αυτο που λες για τον πονο ειναι αληθεια. Τα σκυλια μπορουν να διαισθάνονται ακριβως τον πόνο, συμπάσχουν.

kango1

Well-Known Member
27 Σεπτεμβρίου 2007
11.313
16
ATHENS
Εχω πιάσει το θηλυκό όμως να καβαλάει αυτόν και την αλλη μικρή (ευτυχως όχι ταυτόχρονα).
Ναι..δεν καβαλάνε μόνο τα αρσενικά..αλλά και τα θηλυκά όταν είναι κυριαρχικά.

sPId_x

Well-Known Member
27 Ιανουαρίου 2010
145
1
Μου κάνει εντυπωση το γεγονός ότι αρχισε να μου το κάνει ξαφνικά και πολύ εντονα. Σαν μια μερα να ξυπνησε και να ειπε θα το κανω συνεχεια όσο μπορω.

Μαλωμα δηλαδη ειναι η λυση?

denis

Well-Known Member
25 Απριλίου 2007
8.820
12
Athens
www.rottweiler-greece.net
Μπα δεν είναι of forum :-D ... ο σκύλος (ο άπειρος ειδικά) έχει αυτήν την συμπεριφορά όταν μυρίζει αίμα και πύον - φλεγμονή.

Δεδομένου ότι ο σκύλος είναι 14 μηνών και το άρχισε ξαφνικά, και δεν είναι 4 - 5 ...

... και επειδή το έχω δεί σε πυομήτρες αρκετές φορές πιστεύω ότι είναι πιθανό να φταίει αυτό.

ROTTIE

Well-Known Member
6 Ιανουαρίου 2007
7.688
23
ATHENS
Συμβαίνει και στα αρσενικά να περνάνε κάτι σαν περίοδο όπως τα θυληκά?
Όχι
Ή μήπως θέλει ζευγάρωμα.
Ούτε.
. δλδ το οτι "καβαλαει" διαφορα πραγματα δεν σημαινει απαραιτητα οτι θελει να ζευγαρωσει?
Όχι.
το κανει ολη την ωρα οταν ενηλικιωθει???
Ούτε.
μπορει να λεω και βλακεια, αλλα απο οτι μ εχει δειξει το κανει επειδη ισως καταλαβαινει οτι ποναω και προσπαθει να με ανακουφισει...
Όχι μπορεί, λες. :)

Το καβαλημα δηλώνει κυριαρχική και όχι σεξουαλική τάση. Ως συμπεριφορά συνδέεται επίσης με το στρες και την έλλειψη εκτόνωσης. Μην επιτρέπετε σε καμία περίπτωση να καβαλάει ο σκύλος σας εσάς, άλλους ανθρώπους ή αντικείμενα. Αποδοκιμάστε έντονα αυτήν την συμπεριφορά και απομακρύνετε άμεσα τα αντικείμενα που καβαλάει (λουτρινα, μαξιλαράκια κοκ.)

Στην αντιμετώπιση αυτής την ανεπιθύμητης συμπεριφοράς, εκτός την επίπληξη, βοηθαει η άσκηση και κυρίως μια επίσκεψη σε ένα εκπαιδευτή.

Επίσης μην επιτρέπετε σε καμία περίπτωση στον σκύλο σας να γλύφει ή να έρχεται σε επαφή με ανοικτές πληγές και τραύματα στο σώμα σας γιατί κινδυνεύετε με μόλυνση.

GRDANE

Well-Known Member
7 Σεπτεμβρίου 2007
6.866
5.117
patra
grdane.blogspot.com
Μπα δεν είναι of forum :-D ... ο σκύλος (ο άπειρος ειδικά) έχει αυτήν την συμπεριφορά όταν μυρίζει αίμα και πύον - φλεγμονή.

Δεδομένου ότι ο σκύλος είναι 14 μηνών και το άρχισε ξαφνικά, και δεν είναι 4 - 5 ...

... και επειδή το έχω δεί σε πυομήτρες αρκετές φορές πιστεύω ότι είναι πιθανό να φταίει αυτό.
ναι σωστα... κι εγω χαριτολογωντας το ειπα....
απλα προσπαθουσα να μαζεψω ολα τα στοιχεια και να δω πως θα απαντησω οταν διαβασα την απαντηση του ντενις....
απλα ανασυνταχτηκα , τοριξα στην πλακα και δεν εγραψα τπτ......

lenaki124

Well-Known Member
27 Νοεμβρίου 2010
1.436
9
ROTTIE δεν γινεται να εισαι απολυτος σε αυτο, που το ξερεις? πως μπορουμε να ξερουμε ακριβως πως σκεφτονται τα σκυλια?? δλδ το αποκλειεις ο σκυλος να καταλαβαινει την ψυχολογια σου την ωρα που χτυπας και να το κανει για να σε βοηθησει? και δεν αναφερομαι μονο στο αιμα.. εμενα για παραδειγμα οσες φορες με ειδε να κλαιω τρελλαθηκε τελειως, προσπαθουσε να με γλυψει στο προσωπο, δεν εφευγε καθολου απο πανω μου και γενικα ηταν σε ενταση μεχρι να μου περασει. αλλη μια φορα που με τραβηξε στο δρομο αρκετα και με εριξε εκανε τα ιδια, χωρις να εχω πουθενα αιμα για να τον τραβηξει αυτο. με αυτα θελω να πω πως τα σκυλια δεν ειναι απιθανο να καταλαβαινουν ποτε πονας και να νομιζουν οτι μπορουν να σε βοηθησουν με το γλυψιμο, οπως κανουν και στις δικες τους πληγες. δεν ξερω, εγω ειμαι καινουρια, πρωτη φορα εχω σκυλι αλλα πραγματικα πιστευω οτι οταν παθαινεις κατι ειναι σαν να συμπασχουν! :)

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.251
Μέλη
20.030
Νεότερο μέλος
kris97