ΘΥΜΑΤΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ!!

despoina26

Well-Known Member
7 Οκτωβρίου 2009
137
0
επειδη δεν τα γνωριζω φανταζομαι ειναι χαπια ηρεμιστικα τα οποια θα τα βαλω στην τροφη του?
διαφωτιστε με λιγακι σχετικα με τα calmivet που προαναφερθηκαν.
τα προμηθευομαι κανονικα απο φαρμακειο?

irma

Well-Known Member
21 Μαρτίου 2007
681
89
Τα calmivet μπορεί να δράσουν και εντελώς διαφορετικά σε ένα ζώο, αντί να το ηρεμήσουν ή να μην το "πιάσουν" καθόλου ή και να το εξιτάρουν λίγο.

Τα calmivet είναι κτηνιατρικά ηρεμιστικά. Μπορείς να βρεις σε ανθρώπινο φαρμακείο που πουλάει και κτηνιατρικά, σε κτηνίατρο ή σε pet shop που έχει άδεια να πουλάει και φάρμακα.

despoina26

Well-Known Member
7 Οκτωβρίου 2009
137
0
τι εννοεις να το εξιταρουν λιγο?
θελω με καποιο τροπο να αποκλεισω το ενδεχομενο επιθετικης συμπεριφορας ωστε να καταφερω να τον παω στον γιατρο.ειναι σε θεση αυτα τα φαρμακα να το καταφερουν αυτο?

irma

Well-Known Member
21 Μαρτίου 2007
681
89
Από ότι έχω δει μέχρι τώρα αν το σκυλί είναι επιθετικό θα παραμείνει επιθετικό ακόμα και αν calmivetιαστεί.

Προσωπικά στη συγκεκριμένη περίπτωση δεν θα έδινα ηρεμιστικό. Ο κυριότερος λόγος: Αφού το σκυλί δεν μπορείς να το πλησιάσεις και ζει στο δρόμο το πιο πιθανό είναι να μην μπορέσεις να το πιάσεις ούτε με το ηρεμιστικό. Λογικά θα απομακρυνθεί από σένα, το ηρεμιστικό θα τον κάνει να χάσει για λίγη ώρα τα καλα΄αντανακλαστικά του και θα κινδυνέψει περισσότερο από τα αυτοκίνητα.

despoina26

Well-Known Member
7 Οκτωβρίου 2009
137
0
ναι αλλα ετσι ειναι καταδικασμενο καλη μου irma...
πρεπει να του εχει σπασει το ισχιο,φαντασου πως σημερα ημουν στα χωραφια που τον ειχα πετυχει τις προαλλες και τον περιμενα απο τις 6 τα χαραματα(εχω παθει κατι σαν ψυχωση με την παρτη του :p) μονο και μονο για να τον ταισω.
εμφανιστηκε και το πισω ποδι του το σερνει τελειως.
ουτε σαν το σηκωνει,πρεπει να ειναι σε πολυ χαλια κατασταση και να τον ποναει και πολυ.

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.768
20.046
Καταρχήν μπράβο σου που ασχολείσαι τόσο και ελπίζω να μην αποθαρυνθείς από την δυσκολία της περίστασης. Εχω τρέξει έτσι εγώ... Δοκίμασες τελικά να μιλήσεις με τον Δήμο σου; Σε ώρες και μέρες εργάσιμες. Τώρα δηλαδή. Ο Δήμος Αθηναίων, που ξέρω τουλάχιστον, στο παρελθόν έχει ανταποκριθεί άμεσα σε περίπτωση τραυματισμένου ζώου, ακόμη και βραδινές ώρες. Μήπως μπορεί να σε συμβουλεύσει και ο δικός σου γιατρός; Μπορεί να έχει κάποια καλή ιδέα για το πως θα το τσακώσεις.

despoina26

Well-Known Member
7 Οκτωβρίου 2009
137
0
υπαρχουν μερες mareco που δεν τον βλεπω καν...
περιμενω αλλα δεν ειναι πουθενα και απλα αφηνω την τροφη και φευγω,το απογευμα που γυρναω υπαρχουν μερες που ειναι φαγωμενη (ειναι ομως απο εκεινον?) και αλλες που δεν την εχει ακουμπησει κανεις!
σημερα ημουν τυχερη που τον ειδα και μαλιστα ηρθε λιιιγο πιο κοντα απο τις αλλες φορες...
τι μπορω να πω λοιπον στην φιλοζωικη της ελευσινας(γιατι μονο εκεινοι θα μπορουσαν να βοηθησουν) γιατι ο δημος της μαγουλας που με παρεπεμψε σε αυτους δεν εχει τετοιο κλαδο στις υπηρεσιες του.
να τους πως να ερθουν να παρουν ενα ζωο που θα αν ειναι τυχεροι θα πετυχουν?
θα τους καλεσω τωρα κιολας και θα ξαναστειλω παλι σε λιγο με νεωτερα!
ας ελπισουμε πως δε θα με βρισουν:-|

irma

Well-Known Member
21 Μαρτίου 2007
681
89
"ναι αλλα ετσι ειναι καταδικασμενο καλη μου irma..."

μα δεν σου είπα να μην προσπαθήσεις να το πιάσεις.
τη γνώμη μου για τη χρήση calmivet σε αδέσποτο σου είπα.

despoina26

Well-Known Member
7 Οκτωβρίου 2009
137
0
μολις εκλεισα το τηλ με τον ζωοφιλικο συλλογο.
εδω πρεπει να πω και χιλιες φορες μπραβο σε αυτους του ανθρωπους!
λοιπον,μου ειπε και η προεδρος του συλλογου για τα calmivet.irma,μου ειπε πως μπορει λογω ογκου του ζωου να μην τον πιασουν αλλα αποκλειεται και να τον εξιταρουν.τουλαχιστον αυτη ειναι η γνωμη της.
οποτε λοιπον καταληξαμε στη χρηση τους και θα με βοηθησουν και εκεινοι στελνοντας μου αλλα δυο ατομα,το ενα εκ των οποιων θα εχει αποχη ωστε να τον πιασουμε και να τον παμε στον κτηνιατρο.
μου πεταξε βεβαια και το ενδεχομενο οτι θα το κοιμησουμε το σκυλι γιατι προφανως μετα απο τοσες μερες λεει θα εχει δημιουργηθει οιδημα και θα ειναι πολυ καταπονιμενος ηδη ο οργανισμος του για να μπορεσει να ανακαμψει...
αυτο οφειλω να πω πως με πονεσε λιγακι!:(

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.768
20.046
Μπράβο Δέσποινα. Θα σου έγραφα και εγώ ότι αποκλείεται να σε βρίσουν αλλά ήξερα ότι θα το διαπιστώσεις μόνη σου. Μπράβο και στον σύλλογο. Κάπως έτσι "συνεργάστηκα" κι εγώ με τον Δήμο Αθηναίων για αντίστοιχο περιστατικό. Και δεν είναι κακό να τον κοιμίσουν αν πρόκειται για το καλό του. Ελπίζω να πάνε όλα καλά γιατί από την καλή πρόθεση μέχρι την πράξη υπάρχει και μια απόσταση. Ο σκυλάκος δεν θα μπορεί να καταλάβει και κυρίως μέσα στον πόνο του, ότι όλα αυτά γίνονται για καλό. Ενημερώσέ μας για την εξέλιξη.

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.768
20.046
Sorry, τώρα κατάλαβα ότι το να τον "κοιμίσουν" έχει άλλη έννοια :(

despoina26

Well-Known Member
7 Οκτωβρίου 2009
137
0
δυστηχως εχει αλλη εννοια...
τωρα θα δειξει στην πραξη τι θα γινει γιατι τεθηκαν πολλα ζητηματα...πρωτον και βασικοτερον θα αναλαβουν μονο τις ακτινογραφιες ,σε περιπτωση δλδ που χρειαστει χειρουργιο θα πρεπει να το αναλαβω εγω...(μακαρι να μην ειναι πολλα)γιατι ο συλλογος δε παει πολυ καλα οικονομικα και δεν τα καλυπτει αυτα.
τεσπα...ας τον βρω και να παμε στο γιατρο και το πολυ πολυ θα βοηθησει και το δωρο χριστουγεννων!
λετε να ειναι παραπανω απο 700???:eek:

ROTTIE

Well-Known Member
6 Ιανουαρίου 2007
7.688
23
ATHENS
λοιπον,μου ειπε και η προεδρος του συλλογου για τα calmivet.irma,μου ειπε πως μπορει λογω ογκου του ζωου να μην τον πιασουν αλλα αποκλειεται και να τον εξιταρουν.τουλαχιστον αυτη ειναι η γνωμη της.
Πολύ σωστά. ;)
Εύχομαι να καταφέρετε να πιάσετε το σκυλάκι και να το πάτε στον κτηνίατρο για παροχή βοήθειας.
:)

despoina26

Well-Known Member
7 Οκτωβρίου 2009
137
0
ευχαριστω πολυ ROTTIE θα δειξει σημερα το απογευμα...
μακαρι να ειναι εκει!

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.223
Μέλη
19.995
Νεότερο μέλος
lindaTheDog