ΘΥΜΑΤΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ!!

despoina26

Well-Known Member
7 Οκτωβρίου 2009
137
0
για ακομα μια φορα καλησπερα...
βασικα ηθελα να καταθεσω την χθεσινοβραδυνη μου (φρικτη) εμπειρια και να ζητησω τη συμβουλη σας στο εξης.
καθως επεστρεφα χθες στο σπιτι μου ,το μπροστινο ακριβως αυτονικητο που ετρεχε με απιστευτη ταχυτητα χτυπησε ενα σκυλο.
ενα μεγαλο πανεμορφο ημιαιμο λυκο.
σταματησα αμεσως και καθως κατεβηκα το σκυλι αιμοραγουσε απο το στομα και εβγαζε κραυγες που ειναι αδιανοητο να περιγραψω.δεν ηξερα ποιον να ειδοποιησω,για πρωτη σκεψη πηρα τον κτηνιατρο της δικης μου σκυλιτσας οπου και δεν απαντουσε.
εκει κολλησε το μυαλο μου.δεν ηξερα ποιον αλλο θα μπορουσα να ειδοποιησω.
τραβηξα το σκυλι στην ακρη το οποιο εκανε απιστευτες προσπαθειες ματαιες ωστοσο να σηκωθει και ετρεξα να φερω να αυτοκινητο.
μεχρι να επιστρεψω δεν τον βρηκα πουθενα,ακομα και σημερα το πρωι δεν ειναι πουθενα εκει γυρω.
σε τετοιες περιπτωσεις ποιος ειναι αρμοδιος?

ευχαριστω εκ των προτερων!

despoina26

Well-Known Member
7 Οκτωβρίου 2009
137
0
ημουνα με μηχανη με τον φιλο μου και δεν μπορουσα να τον μεταφερω ετσι πουθενα.
ετσι λοιπον μεχρι να παω να παρω το αμαξι ειχε απλα εξαφανιστει!!
τον φορτωσε καποιος αλλος?καταφερε να φυγει?δεν ξερω...πιθανολογω πως σηκωθηκε γιατι ειδα σταγονες αιμα πιο διπλα.
το διαστημα που ελειψα ηταν 5 λεπτα,μπορει να λεω και πολυ γιατι το σπιτι μου ειναι ακριβως στον απεναντι δρομο.

το θεμα ειναι αν ξερει καποιος να μας πει ποιος ειναι αρμοδιος για να ειδοποιηθει σε κατι αναλογο?

Natassa

Well-Known Member
10 Ιανουαρίου 2008
4.700
172
Αθήνα
www.petphoto.gr
o ανεύθυνος που χτύπησε τον σκύλο, να υποθέσω ότι εξαφανίστηκε ε; (καλά, εδώ ανθρώπους χτυπάνε κ φεύγουνε, οι εγκληματίες...):mad:

despoina26

Well-Known Member
7 Οκτωβρίου 2009
137
0
δλδ καταληγουμε πως αν συμβει κατι τετοιο το βραδυ απλα το προσπερναμε?

kango1

Well-Known Member
27 Σεπτεμβρίου 2007
11.313
16
ATHENS
Aν είσαι μπροστά την ώρα που γίνεται το ατύχημα μπορείς να πάρεις την πινακίδα που το χτύπησε..

Aν δεν ξέρεις ποιος το χτύπησε πέρα από το να το πας στον κτηνίατρο δεν μπορείς να κανεις και πολλά νομικά..

despoina26

Well-Known Member
7 Οκτωβρίου 2009
137
0
εκει ειναι το θεμα μου kango1 ,πως αν ειναι νυχτα αντε να βρεις κτηνιατρο που θα ανταποκριθει.
δλδ στην συγκεκριμενη περιπτωση που ετυχε σε μενα ηθελα πολυ να τον παρω αγκαλια για να τον παω εγω στο γιατρο αλλα δεν μπορουσα να κανω τιποτα παραπανω απο το να τον τραβηξω απλα στην ακρη.
καθε φορα που πηγαινα να απλωσω τα χερια μου ,ακομα και μεσα στον πονο του ηταν επιθετικος!
τελικα τον επιασα εγω απο το κεφαλι και τον τραβηξε ο φιλος μου.
ειναι τραγικο παντως να μην υπαρχει καποιος αρμοδιος για τετοια περιστατικα.εστω να ειναι υποκατηγορια μιας δημοσιας υπηρεσιας.

foibos

Well-Known Member
12 Ιανουαρίου 2009
7.527
19
Θέλει πολύ προσοχή ένα χτυπημένο σκύλι είναι σε σοκ και πονάει και είναι σχεδόν σίγουρο ότι θα είναι επιθετικό!

Υπάρχει ένας τρόπος να δέσεις ένα πρόχειρο φύμωτρο αλλάδεν θυμάμαι να τον περιγράψω!

Η μόνη λύση είναι να ξέρεις το τηλέφωνο ενός κτηνιάτρου που εφημερεύει, να έχεις ένα μεγάλο νάυλον για να μην γεμήσει αίματα το αμάξι και να μεταφέρεις εσύ το ζωντανο...και να αναλάβεις και τα έξοδα θεραπείας και νοσηλείας εσύ...

despoina26

Well-Known Member
7 Οκτωβρίου 2009
137
0
ελα καλε μου foibo στην ελευσινα και βρες κτηνιατρο να διανυκτερευει!!
δεν υπαρχουν αυτα εδω...ειναι πολυ προχω καταστασεις!
ακομα και ετσι να ειναι,ειναι πολλα τα πρεπει που ειναι υποχρεωτικα...πρεπει να εχεις και καποιον αλλον μαζι,να ξερεις να μεταφερεις ενα πληγωμενο ζωο στο αμαξι ,να ξερεις να το κρατησεις για τυχον επιθετικη συμπεριφορα και να κανεις και τουλαχιστον 30 χλμ μεχρι το κτηνιατρο!και σε ολη τη διαδρομη να παρακαλας να μη σου φυγει στα χερια!

Chloe

Well-Known Member
14 Δεκεμβρίου 2006
8.324
30
43
Αθήνα
prigipissa-straydog.blogspot.com
Αντιγράφω παλιότερο post μου
Νοσοκομείο Ζώων Αθηνών
21 ΧΛΜ. Λεωφόρου Μαραθώνος, Πικέρμι
Τηλ. 210-6038023,210-6038024
site: http://www.vetnet.gr/

Αττικό Νοσοκομείο Ζώων
20ο χλμ Λ. Λαυρίου 19002 Παιανία Αττικής
Τηλ: 210-6640552-555
το site του είναι:http://www.attikovet.gr/portal/

Αν πρέπει να πάτε σε κάποιο, να πάτε στο δεύτερο (γνώμη μου).

despoina26

Well-Known Member
7 Οκτωβρίου 2009
137
0
σε αυτο ακριβως αναφερθηκα και εγω πριν...
αυτα τα δυο τα γνωριζω απο το δικο σου ποστ (το οποιο ξεθαψα χθες)
κοντα στην δικη μου πολη ομως δεν υπαρχει κατι αναλογο.

despoina26

Well-Known Member
7 Οκτωβρίου 2009
137
0
εχω καλα νεα...
το σκυλακι (τροπος του λεγειν γιατι ειναι ολοκληρο θηριο) τα καταφερε!!
τον ειδα χθες το πρωι καθως ερχομουν στη δουλεια και απλα εσερνε το πισω του ποδι.
του πηγα το απογευμα φαγητο μηπως μπορεσω και τον φερω κοντα μου για να τον πιασω και να τον παω στον γιατρο αλλα μεχρι να απομακρυνθω απο την τροφη εγω δεν πλησιαζε καν!
μολις εφυγα αρκετα μακρια μονο τοτε πηγε και την καταβροχθισε ολη.
σημερα παλι δεν τον ειδα...ξερετε κανενα τρικ να μπορεσω να τον πιασω για να τον παω στον κτηνιατρο?

:rolleyes:

zafcon_romel

Well-Known Member
25 Μαϊου 2009
112
1
Αγ. Σύλλας, Ηράκλειο
Calmivet, φίμωτρο, box στο αυτοκίνητο.
και φρόντισε να έχεις υπομονή και αρκετό χρόνο μπροστά σου. Τα calmivet δρουν κυρίως ανάλογα με το βάρος, αλλά παίζει μεγάλο ρόλο και η ηλικία και η φυσική κατάσταση του ζώου. Απαραίτητα από την ώρα που θα αρχίσει να ηρεμεί, να είναι και σκεπασμένο με μια κουβέρτα, γιατί καταστέλλεται και ο μυϊκός τόνος του και δεν μπορεί να διατηρήσει τη φυσική του θερμοκρασία.
Καλή επιτυχία!

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.223
Μέλη
19.995
Νεότερο μέλος
lindaTheDog