Ειλικρινά στεναχωριέμαι πάρα πολύ, όταν βλέπω τέτοια θέματα
Το ιατρείο το γνωρίζω καλά, έχω πάει πολλές φορές κυρίως τα δικά μου σκυλιά και μερικά αδέσποτα.
Πραγματικά το ιατρείο είναι "υπερπολυτελές" και πέρα απο αυτό έχει και pet shop (τροφές κλπ όχι ζώα) και spa (καλλωπισμός).
Μιλάω για το ιατρείο στη Λάμψακο Ευβοίας, αφού η κ.Ταπούτη έχει ιατρείο και κάπου στον Ωρωπό, αλλά δεν ξέρω καν που είναι και δεν έχω πάει ποτέ.
Δεν γνώριζα ότι έχει γίνει πρόεδρος του Συλλόγου στη Χαλκίδα.
Για τον Σύλλογο δυστυχώς έχω ακούσει μόνο άσχημα σχόλια, αλλά επειδή ούτε ξέρω προσωπικά κανέναν από τα άτομα που ασχολούνται ενεργά, ούτε έχω πάει ποτέ στο καταφύγιο να δω με τα μάτια μου, ούτε τα σχόλια έχουν προέρθει από άτομα της εμπιστοσύνης μου, δεν μπορώ να προσθέσω κάποια πληροφορία.
Η κλινική της κ.Ταπούτη προσφέρει πραγματικά πολύ καλές υπηρεσίες, ειδικά για μια επαρχιακή πόλη. Από άποψη ποιότητας υπηρεσιών δεν είχα ποτέ κανένα παράπονο. Οι τιμές αρκετά τσουχτερές (γενικά, όχι μόνο για τη στείρωση), αλλά για τα δικά μου σκυλιά δεν παραπονέθηκα ποτέ.
Πήγα την πρώτη αδέσποτη σκυλίτσα για στείρωση και μου ζήτησαν 150 ευρώ για την επέμβαση και 2 μέρες φιλοξενία. Πήγα και τη δεύτερη, άλλα 150 ευρώ. Οι σκυλίτσες αυτές ήταν 15-20 κιλά.
Όταν πήρα τηλέφωνο να κλείσω ραντεβού για να στειρώσω αδέσποτη σκυλίτσα 40 κιλών, μου ζητήσανε για την επέμβαση, γενική αίματος και σναπ τεστ για καλαζαρ, φιλοξενία 4 ημερών, 300 ευρώ. Τα έχασα και φυσικά δεν έκλεισα ραντεβού.
Εκείνη τη μέρα, στεναχωρήθηκα πάρα πολύ και δεν ξαναπήγα αδέσποτο στο συγκεκριμένο ιατρείο. Βασικά είχα πει ότι δεν θα ξαναπατήσω. Άκουσα και έμαθα και διάφορα άλλα αρνητικά (ποτέ για την ποιότητα των υπηρεσιών, να το τονίσω αυτό).
Τελικά ξαναπήγα πρόσφατα τον Prince για στείρωση. Με ΠΡΗΞΑΝΕ να του κάνω το εμβόλιο για το καλαζάρ. Πολύ επιμονή μιλάμε.
Την επόμενη εβδομάδα πήγα το τσιουάουα των γονιών μου. Περιέγραψα σε άλλο θέμα (
http://www.dogforum.gr/v3/%CE%B5%CE%BA%CF%84%CF%81%CE%BF%CF%86%CE%AE.%CE%B1%CE%BD%CE%B1%CF%80%CE%B1%CF%81%CE%B1%CE%B3%CF%89%CE%B3%CE%AE.%CE%B5%CF%80%CE%B9%CE%BB%CE%BF%CE%B3%CE%AE-15/%CE%B7.%CF%87%CE%B1%CF%81%CE%AC.%CF%84%CE%B7%CF%82.%CE%BC%CE%B7%CF%84%CF%81%CF%8C%CF%84%CE%B7%CF%84%CE%B1%CF%82-22920/#post567786) τι έγινε
Τώρα το ξαναλέω και το εννοώ. Δεν ξαναπατάω.