Επειδή είμαι άνθρωπος των γρήγορων αποφάσεων βρήκα box σε καλή τιμή οπότε ξεκινάμε εκπαίδευση σε αυτό. Όταν έχουμε καλύτερα αποτελέσματα θα περάσω τα σχόλια μου στον οδηγό. Σε ευχαριστώ πολύ.Οπότε, όταν ολοκληρωθεί το πείραμα, συμπληρώνεις και το άνω topic, με τα συμπεράσματά σου
Πλακάκια έχει όλο το σπίτι και ένα μέρος της αυλής. Τι μπορεί να πάθουν τα ποδαράκια της? Γιατί τρέχει και μέσα στο σπίτι. Εγώ ξέρω ότι δεν κάνει να τρέχει στην άσφαλτο ή σε άγριες επιφάνειες.Καλώς ήρθατε, να την χαίρεστε την ''χαρά σας", επείδη είδα παιχνίδι στα πλακάκια καλό είναι να προσέχετε τα πλακάκια γιατί γλυστράνε πολύ και καλό είναι να μην επιβαρύνονται τα ποδαράκια της.
Το θέμα άγχους αποχωρισμού το δουλεύουμε από τις πρώτες μέρες. Όταν εγώ χρειαστεί να φύγω για κάνα δυο ώρες δεν της δίνω σημασία 15 λεπτά πρίν και 15 λεπτά όταν επιστρέψω. Κάθετε με την γυναίκα μου μιά χαρά. Επίσης είναι αρκετές οι ώρες που ξαπλώνει ή κάθετε στο σαλόνι μόνη της και εγώ είμαι στο άλλο δωμάτιο. Για να μείνει μόνης της στο σπίτι δεν το βλέπω ακόμα.Επίσης, αν και όπως λες είστε σχεδόν όλη μέρα σπίτι, καλό είναι να αρχίσετε να την αφήνετε και λίγο-λίγο μόνη της, ώστε να το συνηθίσει και αυτό και να μη σας βγάλει αργότερα θεματάκια άγχους αποχωρισμού, κτλ (εδώ το crate είναι εξαιρετικά χρήσιμο εργαλείο).
Μπα, οι ζώνες δεν είναι του γούστου του... Βέβαια του δίνω και κανένα μασητικό να του φύγει ο πόνος...Αν δεν μασουλήσει την ζώνη ασφαλείας [όπως κάνει ο άλλος δικός μου, που έχει φάει και του αυτοκινήτου τις ζώνες, μέσα από crate ], μια χαρά θα είναι!
Μόλις βλέπει στα χέρια της γυναίκας μου το μπλέ σεντόνι (που βάζουμε για τις τρίχες) κάνει σαν ταύρος που βλέπει κόκκινο πανί!!Το κορίτσι περιμένει μπισκοτάκια κ καφέ
Χρόνια της πολλά, να τα χιλιάσει!
Όπως προανέφερα περάσαμε τον πρώτο οίστρο τον Γενάρη και το φόρουμ ήταν μεγάλο βοήθημα για εμάς γιατί βρήκα αρκετές συμβουλές. Ευτυχώς τον περάσαμε χωρίς την χρήση πάνας και με μεγάλη υπομονή.Μεγάλωσε το κορίτσι, να την χαίρεστε και να γιορτάσετε πολλά γενέθλια μαζί!!
Φυσικά και θα ξαπλώνει, και θα καλοπερνάει, αυτή είναι η δουλειά της!!
Πείτε μας τίποτα για την συμβίωση, πως τα πάτε;;
Φοράει κολλάρο και κάνουμε και την αμπούλα Ventra κάθε μήνα.πότε ψάξατε για ερλίχεια τελευταία φορά;
Εχει την σχέση οτι δεν την είδατε να χτυπάει.Η ερλίχεια έχει ψιλομουρλαθεί και δεν ξέρει ούτε η ίδια τί συμπτώματα να βγάλει.Φοράει κολλάρο και κάνουμε και την αμπούλα Ventra κάθε μήνα.
Αλλά τι σχέση έχει αυτό με το "κουτσό"?
Αυτό δεν το γνωρίζουμε αφού την υιοθετήσαμε τριάμιση μηνών περίπου.Εχει την σχέση οτι δεν την είδατε να χτυπάει.Η ερλίχεια έχει ψιλομουρλαθεί και δεν ξέρει ούτε η ίδια τί συμπτώματα να βγάλει.
Αν στους πρώτους δύο μήνες της ζωής της την τσιμπησε καποιο τσιμπουράκι τώρα μπορείς να το δείς με εξετάσεις.