Έχεις δίκιο φίλε μου, το έλεγξα. Ευχαριστώ για την διόρθωση.Mad00lini νομίζω ότι το 51% πρέπει να είναι λευκό. Απο την μια μεριά έχει καφε απο την άλλη είναι λευκό. Νομίζω πως το 60% στη Greta είναι λευκό.
Α..υπέροχα..Φανταστείτε πόσα βγάζουν από κάθε κουτάβι ρε παιδιά..... γιαυτό σε ρώτησα...... Δεν εκτρέφει ο συγκεκριμένος εισαγωγέας είναι,,,,,,
Ενδεχομένως να κάνει και δικές του γέννες δεν αντιλέγω αλλά..... κάτι δεν πάει καλά..... Τέλος πάντων να είναι γερή η τρελό κουτάβα σου και ,,,,, καλό κουράγιο με το δαιμονάκι...... μιλάω εκ πείρας αχαχαχαχχαχααΕμένα μου έδειξε τους υποτιθέμενους γονείς.
Πάντως είχε 3-4 θηλυκές και 3 αρσενικούς.
Μπορεί να εκτρέφει και να εισάγει παράλληλα...
Πρότυπο FCIColour: White must predominate with black and/or tan markings. The tan markings can be from the lightest tan to the richest tan (chestnut).
Το διάβασα στο akc. Ποιο είναι περισσότερο αξιόπιστο;
Kyveli συμφωνώ απόλυτα μ αυτά που λες.
Απλά εγώ είπα ότι δεν με ενδιαφέρει να λέω ότι το σκυλάκι μου είναι από γονείς πρωταθλητές με βραβεία και... και.. και...
Σίγουρα όμως πρέπει ο σωστός επαγγελματίας εκτροφέας να κάνει όσο προανέφερες.
Να μην πάρειςΚαλησπέρα! Επειδή ενδιαφέρομαι, θα μπορούσες να μου πεις πως εξελίχθηκε τελικά η επιλογή σου τελικά του Lazaros Kenel σαν εκτροφείο? Είμαι και γω στο στάδιο να πάρω ένα σκυλάκι από εκεί οπότε με ενδιαφέρει αρκετα!
Η κυρία κατεβαινει σε εκθέσεις?Η ο λαζαρος?Να σου ζήσει το σκυλάκι. Εγώ πριν από λίγο καιρό είχα μια επαφή με τον συγκεκριμένο εκτροφέα, ύστερα από σύσταση κυρίας που έχει πάρει σκύλο από αυτόν, κατεβαίνει σε εκθέσεις και μάλιστα με επιτυχία.
Όταν του ζήτησα να κλείσουμε ένα ραντεβού να πάω από το εκτροφείο του, μαζί με τη σύζυγο, μου έδωσε την εντύπωση πως θέλει να το αποφύγει.
Το περίεργο είναι πως όταν του είπα ότι θα με ενδιέφερε η απόκτηση κουταβιού μετά το Πάσχα, επειδή έχω κάποιες υποχρεώσεις, αλλά κυρίως επειδή θέλω να ζεστάνει ο καιρός και να μαζέψουμε τα χαλιά, μου είπε ορθά κοφτά ότι σκυλιά δεν "καπαρώνει" απλά κάνει γέννες και "όποιος προλάβει" (αυτολεξεί) !!!
Στην εξέλιξη της συζήτησης μου είπε πως σε 20 μέρες θα είχε ετοιμοπαράδοτο ένα κουτάβι της ράτσας που με ενδιαφέρει, ωστόσο όταν του είπα ότι θα μπορούσε να με ενδιαφέρει, απάντησε ότι ήταν κλεισμένο, χωρίς να μπορέσει να μου εξηγήσει επακριβώς την αντίφαση με τα προηγούμενα λεγόμενα του.
Για να μην κουράζω δεν με ικανοποίησε η επαφή μαζί του, οπότε αποφάσισα να μην ασχοληθώ άλλο με το συγκεκριμένο εκτροφείο.