Η Greta κ εγώ!

JrtMel

Member
18 Ιανουαρίου 2013
7
5
Athina
Καλώς σας βρήκα!
Μεγάλο μπράβο για το forum και για τις πληροφορίες που υπάρχουν σ' αυτό.
Με βοήθησε πάρα πολύ σε διάφορα θέματα.

Είμαι ο Θανάσης και πριν 2 μήνες απέκτησα τη Greta ένα θηλυκό Jrt.IMG_1274.jpgGreta.jpg εδώ είναι η πρώτη μέρα στο καινούριο της σπίτι 50 ημερών.
Είναι το πρώτο μου σκυλί και γενικότερα η εμπειρίες μου με τα σκυλιά δεν είναι και τόσο καλές, (με έχει δαγκώσει τσοπανόσκυλο και έχω δεχθεί επίθεση από αδέσποτα πολλές φορές).
Τώρα πια γνωρίζω αρκετά πράγματα για τα σκυλιά και τα πάω πολύ καλά με τη Greta.
Έψαξα πάρα πολύ πριν την απόκτηση της, πήγα σε εκτροφεία σε ιδιώτες και είδα πάρα πολλά κουτάβια και τους γονείς αυτών. Κατέληξα στο εκτροφείο του Λάζαρου-kennel διότι και η τιμή για την αγορά της ήταν λογική. Όταν είδα τη Greta τρελάθηκα μου άρεσε πάρα πολύ και χωρίς δεύτερη σκέψη τη πήρα και φύγαμε.
Η Greta είναι πολύ έξυπνη, παιχνιδιάρα, υπάκουη και παθιάρα...
Μου φτιάχνει το κέφι και με κάνει να ξεχνιέμαι από τα διάφορα προβλήματα.
IMG_1606.jpg
εδώ πλέον η Greta κοντά 4 μηνών.
IMG_1619.jpg
Αυτά από εμένα.
Να είστε όλοι καλά και να περνάτε τέλεια με τους ποιο πιστούς σας φίλους!

Attachments

• Like
Reactions: dazo

Orilis

Well-Known Member
3 Μαρτίου 2011
7.881
6.979
Πάτρα
Καλώς όρισες, κι εσύ κι η Greta.

Το Lazaros kennel πόσες φυλές εκτρέφει? Η λογική τιμή που οφείλεται?

Last edited:

JrtMel

Member
18 Ιανουαρίου 2013
7
5
Athina
Νομίζω 3-4 φυλές.
Δεν ξέρω αν είναι καλό εκτροφείο η όχι.. σίγουρα καλύτερο από οποιοδήποτε pet shop.
Λογική θεωρώ την τιμή όταν σε μια έρευνα αγοράς που έκανα αλλά εκτροφεία μου ζητούσαν 1000 - 1250 ευρώ και να σου πω την αλήθεια τα ακριβά και καλά εκτροφεία δεν με ενθουσίασαν ιδιαίτερα.

• Like

Νικόλ32

Well-Known Member
29 Ιανουαρίου 2013
56
1
Το Lazaros kennel πόσες φυλές εκτρέφει? Η λογική τιμή που οφείλεται?
νομίζω πως εκτρέφει 6 φυλές:γ.π,τζακ ρασσελ,πομεράνιαν,γερμανικό σπιτς,γιορκσάιρ τερριέρ,γουέστ χάιλαντ γουάιτ τερριέρ..
Να σου ζήσει η κούκλιτσα σου,αν και δεν έχω ακούσει και τα καλύτερα για αυτό το εκτροφείο:)

Last edited:
  • Like

Elli

Well-Known Member
11 Σεπτεμβρίου 2009
3.885
193
50
Αθήνα
Καλώς ήρθατε! κουκλίτσα η μικρή!!!!
Να κάνω την αδιάκριτη ερώτηση πόσο ήταν η τιμή? (καθαρά από περιέργεια)

Orilis

Well-Known Member
3 Μαρτίου 2011
7.881
6.979
Πάτρα
να σε προβληματιζει καλυτερα το γεγονος οτι "εκτροφεας" εδωσε κουταβι μολις 50 ημερων... και οχι η τιμη....
Πολλά με προβληματίζουν για το συγκεκριμένο αλλά τι να πω... Όσο για το αν είναι καλυτερο από πετ-σοπ... Αν δεν κανω λάθος ενα άλλο μελος περιμενε το συγκεκριμενο κενελ να του φέρει ενα αμσταφ που ειχε παραγγείλει. Αρα λειτουργει κι ως μεσάζοντας. Τώρα από προμηθεύται τα "κατα παραγγελίαν κουτάβια"...

Στις εκθέσεις μορφολογίας κι εργασίας τα σκυλιά του τα έχει δει εκεί? Κανένας που ασχολείται, ας μας πει.

johnk

Well-Known Member
15 Ιανουαρίου 2010
10.176
5.601
ΑΘΗΝΑ
...Το Lazaros kennel πόσες φυλές εκτρέφει? Η λογική τιμή που οφείλεται?
...και τι σημαίνει λογική τιμή?
Σε σχέση με το κόστος "κτήσης"? Με το κόστος "συντήρησης"? Με το κόστος "εξάπλωσης puppy mills"?

...Δεν ξέρω αν είναι καλό εκτροφείο η όχι.. σίγουρα καλύτερο από οποιοδήποτε pet shop...
Εξαρτάται από ποιά εμπορική σκοπιά το βλέπει ο πωλητής...

Χονδρική Πώληση = puppy mills και εισαγωγείς...
Λιανική Πώληση = pet shops

Οσο για τον "αγοραστή"... είναι κι αυτός μιά παράμετρος του θέματος...

να σε προβληματιζει καλυτερα το γεγονος οτι "εκτροφεας" εδωσε κουταβι μολις 50 ημερων... και οχι η τιμη....
...και όχι μόνο...

Υ.Γ.1. Με τόσες φυλές, πρέπει να είσαι θαυματοποιός, για να τα καταφέρεις στην εκτροφή...

Υ.Γ.2. Βέβαια, πρέπει να μας προβληματίζει και το παλιό - καλό γνωμικό του Αντυ Γουόρχολ: "Δεν με ενδιαφέρει αν λέτε καλά ή άσχημα λόγια για μένα... αρκεί να προφέρετε σωστά το όνομά μου"...

kostasios

Member
29 Δεκεμβρίου 2012
22
0
drama
Πολλά με προβληματίζουν για το συγκεκριμένο αλλά τι να πω... Όσο για το αν είναι καλυτερο από πετ-σοπ... Αν δεν κανω λάθος ενα άλλο μελος περιμενε το συγκεκριμενο κενελ να του φέρει ενα αμσταφ που ειχε παραγγείλει. Αρα λειτουργει κι ως μεσάζοντας. Τώρα από προμηθεύται τα "κατα παραγγελίαν κουτάβια"...

Στις εκθέσεις μορφολογίας κι εργασίας τα σκυλιά του τα έχει δει εκεί? Κανένας που ασχολείται, ας μας πει.

οπως και αν εχει να σου ζησει και να περασεις οσο γινεται πιο ομορφες στιγμες με την μικρη σου,

απλος ρε παιδια απο την στιμγη που μπαινετε στην διαδικασια να αγορασετε ενα σκυλακι καλο ειναι να ειστε πιο σωστοι στην ερευνα του εκτροφεα,

θεματα οπως εκτροφεας που ασχολειται με 2++ διαφορετικες ρατσες
παραδοση κουταβιου μολις 50 ημερων

και πολλα πολλα αλλα πρεπει να σας προβληματιζουν...

και εγω στην ιδια φαση με εσενα σχεδον ειμαι (περιμενω την κουταβα μου απο εκτροφεα)
δεν γνωριζω περισσοτερα απο εσενα αλλα θελει λιγο προσοχη απο που θα αποκτησεις ενα σκυλακι ...

jac

Well-Known Member
13 Σεπτεμβρίου 2011
800
2
Italia
πολύ μικρό 50 ημερών για να φύγει απο την μαμά του....
βασικά δεν κατάλαβα οτι είναι ρασελάκι εαν δεν το έγραφες...

¨Οπως και να εχει να σου ζήσει!

stamatia

Well-Known Member
6 Ιουνίου 2009
5.371
2.994
Και άλλο ενα ρασσελλάκι στη παρέα ...να σου ζήσει !!:)
(δεν σχολιάζω καν το <εκτροφείο> ).

mad00lini

Well-Known Member
29 Σεπτεμβρίου 2011
2.618
29
Να σου ζήσει το μικρό.

Στα JRT δε λένε ότι το 70% τουλάχιστον πρέπει να είναι άσπρο; Όχι ότι θα μετρήσουμε και τετραγωνικά εκατοστά, αλλά μου φαίνεται αρκετό το καφέ χρώμα που έχει.

JrtMel

Member
18 Ιανουαρίου 2013
7
5
Athina
Απογοητευτικα μ αυτα που διάβασα. Το θέμα είναι ότι ξέρω τι πήρα! Όπως είπα κ στο πρώτο post εψαξα κ σε αλλα εκτροφεια (ramnous). Εκει βρήκα αυτο που έψαχνα! Δν ήθελα ούτε εκθεσιακούς γονείς ούτε βραβεία ούτε τίποτα! Ήθελα ένα ρασελακι διότι μ αρέσει η ρατσα γνωρίζοντας τις απαιτήσεις που έχει. Μπορει να είναι λάθος το σκεπτικό μου αλλα αυτο ήθελα αυτο πήρα. Γνωστός μ είχε πάρει πριν 2 χρόνια τζακ ρασελ απο το συγκεκριμένο εκτροφειο κ δν έχει Κανένα πρόβλημα.
Μακάρι να είναι το σκυλάκι μου καλα,υγιέστατο και να μην πάθει τίποτα.
Και σχετικά με το οικονομικό που ανέφερα εννοούσα ότι δν ήμουν στην οικονομική θέση να πάρω σκυλί με 1200 ευρω. Αν Είχα την οικονομική άνεση θα επερνα απο το καλύτερο εκτροφειο. Ελπίζω να μου βγει σε καλο η επιλογή μου.

• Like

JrtMel

Member
18 Ιανουαρίου 2013
7
5
Athina
Mad00lini νομίζω ότι το 51% πρέπει να είναι λευκό. Απο την μια μεριά έχει καφε απο την άλλη είναι λευκό. Νομίζω πως το 60% στη Greta είναι λευκό.

ilektra_ilie

Well-Known Member
31 Ιανουαρίου 2012
1.834
61
Hollywood
pawpix.wix.com
Καλως ηρθες και να σου ζησει η μικρη σου. Οντως δεν μοιαζει πολυ με JRT αλλα οπως και να εχει να την αγαπας και να την προσεχεις.

ΥΓ: Οταν ειδα JRT με ωραιες φωτογραφιες και απο το Lazaros kennel να πω την αληθεια ημουνα λιγο καχυποπτη, Κοιταγα μια ωρα τις φωτογραφιες να δω αν ειναι το ιδιο σκυλι
:p

evaki88

Well-Known Member
20 Οκτωβρίου 2012
240
3
Kifisia athens
να σου ζησει! :).. ουτε εγω θα καταλαβαινα οτι ειναι ρασελακι, ειδικα στην φωτογραφια που ειναι μωρακι! οπως και να εχει, να την αγαπας, να την εκτονωνεις διοτι ειναι υπερκινητικα σκυλια και να ζησετε πολλα και καλα χρονια μαζι ! :)

l.Kyveli

Well-Known Member
12 Φεβρουαρίου 2011
15.767
7.926
Απογοητευτικα μ αυτα που διάβασα. Το θέμα είναι ότι ξέρω τι πήρα! Όπως είπα κ στο πρώτο post εψαξα κ σε αλλα εκτροφεια (ramnous). Εκει βρήκα αυτο που έψαχνα! Δν ήθελα ούτε εκθεσιακούς γονείς ούτε βραβεία ούτε τίποτα!
Να σου ζήσει το σκυλάκι σου!
Αυτό που ακούω από πολλούς δεν ήθελα εκθεσιακούς γονείς είναι εντελώς άκυρο φίλε μου. Αν θέλεις καθαρόαιμο από εκτροφέα τότε ο εκτροφέας αυτός ανάμεσα σε άλλα πριν ζευγαρώσει τα σκυλιά του οφείλει να τα κατεβάσει και σε εκθέσεις. Εκτός από τις εξετάσεις υγείας που πρέπει να τους κάνει πρέπει και στο στοίβο να αποδείξουν τα σκυλιά ότι είναι εξαιρετικά δείγματα της φυλής και αξίζει να αναπαραχθούν. Αλλιώς ζευγαρώνει ότι του κατέβει στην κεφάλα, και δεν διαφέρει σε τίποτα από τον οποιοδήποτε που κάνει ένα τυχαίο ζευγάρωμα, εσένα εμένα, την κουτσή Μαρία.
Δεν τα λέω όλα αυτά επιθετικά προς εσένα σε καμία περίπτωση, αλλά είναι λάθος σκεπτικό αυτό που εκφράζεις.

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.247
Μέλη
20.026
Νεότερο μέλος
Μάρα