Καλώς σας βρήκα!
Μεγάλο μπράβο για το forum και για τις πληροφορίες που υπάρχουν σ' αυτό.
Με βοήθησε πάρα πολύ σε διάφορα θέματα.
Είμαι ο Θανάσης και πριν 2 μήνες απέκτησα τη Greta ένα θηλυκό Jrt. εδώ είναι η πρώτη μέρα στο καινούριο της σπίτι 50 ημερών.
Είναι το πρώτο μου σκυλί και γενικότερα η εμπειρίες μου με τα σκυλιά δεν είναι και τόσο καλές, (με έχει δαγκώσει τσοπανόσκυλο και έχω δεχθεί επίθεση από αδέσποτα πολλές φορές).
Τώρα πια γνωρίζω αρκετά πράγματα για τα σκυλιά και τα πάω πολύ καλά με τη Greta.
Έψαξα πάρα πολύ πριν την απόκτηση της, πήγα σε εκτροφεία σε ιδιώτες και είδα πάρα πολλά κουτάβια και τους γονείς αυτών. Κατέληξα στο εκτροφείο του Λάζαρου-kennel διότι και η τιμή για την αγορά της ήταν λογική. Όταν είδα τη Greta τρελάθηκα μου άρεσε πάρα πολύ και χωρίς δεύτερη σκέψη τη πήρα και φύγαμε.
Η Greta είναι πολύ έξυπνη, παιχνιδιάρα, υπάκουη και παθιάρα...
Μου φτιάχνει το κέφι και με κάνει να ξεχνιέμαι από τα διάφορα προβλήματα.
εδώ πλέον η Greta κοντά 4 μηνών.
Αυτά από εμένα.
Να είστε όλοι καλά και να περνάτε τέλεια με τους ποιο πιστούς σας φίλους!
Μεγάλο μπράβο για το forum και για τις πληροφορίες που υπάρχουν σ' αυτό.
Με βοήθησε πάρα πολύ σε διάφορα θέματα.
Είμαι ο Θανάσης και πριν 2 μήνες απέκτησα τη Greta ένα θηλυκό Jrt. εδώ είναι η πρώτη μέρα στο καινούριο της σπίτι 50 ημερών.
Είναι το πρώτο μου σκυλί και γενικότερα η εμπειρίες μου με τα σκυλιά δεν είναι και τόσο καλές, (με έχει δαγκώσει τσοπανόσκυλο και έχω δεχθεί επίθεση από αδέσποτα πολλές φορές).
Τώρα πια γνωρίζω αρκετά πράγματα για τα σκυλιά και τα πάω πολύ καλά με τη Greta.
Έψαξα πάρα πολύ πριν την απόκτηση της, πήγα σε εκτροφεία σε ιδιώτες και είδα πάρα πολλά κουτάβια και τους γονείς αυτών. Κατέληξα στο εκτροφείο του Λάζαρου-kennel διότι και η τιμή για την αγορά της ήταν λογική. Όταν είδα τη Greta τρελάθηκα μου άρεσε πάρα πολύ και χωρίς δεύτερη σκέψη τη πήρα και φύγαμε.
Η Greta είναι πολύ έξυπνη, παιχνιδιάρα, υπάκουη και παθιάρα...
Μου φτιάχνει το κέφι και με κάνει να ξεχνιέμαι από τα διάφορα προβλήματα.
εδώ πλέον η Greta κοντά 4 μηνών.
Αυτά από εμένα.
Να είστε όλοι καλά και να περνάτε τέλεια με τους ποιο πιστούς σας φίλους!
Attachments
-
86,7 KB Προβολές: 86