Η Bella το μπουλμαστιφ

toshko18

Well-Known Member
2 Δεκεμβρίου 2009
497
1
Bulgaria
diabesica.com
Γεια και απο μας.
Η Μπέλλα είναι 6 μηνών τώρα. Οι γονείς της είναι Ferdhu Bodaccia και Green Dragon Estor
Πολύ ωραίο το subforum για τα μπουλμαστιφ με τον πολύ δραστήριο συνονόματο Θοδωρή :)
Θα το παρακολουθώ με ενδιαφέρων.

Μερικές φωτογραφίες της σε μικρότερη ηλικία

Attachments

Last edited:

foibos

Well-Known Member
12 Ιανουαρίου 2009
7.527
19
Καλώς ήρθες!

Νομιζω ότι οι μπουλμαστιφάδες πληθαίνουν με ταχύτατους ρυθμούς στο forum!!!:D

TARA

Well-Known Member
30 Ιανουαρίου 2009
6.176
3.012
ΑΤΤΙΚΗ
καλώς ήρθες Bella :)

πληθαίνουν......το ίδιο και οι Θοδωρήδες και μάλιστα επικίνδυνα!!!!:D:D:D

Teobullmastiff

Well-Known Member
25 Ιουλίου 2009
4.816
3
40
Πεντελη,Αθηνα
καλως ηρθες,συνονοματε!!!:):)

πολυ ομορφη η κουκλα σου,ωραιο αμιγες και καθαρο χρωμα!(greendragon και ferdhu βλεπω...μπραβο!;))

το sub-forum στηριζετε σε ολα τα υπολοιπα μελη και τελευταια σε εμενα...:)

p.s Ομολογω ειλικρινα δεν εχω κανενα σχεδιο μπουλμαστιφο-Θοδωρο-ποιησης του φορουμ!:paja1::paja1::D

foibos

Well-Known Member
12 Ιανουαρίου 2009
7.527
19
p.s Ομολογω ειλικρινα δεν εχω κανενα σχεδιο μπουλμαστιφο-Θοδωρο-ποιησης του φορουμ!:paja1::paja1::D
Ας τα αυτά!Σε έχουμε καταλάβει!Οι δικαιολογίες σου δεν περνάνε πια!!!:p:p:p:D:D:D:D

kos

Well-Known Member
9 Ιουλίου 2007
1.550
1
www.giokobullmastiffs.com
Kαλως τον με την εγγονη του bogatyr innibiz of bunsoro αλλα καιτης αδερφης του bogatyr rapture of bunsoro πολυ ωραια

Last edited:

solco

Well-Known Member
6 Φεβρουαρίου 2008
807
0
Syros Greece
www.caneguardiano.com
Καλωσηρθες Τεο!(εχω βαρεθει να το γραφω αυτο):D:D:D
Κριμα που δεν θα εχουμε τελικα την χαρα να φιλοξενησουμε τη Bella στο σπιτι μας εστω και για μερικους μηνες...:(

bull

Well-Known Member
7 Νοεμβρίου 2009
529
2
Αθήνα
Καλώς τον, κούκλα η Bella να την χαίρεσαι...;)
Υποψιάζομαι κρυφό δάκτυλο του Teobullmastiff, δε μπορεί 3 στους 5 ιδιοκτήτες στο φόρουμ να είναι Θοδωρήδες...:D:eek::)

Chloe

Well-Known Member
14 Δεκεμβρίου 2006
8.324
30
43
Αθήνα
prigipissa-straydog.blogspot.com
Αυτό το σκυλί έχει ένα φοβερό χαρακτηριστικό. Κοιτάζει κατευθείαν στο φακό με ύφος μοντέλου. (Ή απλώς εσύ είσαι πολύ καλός φωτογράφος). Αυτό το φλας χαλάει μόνο τις φωτογραφίες που κατά τα άλλα είναι για τρελό χάζι :)

ATREAS

Well-Known Member
8 Νοεμβρίου 2009
874
2
Mesogeia - Attiki
Αυτό το σκυλί έχει ένα φοβερό χαρακτηριστικό. Κοιτάζει κατευθείαν στο φακό με ύφος μοντέλου. (Ή απλώς εσύ είσαι πολύ καλός φωτογράφος).
Και εγώ το παρατήρησα το αυτό.

Να την χαίρεσαι συνονόματε ;););)

εγώ μάλλον είμαι από τους λίγους Θοδωρήδες που δεν έχω (ακόμα) μπουλμαστίφ, μου αρέσουν όμως πάρα πολύ και έχει ένα ο γειτονας μου (δεν ξέρω αν πιάνεται αυτό) :)