Για το κρεμμύδι εγώ ξέρω ...μακριά!
Φώσφορο έχει και το κρέας - για φολικό και χρώμιο δεν ξέρω αλλά κάπου θα υπάρχει σε άλλα συστατικά ...δεν μπορεί... Γιατί να ρισκάρω με το κρεμμύδι?
Βρώμη ναι, αλλά πολύ καλά παπαριασμένη, να έχει γίνει λάσπη δηλαδή. Εγώ τη βάζω σε νερό από το προηγούμενο βράδυ για να την δώσω το πρωί.
Φώσφορο έχει και το κρέας - για φολικό και χρώμιο δεν ξέρω αλλά κάπου θα υπάρχει σε άλλα συστατικά ...δεν μπορεί... Γιατί να ρισκάρω με το κρεμμύδι?
Βρώμη ναι, αλλά πολύ καλά παπαριασμένη, να έχει γίνει λάσπη δηλαδή. Εγώ τη βάζω σε νερό από το προηγούμενο βράδυ για να την δώσω το πρωί.