Η τρελα δεν παει στα βουνα, παει στις παραλιες

gropius

Well-Known Member
21 Αυγούστου 2009
153
0
Πειραιάς
:D:D:DΠολυ γελιο η ιστορια!!
Παντως περα απ'την πλακα ειναι παρα πολα παιδια την σημερινη εποχη κακομαθημενα απο τους γονεις.:(:mad:

pouf

Well-Known Member
29 Απριλίου 2009
841
163
52
Ανοιξη,χειμωνας, καλοκαιρι
ναι , ενω εμεις ειμασταν αγγελουδια ε??????
οσο για τον μαστορα τον ηρωδη αμα εκανε σωστα την δουλεια του δεν θα υπηρχαμε ουτε εμεις να λεμε αυτα που λεμε τωρα;).
συμφωνω με τον πετρο, μακαρι ολα τα παιδια να ηταν ετσι ..............
και οχι σαν το βαφτιστηρι μου που ουρλιαζει οταν τον πλησιαζει η πουφ ''γιατι θα τον δαγκωσει''..........
τι μου μελε να παθω ο δολιος???:paja1::paja1::paja1:

harryf3

Well-Known Member
27 Απριλίου 2009
7.818
76
Ξάνθη
Το ηθικο διδαγμα είναι ότι δεν δινουμε ποτέ τον σκυλο μας αγκαλια σε αλλον και φυσικα δεν δινουμε ποτέ το λουρι σε ξενα χερια.

Πριν τρια χρονια ειμασταν στην Χαλκιδικη το Πασχα και βγηκαμε για την περιφορά του επιτάφιου. Η Ζηνα όπως παντα μαζι μας. Την ειχε η γυναικα μου αγκαλια.
Ένα κοριτσακι πλησιασε και ηθελε όχι μονο να χαϊδεψει την Ζηνα αλλά και να την κρατησει.

Την εδωσε η γυναικα μου και φυσικα η Ζηνα παλευε στα ξενα χερια να φυγει. Το κοριτσακι ξαφνιαστηκε και αφησε την Ζηνα, η οποία αρχισε να τρεχει μεσα στον κοσμο. Νυχτα και η Ζηνα ακομα πιο μικροσωμη από οσο είναι τωρα.

Εγω από πισω να την κυνηγαω σαν τρελλος και να φωναζω στον κοσμο να σταματησει το περπατημα για μην την ποδοπατησουν.
Τελικα η Ζηνα εκανε μια γυρα και γυρισε στην γυναικα μου.

skylakos

Well-Known Member
30 Αυγούστου 2008
3.528
982
Χανια
Αν το πιανα το παιδακι,θα το πετουσα στη θαλασσα!Το βλαμμενο!:eek:

Τι σημαινει ξερει τι θελει και το παιρνει;Ετσι κανουμε;Με πουστια παιρνουμε οτι θελουμε;:cool:

George A

Well-Known Member
6 Αυγούστου 2008
3.215
239
εχω ακούσει και άλλες ιστορίες με κλοπές μικρόσωμων σκύλων απο παιδάκια.
τα παιδάκια είναι επικίνδυνα γενικά.

kormos

Well-Known Member
30 Μαρτίου 2009
322
2
46
Greece
www.GrDevelopers.metrelenis.gr
Προσωπικά χωρίς να θέλω να θίξω κάποιον , αναφορικά θα το πω / γράψω μόνο!!! Ο 4άποδος μας είναι 2 1/2 ετών οι μόνοι που τον έχουν "πάρει" στα χέρια τους για βόλτα ή οτιδήποτε άλλο είναι εγώ και η σύζυγος μου...ΔΕΝ υπάρχει περίπτωση να τον δώσω σε άλλον ούτε για 2 λεπτά!!! Ο σκύλος και η γυναίκα δεν ΔΑΝΕΙΖΟΝΤΑΙ :p :p :p

valeria

Well-Known Member
9 Δεκεμβρίου 2009
563
3
Αθηνα
Αν το πιανα το παιδακι,θα το πετουσα στη θαλασσα!Το βλαμμενο!:eek:

Τι σημαινει ξερει τι θελει και το παιρνει;Ετσι κανουμε;Με πουστια παιρνουμε οτι θελουμε;:cool:
+ 1000!!!

nacho_DL

Well-Known Member
11 Φεβρουαρίου 2010
615
3
Αθηνα - Moσχατο
Παιδες χαλαρωστε λιγο και σκεφτειτε τι λετε. Τι παει να πει θα πεταξουμε το παιδακι στη θαλασσα??

Θα πεταγατε το κακομαθημενο κουταβι στη θαλασσα η το αφεντικο του???

Μην σχολιαζετε με δυο μετρα και δυο σταθμα. Το κακομαθημενο κουταβι δεν φταιει ποτε αλλα το αφεντικο του, και οταν παμε στα παιδακια φταινε αυτα και τα ριχνουμε με ευκολια στη θαλλασσα???

Και αυτα περι Ηρωδη ουτε για αστειο δεν μπορω να τα δω...

Ειμαι και σκυλομπαπας αλλα και πατερας ενος 7 χρονου αγοριου

Λιγο προσοχη ...

Amaliaz

Well-Known Member
23 Οκτωβρίου 2009
10.131
4.809
Παιδες χαλαρωστε λιγο και σκεφτειτε τι λετε. Τι παει να πει θα πεταξουμε το παιδακι στη θαλασσα??

Θα πεταγατε το κακομαθημενο κουταβι στη θαλασσα η το αφεντικο του???

Μην σχολιαζετε με δυο μετρα και δυο σταθμα. Το κακομαθημενο κουταβι δεν φταιει ποτε αλλα το αφεντικο του, και οταν παμε στα παιδακια φταινε αυτα και τα ριχνουμε με ευκολια στη θαλλασσα???

Και αυτα περι Ηρωδη ουτε για αστειο δεν μπορω να τα δω...

Ειμαι και σκυλομπαπας αλλα και πατερας ενος 7 χρονου αγοριου

Λιγο προσοχη ...
Ολοσωστος!

DogzLover

Well-Known Member
16 Μαϊου 2010
384
0
Neverland
Η ολη κατασταση ηταν για γελια αλλα θα μπορουσε να ειχε παθει κατι και ο ΤΖοκερ, οπως στην περιπτωση του Harryf3, δεν ηθελε και πολυ να χαθει η Ζηνα..
Και απευθυνομαι σε ολους τους μπαμπαδες και τις μαμαδες εδω μεσα, ΜΗΝ κακομαθαινετε τα παιδια σας αλλα...και τα σκυλια σας!:p

Last edited:

skylakos

Well-Known Member
30 Αυγούστου 2008
3.528
982
Χανια
Καλε!Πλακα κανουμε!Οταν σε νευριαζει το παιδι σου δε θα πεις και κατι παραπανω;Το εννοεις;

Αντε και για να το διορθωσω,θα πετουσα τη μαμα!

nacho_DL

Well-Known Member
11 Φεβρουαρίου 2010
615
3
Αθηνα - Moσχατο
Καλε!Πλακα κανουμε!Οταν σε νευριαζει το παιδι σου δε θα πεις και κατι παραπανω;Το εννοεις;

Αντε και για να το διορθωσω,θα πετουσα τη μαμα!
Ναι βρε συ , το καταλαβαινω, απλα για χαρη της συζητησης και επειδη υπαρχουν στο forum αλλα και αλλου πολλες καταστασεις που στην ουσια βαζουν αντιμετωπα και σε αντιπαραθεση παιδια και σκυλια , ειπα να ξεκαθαρισω λιγο τη θεση μου.

Οσο για τη μαμα ... αν θελεις εξασκηση... σου παραχωρω και του δικου μου γιου...!!!:D:D:D

skylakos

Well-Known Member
30 Αυγούστου 2008
3.528
982
Χανια
Σωστος!
Οσο για τη μαμα που αναφερεις ... το αφηνω σε εσενα.Μαλλον θα χαρεις περισσοτερο;)

nikos_x

Well-Known Member
31 Μαρτίου 2008
2.117
11
...
Οι μαναδες που νομιζουν οτι ειμαστε υποχρεωμενοι να αφηνουμε στο ελεος των παιδιων τους τα σκυλια μας ,ειναι χειροτερες.

Γιατι κυρα μου να ανεχθει τις τσιριδες ο σκυλος μου?Γιατι να ανεχθει τα τσιμπηματα?Τα αγαρμπα χαδια?Το ποδηλατακι του παιδιου σου να πηγαινει κατα πανω του? Για να ''κανει χαρα'' το μικρο σκατο? Πφφ...

''Δαγκωνει το σκυλι''? Πλεον ,ΝΑΙ.
Oταν μαθουν στα παιδια τους να σεβονται τα ζωα των αλλων -και τα ζωα γενικα- το ξανασυζηταμε.
:D

vas

Well-Known Member
16 Μαϊου 2009
2.731
1.070
Φαντάζεσαι να μην ήσουν εσυ αλλά καμια κυρία μεγάλης ηλικίας?θα είχε πάρει το σκυλί η μικρή και θα είχε γίνει μπουχή(το θυληκό του μπουχός βλ. κών/νου και ελένης)

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.247
Μέλη
20.026
Νεότερο μέλος
Μάρα