Καμμία σχέση με το, πριν δύο ώρες συμβάν.
100% σχέση, με την γλώσσα σώματος την δική σου, την ώρα που διαπίστωσες την "ζημιά" και την αρνητική σου αύρα, εκείνη την στιγμή. Τα σκυλιά, είναι πολύ πιο έξυπνα από εμάς.
Ποια γλωσσα σωματος? Απλα μπηκα μεσα ειδα το πατακι και το σηκωσα. Αν κανω τωρα την ιδια ακριβως κινηση ακομα και με το ιδιο πατακι , ο σκυλος θα με κοιταει ολο χαρα.
Δηλαδη πιστευετε οτι ακομα και αν το σωμα κανει τις ιδιες κινησεις οτι ο σκυλος καταλαβαινει την αυρα ??
Αν υπαρχει τετοιο πραγμα.
Και οχι οτι απλα....θυμαται ??
Χθες επειδη εφαγε κατι που δεν επρεπε εκανε εμετο καποια στιγμη μεσα στο βραδυ.
Το πρωι μου εφερε στο δωματιο μια πετρα που την ξερασε. Με το που σηκωθηκα και την επιασα εξαφανιστηκε απο μπροστα μου , ενω καθε πρωι με χαιρεταει. Γιατι το εκανε αυτο ? Εγω λεω επειδη ηξερε οτι εκανε μεσα στο κατι που δεν πρεπει. Εμετο και κακα.
Δεν ξερω τι πιστευουν αλλοι σχετικα με τον σκυλο. Αν δηλαδη ειναι ρομποτακια που νομιζεις οτι θυμουντε αλλα τα κανουν μηχανικα επειδη ετσι εκπαιδευτηκαν.
Εγω νομιζω οτι τα σκυλια και θυμουντε αλλα και εχουν κριτικη ικανοτητα και συνδιαστικη σκεψη και τα αναπτυσσουν ολα αυτα φυσικα αναλογα με τα ερεθισματα που δινει ο ιδιοκτητης.