''Η τραυματική εμπειρία του σκύλου..''

afg

Well-Known Member
9 Ιανουαρίου 2013
570
27
Αυτο παντως με την μνημη του σκυλου δεν μπορω να το καταλαβω. Γιατι να μην θυμαται τι εκανε πριν 2 ωρες??
Την πρωτη φορα που επιτεθηκε στο πατακι , μολις μπηκα στο σπιτι απλα το σηκωσα και του το εδειξα.
Ε κατεβασε τα αυτια σαν τον ρανταπλαν και πηγε στο κρεβατι του.
Γιατι το εκανε αυτο ? Αν σηκωσω οποιοδηποτε αλλο πατακι δεν το κανει.

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.826
20.166
Καμμία σχέση με το, πριν δύο ώρες συμβάν.
100% σχέση, με την γλώσσα σώματος την δική σου, την ώρα που διαπίστωσες την "ζημιά" και την αρνητική σου αύρα, εκείνη την στιγμή. Τα σκυλιά, είναι πολύ πιο έξυπνα από εμάς.

kopritis

Well-Known Member
1 Νοεμβρίου 2008
7.809
23
Αθήνα, κεντρο.
Αν το πρόβλημα είναι το άγχος του αποχωρισμού, η λύση είναι δύσκολη κι επίπονη (μη σου τύχει). Αν ανησυχείτε οτι απλά ο σκύλος σας βαριέται (που ειναι πολύ πιθανόν αν βρίσκεται σε κλειστό διαμέρισμα με μηδενικά ερεθίσματα για πολλές ωρες), μία λύση είναι να πάρετε άλλο ένα (ή και δύο....) για παρέα. :)

takisft

Well-Known Member
24 Ιουνίου 2011
4.817
5.038
Αθήνα
Της Μαρίας κάθονται και παρακολουθούν τον μικρό να δραπετεύει...

Κάθε μέρα και διαφορετικό θέαμα :p

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.826
20.166
Ρε Τάκηηηηηηηηη...αχαχαχαχαχα....δεν το είχα σκεφτεί έτσι..........
Τουλάχιστον, δεν βαριέται κανείς τους.
Ο μικρός έχει δουλειά να κάνει και οι άλλοι δύο, απολαμβάνουν την προσπάθεια.
Βρε, πως δεν το 'χα σκεφτεί :p

vrmode

Well-Known Member
27 Νοεμβρίου 2006
8.450
10.681
Athens
Της Μαρίας κάθονται και παρακολουθούν τον μικρό να δραπετεύει...

Κάθε μέρα και διαφορετικό θέαμα :p
Aχαχαχααααααά! Προσπαθώ να φανταστώ τη σκηνή - ο ένας να λυσσάει να ανοίγει το κρέιτ και οι άλλοι δύο παρακολουθούν με ποπκόρν!

afg

Well-Known Member
9 Ιανουαρίου 2013
570
27
Καμμία σχέση με το, πριν δύο ώρες συμβάν.
100% σχέση, με την γλώσσα σώματος την δική σου, την ώρα που διαπίστωσες την "ζημιά" και την αρνητική σου αύρα, εκείνη την στιγμή. Τα σκυλιά, είναι πολύ πιο έξυπνα από εμάς.

Ποια γλωσσα σωματος? Απλα μπηκα μεσα ειδα το πατακι και το σηκωσα. Αν κανω τωρα την ιδια ακριβως κινηση ακομα και με το ιδιο πατακι , ο σκυλος θα με κοιταει ολο χαρα.
Δηλαδη πιστευετε οτι ακομα και αν το σωμα κανει τις ιδιες κινησεις οτι ο σκυλος καταλαβαινει την αυρα ??
Αν υπαρχει τετοιο πραγμα.
Και οχι οτι απλα....θυμαται ??
Χθες επειδη εφαγε κατι που δεν επρεπε εκανε εμετο καποια στιγμη μεσα στο βραδυ.
Το πρωι μου εφερε στο δωματιο μια πετρα που την ξερασε. Με το που σηκωθηκα και την επιασα εξαφανιστηκε απο μπροστα μου , ενω καθε πρωι με χαιρεταει. Γιατι το εκανε αυτο ? Εγω λεω επειδη ηξερε οτι εκανε μεσα στο κατι που δεν πρεπει. Εμετο και κακα.
Δεν ξερω τι πιστευουν αλλοι σχετικα με τον σκυλο. Αν δηλαδη ειναι ρομποτακια που νομιζεις οτι θυμουντε αλλα τα κανουν μηχανικα επειδη ετσι εκπαιδευτηκαν.
Εγω νομιζω οτι τα σκυλια και θυμουντε αλλα και εχουν κριτικη ικανοτητα και συνδιαστικη σκεψη και τα αναπτυσσουν ολα αυτα φυσικα αναλογα με τα ερεθισματα που δινει ο ιδιοκτητης.

τεν τεν

Well-Known Member
2 Φεβρουαρίου 2012
454
1
Ποια γλωσσα σωματος? Απλα μπηκα μεσα ειδα το πατακι και το σηκωσα. Αν κανω τωρα την ιδια ακριβως κινηση ακομα και με το ιδιο πατακι , ο σκυλος θα με κοιταει ολο χαρα.
Δηλαδη πιστευετε οτι ακομα και αν το σωμα κανει τις ιδιες κινησεις οτι ο σκυλος καταλαβαινει την αυρα ??
Αν υπαρχει τετοιο πραγμα.
Και οχι οτι απλα....θυμαται ??
Χθες επειδη εφαγε κατι που δεν επρεπε εκανε εμετο καποια στιγμη μεσα στο βραδυ.
Το πρωι μου εφερε στο δωματιο μια πετρα που την ξερασε. Με το που σηκωθηκα και την επιασα εξαφανιστηκε απο μπροστα μου , ενω καθε πρωι με χαιρεταει. Γιατι το εκανε αυτο ? Εγω λεω επειδη ηξερε οτι εκανε μεσα στο κατι που δεν πρεπει. Εμετο και κακα.
Δεν ξερω τι πιστευουν αλλοι σχετικα με τον σκυλο. Αν δηλαδη ειναι ρομποτακια που νομιζεις οτι θυμουντε αλλα τα κανουν μηχανικα επειδη ετσι εκπαιδευτηκαν.
Εγω νομιζω οτι τα σκυλια και θυμουντε αλλα και εχουν κριτικη ικανοτητα και συνδιαστικη σκεψη και τα αναπτυσσουν ολα αυτα φυσικα αναλογα με τα ερεθισματα που δινει ο ιδιοκτητης.

συγνώμη αλλά θέλω να ρωτήσω!

του ορίζεις που θα κάνει εμετό όταν του έρθει αναγούλα?
δεν πρέπει να κάνει εμετό μέσα ,οκ το καταλαβαίνω ,αλλά ακόμα και εμείς οι ίδιοι καμιά φορά δεν προλαβαίνουμε να πάμε στη τουαλέτα!

silver

Well-Known Member
20 Ιουνίου 2012
813
1
Αθήνα
Αν ανησυχείτε οτι απλά ο σκύλος σας βαριέται (που ειναι πολύ πιθανόν αν βρίσκεται σε κλειστό διαμέρισμα με μηδενικά ερεθίσματα για πολλές ωρες), μία λύση είναι να πάρετε άλλο ένα (ή και δύο....) για παρέα. :)
Είναι μια λύση, αλλά τραβηγμένη κατ εμέ. Μια εναλλακτική πρόταση baby sitter, που χιουμοριστικά ανέφερε η Κυβέλη.

Εγώ έχω κ κότερο....:)

afg

Well-Known Member
9 Ιανουαρίου 2013
570
27
συγνώμη αλλά θέλω να ρωτήσω!

του ορίζεις που θα κάνει εμετό όταν του έρθει αναγούλα?
δεν πρέπει να κάνει εμετό μέσα ,οκ το καταλαβαίνω ,αλλά ακόμα και εμείς οι ίδιοι καμιά φορά δεν προλαβαίνουμε να πάμε στη τουαλέτα!
Εγραψα οτι εκτος απο εμετο εκανε και κακα. Γενικα λερωσε το σπιτι και εγω νομιζω καταλαβε οτι εκανε κατι που δεν πρεπει. Ειναι μικρος βεβαια για να ερθει να με ειδοποιησει να τον βγαλω εξω.

ferozasea

Well-Known Member
19 Σεπτεμβρίου 2012
1.961
124
Εγραψα οτι εκτος απο εμετο εκανε και κακα. Γενικα λερωσε το σπιτι και εγω νομιζω καταλαβε οτι εκανε κατι που δεν πρεπει. Ειναι μικρος βεβαια για να ερθει να με ειδοποιησει να τον βγαλω εξω.
,,,
,,
ο εμετος ειναι απροβλεπτο γεγονος,,, αλλα να αφοδευει μεσα στο σπιτι ειναι δικο σου φταιξιμο,, η το ταισες και το εκλεισες μεσα η το ειχες μεσα πολλες ωρες,,, εχει μεγαλωσει πλεον,,,
..
DSC00418.jpg οταν ειναι δυο δεν βαριουνται και εκπαιδευονται κιολας,,, ==))

afg

Well-Known Member
9 Ιανουαρίου 2013
570
27
Ειπα εφαγε κατι που δεν επρεπε και τον πειραξε. Το ηξερα οτι μπορει να γινοταν αυτο. Απλα εγινε την ωρα που κοιμομουν.