Το ξανά το χρησιμοποιώ για να διαχωρίσω το θέμα με προηγούμενό μου με τον τίτλο "Η τρέλλα δεν πάει στα βουνά" που ήταν για άσχετο θέμα. Είχα πάει το Μουφ στο σκυλόπαρκο πουρνό-πουρνό, πριν ανεβεί ο ήλιος ντάλα και μας κάνει μπριζολάκια και βρήκα δυο φίλες (μεταξύ τους) με το σκύλο της πρώτης. Έπαιζε λοιπόν το Μουφ με τον άλλο σκύλο του καλού καιρού και ακούστε ένα ευτράπελο να σας πέσουν τα μαλλιά: η μια από τις δυο φίλες, η οποία σημειωτέον φόραγε κι ένα περίεργο φακιόλι στο κεφάλι, μας είπε ότι στην τρυφερή ηλικία των 12 (τώρα είναι τριαντάρα) αλλαξοπίστησε και έγινε ... μάγισσα!! Κοινώς Wiccan! Τώρα εγώ να αναρωτιέμαι αν θα πρέπει να φωνάξω τους κυρίους με τις άσπρες μπλούζες, αλλά είπα άντε να μην πω τίποτα. Κατόπιν μας διηγήθηκε ότι ως μάγισσα, πρώτον δεν πάει τους σκύλους αλλά τις γάτες, δεύτερον λατρεύει τους θεούς του αρχαιοαιγυπτιακού πανθέου και τρίτον .... κρατηθείτε: λατρεύει τη γάτα της ως θεά διότι έτσι κάνανε οι αρχαίοι Αιγύπτιοι!!!!!:lloro:
Έχουνε και σελίδα στο ίντερνετ: http://www.wicca.org/
Εγώ τώρα να έχω πάθει τραλαλά και να αναρωτιέμαι αν είμαι ξύπνια ή όλα είναι ένα όνειρο και εντός ολίγου θα ξυπνήσω και θα βρω ένα Μουφ μπροστά μου να ξερογλύφεται για πρωινό! Ξύπνια όμως ήμουν, πήγα σπίτι και πήρα τηλέφωνο μια Ελληνίδα φιλενάδα μου που όμως έχει εξαμερικανιστεί τελείως! Η οποία μου είπε σε έντονο ύφος ότι οι μάγισσες είναι αναγνωρισμένη θρησκεία στην Αμερική και να είμαι πιο ανεκτική με τον κόσμο, ναι, κι αυτόν που λατρεύει τις γάτες του!!!!!
Και μετά μου λέτε σεις για μένα που κακομαθαίνω το Μουφ και του κάνω τα χατήρια και τα μπιφτέκια, κλπ.
Έχουνε και σελίδα στο ίντερνετ: http://www.wicca.org/
Εγώ τώρα να έχω πάθει τραλαλά και να αναρωτιέμαι αν είμαι ξύπνια ή όλα είναι ένα όνειρο και εντός ολίγου θα ξυπνήσω και θα βρω ένα Μουφ μπροστά μου να ξερογλύφεται για πρωινό! Ξύπνια όμως ήμουν, πήγα σπίτι και πήρα τηλέφωνο μια Ελληνίδα φιλενάδα μου που όμως έχει εξαμερικανιστεί τελείως! Η οποία μου είπε σε έντονο ύφος ότι οι μάγισσες είναι αναγνωρισμένη θρησκεία στην Αμερική και να είμαι πιο ανεκτική με τον κόσμο, ναι, κι αυτόν που λατρεύει τις γάτες του!!!!!
Και μετά μου λέτε σεις για μένα που κακομαθαίνω το Μουφ και του κάνω τα χατήρια και τα μπιφτέκια, κλπ.