Η σπιτονοικοκυρα με απειλει για τις γατες μου

marilena95

Member
17 Οκτωβρίου 2015
12
0
29
θα το εχω υποψιν μου παιδια ευχατιστω..σας ειπα ειναι μεχρι μα συμβει κατι παρομοιο σε εσας..το να πιστευετε οτι ειμαι troller και σας κοροιδευω..δικο σας προβλημα δεν θα ασχοληθω με εσας..υπαρχουν ανθρωποι εδω μεσα που εχουν βιωσει κατι παρομοιο και με καταλαβαινουν..ελπιζω.. εσεις μεσα σε αυτους δεν ειστε να υποθεσω.. Δεν πειραζρι..ροδα ειναι και γυριζει :) αν ημουν τρολλερ θα εγραφα σε γρικλισ

ghelly

Well-Known Member
17 Απριλίου 2012
11.220
5.730
Πάτρα
Ούτε τρολλερ ούτε τρολλεϋ...
Και λυπάμαι, ακόμα και αν θεωρούσαμε ότι γράφεις στα σοβαρά, το μόνο που θα σου λέγαμε είναι για την ανευθυνότητα σου απέναντι στα ζώα και την αδιαφορία σου προς τις υποχρεώσεις σου ως μισθωτρια οικίας. Οπότε...μπα... Δεν βρίσκεται ούτε θα βρεθεί κανείς μας στη θέση σου!

johnk

Well-Known Member
15 Ιανουαρίου 2010
10.176
5.601
ΑΘΗΝΑ
...Οπότε...μπα... Δεν βρίσκεται ούτε θα βρεθεί κανείς μας στη θέση σου!
Μην το λες... βρίκεσαι καμιά φορά σε τέτοιες καταστάσεις... με κακούς γείτονες...
Αλλά, διατηρώντας κυνοκομείο (ή γατοκομείο)... θα βρεθείς εκεί, με ΚΑΘΕ γείτονα...

• Like
Reactions: l.Kyveli and ghelly

marilena95

Member
17 Οκτωβρίου 2015
12
0
29
Απο ποτε εγινε ανευθυνοτητα απεναντι προς τα ζωα να μην τους παρεχεις τα παντα..ενα καλο προσπαθω να κανω και ουσιαστικα μου λετε οτι κανω λαθος..αν ημουν πλουσια θα εφτιαχνα καταφυγιο θα τα ταιζα με τα καλυτερα φαγητα θα τουσ εβαζα και μαξιλαρι ακομη..ομως ειμαι φτωχη..δεν εχω τα μεσα και τη δυνατοτητα να κανω αυτο που αρμοζει σε οποιοδηποτε ζωο αδεσποτο ή μη..τρωνε και εχουν μια στεγη αυτο μπορω να προσφερω και αλλοι κανουν το ιδιο.. .πεσρυ καθε μερα κατεβαινε στο χωρο που μαζευαν τα ασεσποτα σκυλια για να τα ταισω..να τους βαζω νερο εγω και 3 ατομα ασχοληθηκαν..τωρα αυτα ειναι νεκρα..τουλαχιστον προσπαθησαμε...και εσυ μαλλον δεν ξες τη λεξη παρομοιο μου φαινεται..

ghelly

Well-Known Member
17 Απριλίου 2012
11.220
5.730
Πάτρα
Μην το λες... βρίκεσαι καμιά φορά σε τέτοιες καταστάσεις... με κακούς γείτονες...
Αλλά, διατηρώντας κυνοκομείο (ή γατοκομείο)... θα βρεθείς εκεί, με ΚΑΘΕ γείτονα...
Ακριβώς, δεν είναι θέμα κακών γειτόνων όταν μαζεύονται παράπονα καιρό και εσύ συνεχίζεις ακάθεκτος να τους γράφεις αδιαφορώντας για τα δικά τους δικαιώματα. Εν προκειμένω ο κακός γείτονας είναι στην "λάθος" πλευρά της διένεξης.

marilena95

Member
17 Οκτωβρίου 2015
12
0
29
προτεινω να δημιουργηθουν γειτονιες φιλοζωων και μη..απο καπου θα ξεκινησουμε τουλαχιστουν :)

marilena95

Member
17 Οκτωβρίου 2015
12
0
29
Παραπονο απο ενα ατομα...που γενικως δεν χωνευει..αυτη ακομη χτυπαει και τον ανδρα της..οπως ειπα η εγγονη της την βριζει η ιδια η εγγονη της.. ωραια γειτονισα..που πετουσε πετρακια στο σκυλο οταν γαβγιζε..μρ ρισκο να χτυπησει κανα αυτοκινητο

Sirkos

Well-Known Member
1 Αυγούστου 2012
2.329
668
Νεα σμυρνη
Παιδια εγω παω να γραψω στο catforum.gr μια οτι εχω μαζεψει ολα τα αδεσποτα σκυλια της περιοχης κατω απο το σπιτι του διπλανου και ο λαλακας μου την ειπε ο αξεστος ο αγροικος ο ανεγκεφαλος , αλλα θα το γραψω ελληνικα οχι γκρικλις μη με περασουν για κανα τρολλ και εχουμε παρεξηγησεις , επιστρεφω γουεητ μι

johnk

Well-Known Member
15 Ιανουαρίου 2010
10.176
5.601
ΑΘΗΝΑ
...οτι εχω μαζεψει ολα τα αδεσποτα σκυλια της περιοχης κατω απο το σπιτι του διπλανου...
Μία μικρή διόρθωση:

"ότι έχω μαζέψει όλα τα θηριώδη, cat aggressive, αδέσποτα σκυλιά της περιοχής κάτω από το σπίτι του διπλανού..."

marilena95

Member
17 Οκτωβρίου 2015
12
0
29
Παιδια χωρις πλακα τωρα...τι μπορω να κανω? Εγω θα τα μαζευψω ομως θελω καπως να τη καθυστερησω..αστυνομια?

Sirkos

Well-Known Member
1 Αυγούστου 2012
2.329
668
Νεα σμυρνη
Μία μικρή διόρθωση:

"ότι έχω μαζέψει όλα τα θηριώδη, cat aggressive, αδέσποτα σκυλιά της περιοχής κάτω από το σπίτι του διπλανού..."
Οχι δεν νομιζω οτι ειναι καλη ιδεα , γιατι τοτε ισως οντως να αφορα το catforum.gr :) :p

• Like
Reactions: johnk

Marion_Russel

Well-Known Member
17 Οκτωβρίου 2013
567
675
Ούτε τρολλερ ούτε τρολλεϋ...
χαχαχαχαχα:ROFLMAO::ROFLMAO: ακου κει τρολλερ

ελπίζω όσοι έκαναν εγγραφή χτες-προχτές να μην ειναι εσύ. Δεν ξέρω για τους υπόλοιπους εγώ πάντως αρχίζω και σε φοβάμαι:unsure:

vas

Well-Known Member
16 Μαϊου 2009
2.731
1.070
Διαβάζω με τόση φυσικότητα για γατιά που πάτησε αμάξι, για γατιά και το σκυλο σου που πέθαναν απο φόλα... Και αναρωτιέμαι, δε θα έπρεπε το θεμα "προστασίας" των γατιών (και των σκυλιών σου, που βρέθηκε η άλλη να πετάει ΠΕΤΡΕΣ στο σκυλο σου;!) να εχει τεθεί και αντιμετωπιστεί αν όχι απο την αρχή-αρχή, τουλάχιστον απο το πρώτο περιστατικο; Δε ξερω πως ακριβώς θα το διαχειριστείς πάντως δυο ντουζίνες γατες χύμα όλες μαζεμένες σε έναν κήπο με σπίτια γυρω γυρω δε νομίζω να ειναι πολυ ευχάριστες για κανέναν, και το λέω αυτο γιατι ανέφερες πως κάποιοι ειναι "ουδέτεροι", αυτούς να τους φοβάσαι. Μαζεύουν μαζεύουν και καποια στιγμή θα το χάσουν το μετρο.

• Like
Reactions: Aslan and Orilis