Γεια σας, γεια σας!
Εύχομαι να είστε όλοι καλά !
Όπως σας έχω ενημερώσει και πάλι, την Κυριακή περιμένω το κορίτσι μου!
Της έχω παραγγείλει τα πρώτα της πράγματα, αλλά φοβάμαι μήπως ξέχασα κάτι!
Ποια πραγματάκια για την προίκα της είναι απαραίτητα για την αρχή?
Από τροφή της διάλεξα PROPLAN ADULT LIGHT-STERILISED OPTIWEIGHT 14KG .
Εννοείται ότι της πήρα πιατάκια για νερό και φαγητό καθώς και το σνάκ- καθαριστικό δοντιών της dentalife.
Πήραμε επίσης και σαμπουαν ειδικό με μαλακτική (εχει μακρύ μαλλάκι), σαμπούαν για στεγνο μπανακι (μην φοβηθει γιατι ήδη θα ειναι στρεσαρισμένη απο το ταξίδι και το νεο περιβαλλον) και βούρτσα. Περιλαίμειο και οδηγο για την βολτούλα της και 3 παιχνιδακια ( ενα με ηχο, ενα κοκκαλο να μασάει και ενα κομπο).
Κρεββατάκι και σαμαρακι δεν πήρα εσκεμενα γιατι πρεπει να την δω απο κοντά ωστε να παρω το σωστό μεγεθος αλλά και ταυτοτητα μιας που δεν είχε το μαγαζι online επιλογη. Ξεχνάω κάτι αλλο?
Εύχομαι να είστε όλοι καλά !
Όπως σας έχω ενημερώσει και πάλι, την Κυριακή περιμένω το κορίτσι μου!
Της έχω παραγγείλει τα πρώτα της πράγματα, αλλά φοβάμαι μήπως ξέχασα κάτι!
Ποια πραγματάκια για την προίκα της είναι απαραίτητα για την αρχή?
Από τροφή της διάλεξα PROPLAN ADULT LIGHT-STERILISED OPTIWEIGHT 14KG .
Εννοείται ότι της πήρα πιατάκια για νερό και φαγητό καθώς και το σνάκ- καθαριστικό δοντιών της dentalife.
Πήραμε επίσης και σαμπουαν ειδικό με μαλακτική (εχει μακρύ μαλλάκι), σαμπούαν για στεγνο μπανακι (μην φοβηθει γιατι ήδη θα ειναι στρεσαρισμένη απο το ταξίδι και το νεο περιβαλλον) και βούρτσα. Περιλαίμειο και οδηγο για την βολτούλα της και 3 παιχνιδακια ( ενα με ηχο, ενα κοκκαλο να μασάει και ενα κομπο).
Κρεββατάκι και σαμαρακι δεν πήρα εσκεμενα γιατι πρεπει να την δω απο κοντά ωστε να παρω το σωστό μεγεθος αλλά και ταυτοτητα μιας που δεν είχε το μαγαζι online επιλογη. Ξεχνάω κάτι αλλο?