Η πρώτη βροχή...!!!

chrysoula

Well-Known Member
18 Ιανουαρίου 2011
2.819
31
Αθήνα
Γενικά το μικρό μου τα πάει καλά με το νερό... δεν τρελαίνεται με το μπάνιο της, αλλά όπου δει νερό θα μπει χωρίς φόβο, από το ρυάκι που συναντήσαμε σε μία εξόρμησή μας στην φύση όπου χ'ωθηκε ολόκληρη μέσα μέχρι τη θάλασσα που έβρεξε αυτοβούλως τα πόδια της στην πρώτη της προσέγγιση.

Χτες φάγαμε και την πρώτη μας βροχή...!! Και ομολογώ ότι δεν πρέπει να της άρεσε καθόλου.
Μας έπιασε μία ψιλη ψιχάλα στη βόλτα (ευτυχώς στο γυρισμό) καικάθε τρεις και λίγο η μικρή γύρμαγε και κοίταγε την πλάτη της για να δει τι της πετάξανε!! :D
Στα 100-150 μέτρα από το σπίτι όμως ανοίξαν οι ουρανοί και γίναμε μούσκεμα και οι δύο!!

Το κλαιρίνι είχε βάλλει την ουρά στα σκέλια, είχε καμπουριάσει σαν γάτα την πλάτη και ήταν μούσκεμα και φοβερά μικροσκοπικό με όλο το μαλλί της βρεγμένο....με μία πάρα πολύ αστεία έκφραση μεταξύ αηδίας και "πανικού"!!! Όταν φτάσαμε δε στα στεγνά κάτω από την πολυκατοικία έριξε κάτι τινάγματα... απίστευτα!!

Την άφησα κι εγώ να ξεχαρμανιάσει και βουρ στο σπίτι για πιστολάκι!!

Τα δικά σας σκυλούνια πως τα πάνε με τη βροχή...???

Lostris

Well-Known Member
24 Ιουλίου 2010
2.280
4
Πειραιάς
Τα δικά μου την απολαμβάνουν....
Σηκώνουν και το κεφάλι ψηλά για να βραχεί όλη η μούρη !!! άσε που τσαλαβουτάνε όπου βρουν...

Ίσως να παίζει ρόλο ότι με το διπλό μανδύα είναι αδιάβροχα.... :D

Lostris

Well-Known Member
24 Ιουλίου 2010
2.280
4
Πειραιάς
Το βλέπω το γλυκούλι στο άβαταρ σου !!!
Κρίμα που δεν την είδα κι' από κοντά στην έκθεση.... πολύ αργά συνειδητοποίησα ότι ήταν αυτή η "βαρειά" Κλαίρη που τσαλαπατούσε...:D:D
Ελπίζω την επόμενη φορά να την ζουπήξω!

chrysoula

Well-Known Member
18 Ιανουαρίου 2011
2.819
31
Αθήνα
Άσε βρε παιδί μου....πολύ βαρύ .... πόδι αυτό το σκυλι!!! :D

Αμέ....ελεύθερα όποτε θες!! Αρκεί να μη βρέχει!!! :p

mairoula

Well-Known Member
19 Απριλίου 2011
438
32
33
Zografou, Greece
chrysoula και μας μας έπιασε η βροχή χτες στο γυρισμό της βόλτας! Αλλά μιλάμε για ΚΑΤΑΚΛΥΣΜΟ! Ο μικρός έγινε αμέσως μούσκεμα, δεν προχωρούσε, έτρεμε και κλαψούριζε :( Και εγώ τον πήρα αναγκαστικά στα χέρια (με γέμισε λάσπες), και πήγαινα χαλαρή μες στη βροχή (φόραγα και πλατφόρμες και δε με έπαιρνε να τρέξω :p ) ενώ παράλληλα τον χάιδευα για να μη μου κρυώνει και του μιλούσα γλυκά για να μη φοβάται... Δεν τον είχα ξαναδεί έτσι! :( :( :( Περιττό να πω ότι όποιος με είδε με πέρασε για τρελή :D
Όταν φτάσαμε σπίτι, αμέσως ζεστό μπανάκι και στέγνωμα με πιστολάκι! :)
Πάντως τώρα που βρέχει πάλι πολύ, έχει κολλήσει τη μουρίτσα του στο τζάμι και έχει χαζέψει :p

katerina116

Well-Known Member
23 Μαρτίου 2010
677
2
Nicosia ,Cyprus
mayasfriends.blogspot.com
Οι δικες μου δεν εχουν προβλημα...εγω βεβαια το εχω το θεματακι μου ,με τη λασπουρα !αυτες ειναι βρωμυλες οπου δουν τη βρωμια εκει πανε και το μπανιο ειναι απαραιτητο μετα απο βροχη.

chrysoula

Well-Known Member
18 Ιανουαρίου 2011
2.819
31
Αθήνα
chrysoula και μας μας έπιασε η βροχή χτες στο γυρισμό της βόλτας! Αλλά μιλάμε για ΚΑΤΑΚΛΥΣΜΟ! Ο μικρός έγινε αμέσως μούσκεμα, δεν προχωρούσε, έτρεμε και κλαψούριζε :( Και εγώ τον πήρα αναγκαστικά στα χέρια (με γέμισε λάσπες), και πήγαινα χαλαρή μες στη βροχή (φόραγα και πλατφόρμες και δε με έπαιρνε να τρέξω :p ) ενώ παράλληλα τον χάιδευα για να μη μου κρυώνει και του μιλούσα γλυκά για να μη φοβάται... Δεν τον είχα ξαναδεί έτσι! :( :( :( Περιττό να πω ότι όποιος με είδε με πέρασε για τρελή :D
Όταν φτάσαμε σπίτι, αμέσως ζεστό μπανάκι και στέγνωμα με πιστολάκι! :)
Πάντως τώρα που βρέχει πάλι πολύ, έχει κολλήσει τη μουρίτσα του στο τζάμι και έχει χαζέψει :p
Και μένα άλλαξαν χρώμα τα ποδαράκια της (καλά όλη μες τη λάσπη ήταν αλλά εκεί φαινόταν τρελή διαφορά) και φαντάσου "χαρά" και πανικό που έκανα όταν μου ξέφυγε και έτρεχε προς τον καναπέ!!! Στο αέρα τη "μάγκωσα" όπως πήδηξε για να ανέβει!!! Και βουρ στο μπάνιο!!!

Οι δικες μου δεν εχουν προβλημα...εγω βεβαια το εχω το θεματακι μου ,με τη λασπουρα !αυτες ειναι βρωμυλες οπου δουν τη βρωμια εκει πανε και το μπανιο ειναι απαραιτητο μετα απο βροχη.
Καλά μη φανταστείς και εμένα γουρούνι της λάσπης είναι... η χαρά της λακούβας!!!
Αλλά βλέπεις τη βρέξανε παρά τη θέλησή της και στράβωσε η κόμισσα...!!! :D

Andromeda

Well-Known Member
17 Ιουνίου 2010
1.595
2
Εμάς την βροχή την χαίρεται και είναι και ιδιαίτερα ζωηρός. Όταν όμως αρχίσει να βρέχει πολύ δυνατά, κάνει την βόλτα του προσέχοντας να περπατάει κάτω από μπαλκόνια για να μην βρέχεται πολύ. Άν πλακώσει καταιγίδα γυρίζει στο σπίτι ατάραχος, γαβγίζοντας τα αστραπόβροντα ... :rolleyes::p

Lostris

Well-Known Member
24 Ιουλίου 2010
2.280
4
Πειραιάς
Ο δικός μου ο βρωμύλος πήρε φόρα μια μέρα και έκανε βουτιά σε λακούβα με λάσπη....
Δεν ήξερα πως να γυρίσουμε πίσω!!!

Όσο για την Κλαίρη, αν πάτε στις 25/6 στην έκθεση, έχουμε ραντεβού κατσιάσματος.... :D:D

christostr

Well-Known Member
7 Απριλίου 2011
409
1
Το γουέστι δεν καταλαβαίνει τίποτα! Πάει ατάραχο, αλλά γίνεται... κ@λ....... χαχαχαχαχα

katerina116

Well-Known Member
23 Μαρτίου 2010
677
2
Nicosia ,Cyprus
mayasfriends.blogspot.com
Μια μερα ,το Μαρτη νομιζω ηταν,ειχε βρεξει τη προηγουμενη κ στο χωραφι που τις παω να παιξουν ειχε δημιουργηθει μια τεραστια λακουβα απο νερο ,σαν λιμνη κανονικη . Και η Φοιβη μπηκε να κολυμπησει ! Η Ζαιρα ακολουθησε αλλα κολοσε, βγηκε εξω ...ηταν πολυ ωραιο θεαμα...Βεβαια μετα μονο γιορκσαιρ δε θυμιζε η γουρουνα.

Andromeda

Well-Known Member
17 Ιουνίου 2010
1.595
2
Ο δικός μου ο βρωμύλος πήρε φόρα μια μέρα και έκανε βουτιά σε λακούβα με λάσπη....
Δεν ήξερα πως να γυρίσουμε πίσω!!!:D:D
Εμάς πάλι δεν πατάει στις λάσπες. :eek: Πάτα βρέ πουλάκι μου να περάσουμε απέναντι. Όόόόόχι, ο κύριος καθαρούλης τραβάει το λουρί και οπισθοχωρεί. Δεν λέω, πολύ καλή συνήθεια αυτή, αλλά ώρες-ώρες την λάσπη δεν μπορεί να την αποφύγει κανείς ... :rolleyes:

chrysoula

Well-Known Member
18 Ιανουαρίου 2011
2.819
31
Αθήνα
Χμμμμμμ....πολύ ενδιαφέρουσα πρόταση!!! Θα τη δεχθούμε και περιμένουμε πολλές αγκαλιές και φιλάκια...εεεε??? :D :D :D

Eμένα το έκανε αυτό στα ρυάκια που προανέφερα... Και εκεί να δεις κολύμπι και χαρά!!

Lostris

Well-Known Member
24 Ιουλίου 2010
2.280
4
Πειραιάς
Το γουέστι δεν καταλαβαίνει τίποτα! Πάει ατάραχο, αλλά γίνεται... κ@λ....... χαχαχαχαχα
Όντως δεν καταλαβαίνουν τίποτα !!!
Αλλά καθαρίζουν πανεύκολα με ένα βούρτσισμα .. :D
Αλλιώς δεν με έβλεπα καλά!

Lostris

Well-Known Member
24 Ιουλίου 2010
2.280
4
Πειραιάς
Χμμμμμμ....πολύ ενδιαφέρουσα πρόταση!!! Θα τη δεχθούμε και περιμένουμε πολλές αγκαλιές και φιλάκια...εεεε??? :D :D :D
Και όχι μόνο... θα κάνω και dog sitting...
Τι κρίμα που δεν θα φέρω τα δικά μου!

mairoula

Well-Known Member
19 Απριλίου 2011
438
32
33
Zografou, Greece
Ο δικός μου όχι μόνο βουτάει στις λάσπες, αλλά έχει προσπαθήσει να πιεί και λασπόνερα! ιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιουυυυυυυ

stamatia

Well-Known Member
6 Ιουνίου 2009
5.371
2.994
Εμένα όταν βρέχει είναι η χαρά του παιδιού...περπατάει μόνο μέσα στα νερά...το κεφάλι ψηλά και γαυγίζει και δαγκώνει την βροχή. Μια φορά έτσι κουτούλησε σε ενα αυτοκίνητο!!!!Ψυχιατρικό το περιστατικό...και επείγον..και ανίατο..:p

cgri1976

Well-Known Member
εμενα ηταν πολυ θαραλλεα... ενω εγω κατω απο τα μπαλκονια των στενων δρομακίων, αυτη αταραχη να βρεχεται, να παταει μεσα στα νερα(καθολου κυρια τς τς τς) και να περπαταει λες και δεν συνεβαινει τιποτα... ομως οταν εγω βρεχομουν πολυ, ενιωθε την αγωνια μου-νευρα μου και βαδιζε με γοργο βημα.... :)

Andromeda

Well-Known Member
17 Ιουνίου 2010
1.595
2
Εμένα όταν βρέχει είναι η χαρά του παιδιού...περπατάει μόνο μέσα στα νερά...το κεφάλι ψηλά και γαυγίζει και δαγκώνει την βροχή. Μια φορά έτσι κουτούλησε σε ενα αυτοκίνητο!!!!Ψυχιατρικό το περιστατικό...και επείγον..και ανίατο..:p
Παρκαρισμένο αυτοκίνητο, ελπίζω ... :p